fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Stockholm

 • Personlig privatlärare i hemmet och online
 • Läxhjälp i Stockholm för alla ämnen & åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp Stockholm

Så fungerar vår läxhjälp i Stockholm

Så fungerar vår läxhjälp i Stockholm

I snart 15 år har vi hjälpt 26 000+ elever att nå sina studiemål och drömutbildningar. Vår läxhjälp i Stockholm är upplagd för att du ska nå både dina akademiska och personliga mål.

Personlig läxhjälp i Stockholm
Efter att vi lärt känna dig och dina behov, börjar vi att leta efter den perfekta privatläraren i Stockholm för just dig. Oavsett vilket ämne eller vilken nivå du behöver hjälp med, så har vi en studiecoach som kan hjälpa dig.

Hur fungerar undervisningen?
Du och din privatlärare tar fram en individuell studieplan efter dina mål och förutsättningar. Därefter träffas ni 1-2 gånger per vecka i hemmet eller online, där ni fokuserar på vad som är viktigast för dig.

Läxhjälp Stockholm privatlärare

Läxhjälp i Stockholm: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i Stockholm med Jon

Läxhjälp i Stockholm med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Stockholm med Sofia

Läxhjälp i Stockholm med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Stockholm med Johanna

Läxhjälp i Stockholm med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Stockholm med Styrbjörn

Läxhjälp i Stockholm med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Stockholm med Klara

Läxhjälp i Stockholm med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Stockholm med Alexander

Läxhjälp i Stockholm med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Stockholm med Emma

Läxhjälp i Stockholm med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Kom igång med läxhjälp i Stockholm

Kom igång med läxhjälp i Stockholm

Steg 1: Kontakta oss
Vi tar fram ett skräddarsytt upplägg för just dig.

Steg 2: Personlig matchning
Du matchas med en studiecoach som passar såväl din personlighet som dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion
Träffa din privatlärare för en prova-på-lektion i hemmet eller på en offentlig plats i Stockholm.

Läxhjälp Stockholm med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår studiehjälp i Stockholm

”Fantastiska lärare! Vår son har fått bättre betyg i flera ämnen på väldigt kort tid, utan vår privatlärare Sara hade detta inte varit möjligt. Tack!”

Nadja Hansson Mamma till Klara

”Jag förstår matte på ett helt annat sätt! Min studiecoach är bäst och är riktigt bra på att förklara matematik så att jag förstår!”

Emir Maalouf Gymnasiestudent

”Vår familj bor en bit utanför Stockholm och var oroliga över ens kunna få läxhjälp men SmartStudies löste en privatlärare åt oss utan problem!”

Mia Sirola Mamma till Simon

”Ett företag som är snabba och professionella i sitt bemötande. De tar till sig vad vad vi önskar och tar därefter fram det absolut bästa upplägget för just oss! Rekommenderar starkt!”

Mats Bergström Pappa till Erik

”Jag var orolig över att jag inte skulle klara nationella proven i matte och engelska men med hjälp av min privatlärare lyckads jag!! Jag är så glad!”

Jessica Anker Gymnasiestuderande

Stor erfarenhet av läxhjälp i Stockholm

Vi grundades 2007 och sedan dess kan vi stolt säga att vi årligen hjälper över 26 000 elever i Stockholm och i övriga Sverige med ökade resultat, såväl akademiska som personliga. Idag är vi ett av Sveriges största företag för privat läxhjälp och varje dag får vi förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation för elever i hela landet.

96%
Rekommenderar vår privatundervisning i Stockholm
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälpen i Stockholm
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp i hela Sverige
2007
Svenskt företag, etablerat i Stockholm 2007

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Stockholm

Varför väljer så många i Stockholm er läxhjälp?
h

Anledningen till varför flera familjer i Stockholm väljer att få hjälp med skolan från oss på SmartStudies handlar framförallt om att vi enbart inte fokuserar på kortsiktiga resultat som att klara nästa prov eller nå toppbetyget.

Med vår läxhjälp i Stockholm får elever en privatlärare som är en personlig mentor som samtidigt är expert på att motivera och öka självförtroendet – samt lära elever om riktigt bra studieplanering och studieteknik.

Vår läxhjälp har alltid som mål att bidra med långsiktiga resultat som elever kan ha nytta av i framtiden – oavsett vilken situation de ställs inför.

I vilka ämnen finns er läxhjälp i Stockholm?
h

Vi erbjuder privat läxhjälp i de flesta vanliga ämnen. Några vanliga ämnen som elever i Stockholm brukar få hjälp med är matematik, biologi, fysik, kemi, teknik.

Vi har även privatlärare som ger läxhjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska.

Utöver dessa ämnen ger vi även läxhjälp i geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Kontakta oss gärna om du inte hittar ditt specifika ämne så hjälper vi dig att hitta en privatlärare anpassad just efter dig!

Var kan jag träffa era privatlärare i Stockholm?
h

Vår studiehjälp i Stockholm är väldigt flexibel och ni väljer själva var ni vill träffa er privatlärare.

Ni kan antingen välja att träffas i hemmet, online eller på valfri plats som exempelvis på Stockholms stadsbibliotek eller kafé. Det bästa är att ni bestämmer själva och kan kombinera!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i Stockholm?
h

Vi erbjuder flera olika upplägg. Vanligtvis väljer familjer och elever löpande läxhjälp med en privatlärare i Stockholm som ofta sker en eller två gånger i veckan.

Elever i Stockholm kan även få intensiv läxhjälp inför exempelvis nationella prov och högskoleprovet. Vi erbjuder även läxhjälp online för de elever som föredrar den typen av undervisning istället!

Vad kostar er läxhjälp i Stockholm?
h

Våra priser för läxhjälp i Stockholm börjar från 399 kr/t och förändras därefter beroende på vilket upplägg du väljer.

Läxhjälp från oss på SmartStudies gäller för alla åldrar och ämnen – självklart finns vi i hela Sverige. Kontakta oss för att få ett gratis prisförslag på 0775 88 80 15.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i Stockholm?
h

Vi på SmartStudies erbjuder läxhjälp för alla åldrar och årskurser. Detta betyder att vi erbjuder privatlärare och läxhjälp för elever på grundskolan, gymnasiet och universitetet!

Upplägg för läxhjälp i Stockholm som ger toppresultat

Vårt populäraste upplägg för läxhjälp i Stockholm är löpande läxhjälp. Anledningen grundar sig i att då hinner elev och lärare bygga upp ett stabilt och givande samarbete där man kan strukturera och planera studierna för att nå studiemålen.

Du kan träffa din studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i Stockholm

Vårt populäraste alternativ! Att få löpande läxhjälp i Stockholm innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp i Stockholm intensivt/akut

Detta upplägg passar dig som vill ha snabb och intensiv läxhjälp inför exempelvis ett särskilt prov, såsom de nationella proven eller högskoleprovet. Boka ett specifikt antal timmar med läxhjälp i Stockholm.

Läxhjälp Stockholm

Privatlärare, mattehjälp & läxhjälp i Stockholm för alla åldrar, sedan 2007

Vi grundades år 2007 med målsättningen att med läxhjälp hjälpa unga människor till en bättre framtid. I över ett decennium har vi arbetat med mattehjälp och läxhjälp i Stockholm och är idag ett av Sveriges största företag för läxhjälp.

Läxhjälpen i Stockholm går att få på alla nivåer, oavsett utbildningsnivå och ålder. Vi erbjuder läxhjälp för elever på bland annat lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Vår specialitet är privatundervisning och läxhjälp i matematik, där vi både arbetar med att stärka ämneskunskaperna och med studieteknik & motivation. Du kan få läxhjälp i hemmet eller online. Du kan även välja att få läxhjälp i Stockholm på en offentlig plats.

Kontakta oss idag, så väljer vi ut en privatlärare i Stockholm för läxhjälp efter era individuella behov.

Läxhjälp i alla ämnen

I listan nedan ser du några exempel på vanliga ämnen som elever i Stockholm brukar få läxhjälp i. Självklart erbjuder vi läxhjälp i flera andra ämnen och kurser.

 • Läxhjälp Stockholm i matte
 • Läxhjälp Stockholm i svenska
 • Läxhjälp Stockholm i engelska
 • Läxhjälp Stockholm i fysik
 • Läxhjälp Stockholm i tyska
 • Läxhjälp Stockholm i franska
 • Läxhjälp Stockholm i spanska

Väl valda privatlärare för läxhjälp Stockholm

Vad är viktigast att tänka på när du vill hitta bra läxhjälp i Stockholm? Vi tror på att nyckeln till att nå bäst resultat med läxhjälp i Stockholm är att ha en riktigt bra lärare.

Vår privatundervisning i Stockholm finns och ges av privatlärare som är toppstudenter från exempelvis KTH, Karolinska Institutet & Handelshögskolan, som vi sedan utbildar och kontinuerligt coachar i pedagogik.

På så sätt blir de som arbetar med läxhjälp i Stockholm inte bara experter inom sina ämnesområden, utan även väldigt kompetenta privatlärare.

Detta innebär att privatlärarna har förmågan att kunna förklara uppgifter på ett strukturerat och pedagogiskt sätt som passar alla nivåer av läxhjälp. Elevens utveckling genom studiehjälp i Stockholm kan sedan följas i kontinuerliga rapporter som skrivs av er privatlärare.

Ni kan därmed följa utvecklingen steg för steg, och även ge feedback till er personliga privatlärare. Er studiecoach kan på så sätt fortsätta att utvecklas och ge er bästa möjliga privatundervisning.

Läxhjälp i Stockholm med SmartStudies-metoden

En privatlärare i Stockholm från oss på SmartStudies fokuserar inte bara på att varje elev ska klara av nästa inlämning eller prov. Vi lägger stor vikt i att utbilda våra studiecoacher för att de ska bli en riktigt duktiga mentorer, coacher och förebilder för varje enskild elev som väljer läxhjälp i Stockholm. De är pedagogiska, motiverande och även grymma på lära ut om god studieteknik. 

Anledningen till att vår läxhjälp även fokuserar på motivation, självförtroende, resultat och studieteknik är för att hjälpa eleven att bli mer självständig. Vårt fokus ligger inte på att eleven ska plugga mer.

Vi hjälper istället eleven med att uppnå högre effektivitet med pluggandet. Att vi skapar förutsättningar för självständighet och effektivitet gör att vår läxhjälp i Stockholm inte bara ger effekt idag för den enskilda uppgiften, utan även för framtida studier, jobb och för vardagen. 

Det är detta som gör vår egen metod på SmartStudies unik. Den har tagits fram och finslipats av våra egna specialister inom pedagogik i över ett decennium. Vi är väldigt stolta över vår metod då vi under alla dessa år sett att den har gett märkbara resultat på elever som väljer vår läxhjälp i Stockholm.

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp i Stockholm (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger för läxhjälp i Stockholm.

Läxhjälp av privatlärare i Stockholm sedan 2007

Sedan starten 2007 har vi hjälpt över 26 000 elever med privatundervisning och läxhjälp i både Stockholm och resten av landet. I princip alla når sina individuellt uppsatta studiemål med läxhjälpen och som organisation är vi mycket glada över att ha kunnat göra så stor skillnad för så många människor med läxhjälp.

Kontakta oss så berättar vi mer om vår pedagogik och upplägg för läxhjälp Stockholm!

9 av 10 höjer betyget med vår läxhjälp i Stockholm

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag