fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp Online med en personlig privatlärare

 • Få en personlig privatlärare online
 • Läxhjälp online för alla ämnen & åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp Online

Hur fungerar läxhjälp online?

Hur fungerar läxhjälp online?

Med läxhjälp online hos SmartStudies träffar du din privatlärare i ett virtuellt klassrum, oftast en eller två gånger i veckan.

Under lektionen fokuserar ni på precis det som du behöver för att nå dina studiemål. Ni använder en digital whiteboard där ni kan dela allt material som behövs för att läxhjälpen skall fungera smidigt.

Vår läxhjälp online finns i alla ämnen, på alla nivåer och på flera olika språk.

Kom igång med läxhjälp online nu

 • Steg 1: Kontakta oss för läxhjälp online
 • Steg 2: Personlig matchning med en privatlärare som passar just dig
 • Steg 3: Prova-på-lektion med din personliga, digitala studiecoach
Läxhjälp Online privatlärare

Läxhjälp Online: Välj den privatlärare som passar dig!

Läxhjälp online med Jon

Läxhjälp online med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp online med Sofia

Läxhjälp online med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp online med Klara

Läxhjälp online med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp online med Styrbjörn

Läxhjälp online med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp online med Johanna

Läxhjälp online med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp online med Alexander

Läxhjälp online med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp online med Emma

Läxhjälp online med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Läxhjälp online för alla ämnen och åldrar

Läxhjälp online för alla ämnen och åldrar

Hos oss på SmartStudies kan elever få privat läxhjälp online i de flesta vanliga ämnen. Vår digitala läxhjälp går även att få i alla olika åldrar och årskurser.

Detta betyder att läxhjälpen online finns för elever på grundskolan, gymnasiet och på högskolan/universitet. Vi ger läxhjälp i andra ämnen än bara vårt expertområde matematik, bland annat:

 • Läxhjälp online i Matematik
 • Läxhjälp online i Svenska
 • Läxhjälp online i Engelska
 • Läxhjälp online i Samhällskunskap
 • Läxhjälp online i Kemi, fysik & biologi
 • Läxhjälp online i moderna språk
 • Läxhjälp online i Tyska
 • Läxhjälp online i Franska
 • Läxhjälp online i Spanska
Läxhjälp online med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp online

”Deras läxhjälp online fungerar riktigt bra! Även fast det är digitalt så känns det som en vanlig lektion och jag lär mig mycket mer än vad jag gör i skolan!”

Danny Söderberg Mamma till Anna

”Vi har läxhjälp online till vår son och det är fantastisk att se hur han efter varje lektion lär sig något nytt. Deras metod för digital undervisning är smidig, effektiv och väl genomarbetad! Rekommenderar starkt!”

Magdalena Lindqvist Mamma till Erik

”Jag har rekommenderat SmartStudies under en lång tid till flera av mina vänner som har barn. Organisationen har fantastiska privatlärare som är kunniga, engagerade och lyhörda.”

Helmi Lehto Mamma till Aron

”Ett företag som är seriösa i sitt bemötande och otroligt hjälpsamma. Vi har löpande läxhjälp online till våra döttrar och det fungerar helt perfekt. Vi är så nöjda!”

Zahra Nabhi Pappa till Ali

”Kan inget annat än att prata gott om SmartStudies. Fantastiska privatlärare och en organisation som tar våra söners behov på allvar. Vi är otroligt tacksamma över deras hjälp!”

Micke Weber Pappa till Fredrik & Mattias

Stor erfarenhet av läxhjälp online

SmartStudies grundades 2007 och årligen hjälper vi över 26 000 elever till ökade studieresultat, såväl akademiska som personliga. Idag är vi ett av Sveriges största företag för läxhjälp online och dagligen får vi förtroendet att förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation hos elever i hela landet.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp online
9 av 10
Höjer betyget med vår läxhjälp online
26 000+
Nöjda elever har haft vår läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp online

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Pris läxhjälp online

Vanliga frågor om vår läxhjälp online

Varför väljer så många er läxhjälp online?

Läxhjälp Online

SmartStudies är ett av Sveriges största företag för läxhjälp med privatlärare och vi har över ett decenniums erfarenhet kring vad som krävs för lyckade resultat. Metoden för läxhjälpen online har under alla dessa år ständigt utvecklats och förbättrats. Den läxhjälp online som vi erbjuder sker dessutom med våra allra bästa privatlärare, du får därmed alltid tillgång till den bästa möjliga pedagogiken oavsett var du bor.

I vilka ämnen finns er läxhjälp online?

Läxhjälp Online

Även fast det är digital läxhjälp kan du ändå få hjälp i vilket ämne som helst. Några vanliga ämnen som många elever väljer att få hjälp i är exempelvis matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. En privatlärare från oss på SmartStudies kan även ge läxhjälp online i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Utöver dessa ämnen går det även att få läxhjälp online i geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var träffar jag min privatlärare med läxhjälp online?

Läxhjälp Online

Det bästa med läxhjälp online är att du och din privatlärare kan sitta på helt olika platser i landet och ändå göra läxorna tillsammans. Läxhjälp online är flexibelt och genom en länk som din privatlärare skickar till dig kan ni starta er resa tillsammans!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp online?

Läxhjälp Online

Det finns olika upplägg för läxhjälp online. Ett vanligt upplägg som många familjer väljer för läxhjälp online är löpande läxhjälp. Detta innebär kontinuerlig privatundervisning där elev och lärare träffas ungefär en eller två gånger i veckan. Vi erbjuder även intensiv läxhjälp online som syftar till att ge snabb och intensiv hjälp inför ett specifikt prov som exempelvis nationella provet eller högskoleprovet.

Vad kostar er läxhjälp online?

Läxhjälp Online

Priserna för läxhjälp online varierar beroende på vilket upplägg ni väljer och hur långa lektionerna är. Gemensamt för alla upplägg är att priserna är från 399 kr/t och förändras därefter.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp online?

Läxhjälp Online

Vår digitala privatundervisning på SmartStudies är till för alla elever. Detta betyder att elever kan få hjälp oavsett om de pluggar på grundskolan, gymnasiet eller på universitetet.

Upplägg för läxhjälp online som ger toppresultat

Med läxhjälp online träffar du din privatlärare i vårt virtuella klassrum. Ni har en gemensam mapp där ni sparar och delar allt material som ni använder.

Löpande läxhjälp online med en privatlärare är ett populärt alternativ då det ger bäst resultat över tid. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp online

Ett populärt alternativ då det ger bäst resultat i längden. Upplägget hjälper till att utveckla både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp online intensivt

Intensiv läxhjälp online passar de elever som behöver snabb och akut hjälp inför ett specifikt prov som exempelvis nationella provet eller högskoleprovet.

Privatlärare & läxhjälp online

Vill du gärna ha privat läxhjälp men föredrar att arbeta online? Då kan du välja att få läxhjälp online! Vi erbjuder läxhjälp online i alla städer i Sverige. 

Digital läxhjälp har en del för och nackdelar. En av nackdelarna med läxhjälp online är att man missar den personliga kontakten. Positivt är däremot att det ofta kan bli mycket mer flexibelt att få läxhjälp online. Både du och din privatlärare kan genomföra lektionen för läxhjälp online oavsett vart ni befinner er.

Upplägg för läxhjälp online

Vi har tagit en fram en metod som fungerar mycket bra för läxhjälp online. Metoden för vår onlineundervisning är uppbyggd av tre delar:

Effektiv videokommunikation vid läxhjälp online

Genom att ha videokommunikation med läraren uppnår det en god personlig kontakt. Man kan även visa uppgifterna för läraren om det är svårt att förklara (och såklart omvänt, lärare kan visa lösningar). Videokommunikationen ser till att man kan ha en smidig och effektiv lektion med läxhjälp online.

Virtuell whiteboard

Det gäller att man har bra verktyg och hjälpmedel att arbeta med vid en digital lektion. Det finns därmed en virtuell whiteboard som används som hjälpmedel under onlineundervisningen där båda kan skriva och rita. I de flesta fall blir det mycket bättre att förklara när man kan illustrera det man pratar om.

Gemensam digital mapp online

En gemensam mapp online skapas där man sparar filer, så som till exempel planeringar, sammanfattningar inför prov och feedback på uppsatser och liknande.

Med denna arbetsmetod blir läxhjälp på distans lika pedagogiskt som fysiskt läxhjälp i hemmet. Läxhjälp online är en lika välutvecklad metod och att ha läxhjälp på nätet fungerar lika bra som om man hade setts i verkligheten.

Vi samarbetar även tillsammans med Allakando för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga privatlärare för läxhjälp online. Vill ni veta mer om Allakandos läxhjälp online kan ni klicka här.

Lång erfarenhet av läxhjälp online

Vi har hjälpt många elever med Läxhjälp Online genom åren. Fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälpt över 14 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för personer i hela landet.

9 av 10 höjer betyget med vår läxhjälp online

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag