fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Mattehjälp i Stockholm

  • Personlig mattelärare hemma & online
  • Mattehjälp i alla ämnen, för alla åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Specialister på mattehjälp Stockholm

Specialister på mattehjälp Stockholm

Sedan 2007 har vi hjälp över 14 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för personer i hela landet.

 

mattehjälp i Stockholm

Både föräldrar och elever rekommenderar vår mattehjälp i Stockholm

Utmärkt
4.8 i betyg
3 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
3 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
3 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
3 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
3 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av mattehjälp i Stockholm

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för privatlärare och mattehjälp i Stockholm.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på mattehjälp i Stockholm

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår mattehjälp i Stockholm

Varför väljer så många er mattehjälp i Stockholm

Vi fokuserar på att du ska nå dina studiemål både idag och i framtiden. Med precis rätt privatlärare får du såväl bättre kunskaper som starkare motivation och studieteknik.

Undervisar ni andra ämnen utöver matematik?

Vi har privatlärare för alla ämnen. Från matte på alla nivåer till exempelvis kemi, fysik och biologi. Även språk som spanska, tyska, franska och såklart engelska och svenska. Givetvis undervisar i fler ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare i Stockholm?

Välj själv plats, såväl som tid och dag! Vanligt är att ses i hemmet, på ett bibliotek centralt eller för läxhjälp online i vårt virtuella klassrum. Kombinera fritt utifrån vad som passar!

Vilka upplägg finns för er mattehjälp i Stockholm??

Vi har flexibla upplägg! Det som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, vanligtvis lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Givetvis finns det möjlighet till både mer och mindre frekvent undervisning, såväl som intensiva paket med ett visst anta timmar inför exempelvis viktiga prov. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar er mattehjälp i Stockholm?

Vi har upplägg som passar alla! Pris för vår mattehjälp börjar från 399 kr/timme — kontakta oss för ett gratis prisförslag anpassat till just era behov!

Kom igång med vår mattehjälp i Stockholm nu

Ju tidigare vi börjar, desto bättre resultat kan vi nå tillsammans!

Erfaren mattehjälp

SmartStudies erbjuder privat mattehjälp i Stockholm, du väljer själv om du vill träffas inne i Stockholm stad eller hemma hos er. Kontinuerlig mattehjälp från 399 kr i timmen. Det viktigaste är dock att du har en mattelärare som du trivs med. Du bokar därmed in en prova-på-träff där du och läraren får prova på undervisningen i en timme innan ni bestämmer er för kontinuerlig läxhjälp. Känns allt bra är det också bara att fortsätta och sätta upp gemensamma mål för att höja mattebetyget. Tänk på att ju tidigare man börjar, ju större sannolikhet är det också att man lyckas med de mål man har med undervisningen.

Tre tips som kan hjälpa er med matten

Tips 1 | Förstå inte bara vad som är rätt

När man gör en uppgift och funderat länge och tillslut lyckas lösa matteuppgiften är det också enkelt att man går vidare. Men det är också viktigt att förstå varför det man tidigare gjorde inte heller fungerade. Så man inte kommer in i fel tankebanor igen. Det är då hjälp i form av läxhjälp av en privatlärare kan vara precis vad du behöver.

Tips 2 | Ge inte upp för snabbt

Detta är tipset man ofta inte vill höra då det spontant inte bidrar till någon genväg. Men ska du lyckas med matematiken är detta direkt avgörande. Att sitta och klura ett tag innan man ger upp gör också att när man kollar i facit så vet man vad det är man letar efter.

Tips 3 | Erbjud mattehjälp Stockholm till kompisar så fort du kan

Att ge hjälp och förklara för andra tvingar en själv att verkligen förstå vad det är man gör. Så att försöka hjälpa kompisarna så fort de fastnat gör också att man får djupare förståelse för det man gör. Att hjälpa andra med matematik brukar vara uppskattat. Man kan också tillsammans försöka bolla uppgiften tills man löser den. Då bygger man på varandra och tillsammans lyckas man.

SmartStudies är specialister på mattehjälp Stockholm

Även om vi erbjuder läxhjälp i de flesta ämnena har vi också specialiserat oss på matematiken och dess studieteknik. Vi har skapat unika verktyg för att på ett så effektivt sätt kunna ge hjälp och höja betygen märkbart. Med ett par hundra elever som vi också lyckats öka betygen på vet vi vad som krävs för att nå de mål man sätter upp.

SmartStudies finns också i fler städer, men vi har absolut bäst privatlärare i matematik i Stockholm! Läs mer om SmartStudies mattehjälp.

9 av 10 når sina studiemål med vår mattehjälp i Stockholm

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag