Mattehjälp & kurser i Stockholm - Beställ gratis katalog
0775–888015 Jobb

Mattehjälp i Stockholm

SmartStudies erbjuder privat mattehjälp i Stockholm, du väljer själv om du vill träffas inne i Stockholm stad eller hemma hos er. Kontinuerlig mattehjälp från 429 kr i timmen. Det viktigaste är dock att du har en mattelärare som du trivs med. Du får därför alltid en gratis prova på träff där du och läraren får prova på undervisningen i en timme innan ni bestämmer er för kontinuerlig läxhjälp. Känns allt bra är det också bara att fortsätta och sätta upp gemensamma mål för att höja mattebetyget. Tänk på att ju tidigare man börjar, ju större sannolikhet är det också att man lyckas med de mål man har med undervisningen.

Kontor i Stockholm

Tre tips som kan hjälpa er med matten

Tips 1 | Förstå inte bara vad som är rätt

När man gör en uppgift och funderat länge och tillslut lyckas lösa matteuppgiften är det också enkelt att man går vidare. Men det är också viktigt att förstå varför det man tidigare gjorde inte heller fungerade. Så man inte kommer in i fel tankebanor igen. Det är då hjälp i form av läxhjälp av en privatlärare kan vara precis vad du behöver.

Tips 2 | Ge inte upp för snabbt

Detta är tipset man ofta inte vill höra då det spontant inte bidrar till någon genomväg. Men ska du lyckas med matematiken är detta direkt avgörande. Att sitta och klura ett tag innan man ger upp gör också att när man kollar i facit så vet man vad det är man letar efter.

Tips 3 | Erbjud mattehjälp till kompisar så fort du kan

Att ge hjälp och förklara för andra tvingar en själv att verkligen förstå vad det är man gör. Så att försöka hjälpa kompisarna så fort de fastnat gör också att man får djupare förståelse för det man gör. Att hjälpa andra med matematik brukar vara uppskattat. Man kan också tillsammans försöka bolla uppgiften tills man löser den. Då bygger man på varandra och tillsammans lyckas man.

SmartStudies är specialister på mattehjälp

Även om vi erbjuder läxhjälp i de flesta ämnena har vi också specialiserat oss på matematiken och dess studieteknik. Vi har skapat unika verktyg för att på ett så effektivt sätt kunna ge hjälp och höja betygen märkbart. Med ett par hundra elever som vi också lyckats öka betygen på vet vi vad som krävs för att nå de mål man sätter upp.

SmartStudies finns också i fler städer, men vi har absolut bäst privatlärare i matematik i Stockholm! Läs mer om SmartStudies mattehjälp.