fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Malmö med en personlig privatlärare

 • Personlig privatlärare hemma & online
 • Läxhjälp i Malmö för alla ämnen & åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
läxhjälp Malmö

Privatlärare och läxhjälp i Malmö sedan 2007

Privatlärare och läxhjälp i Malmö sedan 2007

Du kan få läxhjälp med en personligt utvald privatlärare i Malmö i alla ämnen – oavsett nivå eller ålder. Vi skräddarsyr alltid din läxhjälp efter dig och dina behov.

Steg 1: Kontakta oss

Vi börjar med ett samtal där vi hjälper att ta fram ditt bästa upplägg för läxhjälp i Malmö

Steg 2: Personlig matchning

Vi handplockar en privatlärare som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova vår läxhjälp

Prova läxhjälpen genom att träffa din privatlärare på en prova-på-lektion

Läxhjälp Malmö privatlärare

Läxhjälp i Malmö: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i Malmö med Jon

Läxhjälp i Malmö med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Malmö med Sofia

Läxhjälp i Malmö med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Malmö med Johanna

Läxhjälp i Malmö med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Malmö med Styrbjörn

Läxhjälp i Malmö med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Malmö med Klara

Läxhjälp i Malmö med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Malmö med Alexander

Läxhjälp i Malmö med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Malmö med Emma

Läxhjälp i Malmö med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp i Malmö?

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp i Malmö?

Vi kan hjälpa dig med en riktigt bra och pedagogisk privatlärare i Malmö för läxhjälp i alla ämnen och nivåer. Det innebär bland annat studie- och läxhjälp på grundskola och högstadiet, såväl som läxhjälp gymnasiet och högskola/universitet. Vi erbjuder privat läxhjälp i Malmö i bl.a. följande ämnen:

 • Läxhjälp Malmö i Matematik
 • Läxhjälp Malmö i Svenska
 • Läxhjälp Malmö i Engelska
 • Läxhjälp Malmö i Samhällskunskap
 • Läxhjälp Malmö i Kemi, fysik & biologi
 • Läxhjälp Malmö i moderna språk
 • Läxhjälp Malmö i Tyska
 • Läxhjälp Malmö i Franska
 • Läxhjälp Malmö i Spanska
Läxhjälp Malmö med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Malmö

”Tack SmartStudies för att ni hjälpte mig med matematiken! Min privatlärare Anna är magisk och jag kommer utan tvekan fortsätta med er läxhjälp!”

Elsa Henriksson Elev med vår läxhjälp

”Vi bor en bit utanför Malmö i en mindre ort men SmartStudies lyckades hitta en privatlärare åt oss utan problem. De är snabba, professionella och otroligt hjälpsamma!”

Charlotta Karlsson Elev med vår läxhjälp

”Mycket nöjd med den privatläraren som SmartStudies lyckades hitta. Hon har gjort så stor skillnad för vår sons studier. Vi är evigt tacksamma!”

Ashraf Sader Mamma till Ashraf

”Grym läxhjälp med grymma studiecoacher! Jag kan starkt rekommendera deras privatundervisning!”

Henrietta Larsson Elev med vår läxhjälp

”Jag låg väldigt mycket back med matten men min privatlärare Hampus hjälpte mig att komma ikapp och idag känner jag mig så mycket tryggare med matten!”

Anna Hoffmann Elev med vår läxhjälp

Stor erfarenhet av privat läxhjälp i Malmö

Vi hjälper årligen 26 000 elever i Malmö och hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av Sveriges största och mest etablerade företag för läxhjälp med privatlärare. Dagligen får vi förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik & motivation för elever i hela landet.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Malmö

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Malmö

Varför väljer så många er läxhjälp i Malmö?

Årligen hjälper vi över 26 000 elever att få högre betyg. Anledningen till varför så många vänder sig till oss för läxhjälp i Malmö handlar framförallt om att vi enbart inte fokuserar på kortsiktiga resultat som att klara nästa prov eller tenta. Istället har vi alltid som mål att bidra med långsiktiga resultat som elever kan ha nytta av i framtiden – oavsett vilken situation de ställs inför.

En studiecoach från SmartStudies fungerar som en motiverande och engagerad personlig mentor. De är experter på att öka elevers självförtroende – samt lära elever om studieplanering och studieteknik.

Detta innebär framförallt att vi ständigt arbetar med att hjälpa elever bli mer självständiga!

I vilka ämnen finns er läxhjälp i Malmö?

Vi kan ge läxhjälp i de flesta vanliga ämnen som elever i Malmö behöver hjälp med. Några vanliga ämnen som elever i Malmö vill få hjälp i är matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. En privatlärare från oss på SmartStudies kan även ge läxhjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Utöver dessa ämnen kan elever i Malmö även få hjälp med geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var träffar jag min privatlärare i Malmö?

Du kan träffa din personligt utvalda privatlärare i hemmet eller på valfri plats i Malmö som exempelvis på stadsbiblioteket. Du kan även välja att få läxhjälp online.

Vår läxhjälp är väldigt flexibel då väljer själv var ni vill träffas och ni kan även kombinera de olika alternativen under läxhjälpens gång!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i Malmö?

Elever och familjer kan välja mellan flera olika upplägg för läxhjälp i Malmö. Ett vanligt upplägg är löpande läxhjälp med en privatlärare i Malmö. Detta innebär att man träffar sin privatlärare kontinuerligt en till två gånger i veckan.

Ett annat alternativ som vi har är intensiv läxhjälp inför exempelvis nationella provet eller en större inlämningsuppgift. Vi har även läxhjälp online för de elever som föredrar den typen av privatundervisning istället!

Vad kostar er läxhjälp i Malmö?

Priserna för läxhjälp i Malmö kan variera men alla upplägg börjar från 399 kr/t och förändras därefter beroende på vilket upplägg du väljer. SmartStudies läxhjälp i Malmö finns tillgängligt för elever i alla åldrar, samt i alla olika nivåer och ämnen. Såklart finns vår läxhjälp i hela Sverige – oavsett om ni bor i en storstad eller ute på landsbygden. Kontakta oss redan nu för att få ett gratis prisförslag på 0775 88 80 15.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i Malmö?

Det spelar ingen roll hur gammal du är, vår läxhjälp i Malmö finns för alla! Vi erbjuder läxhjälp för elever med privatundervisning på grundskolan, på gymnasiet och på universitet/högskola!

Upplägg för läxhjälp i Malmö som ger toppresultat

SmartStudies erbjuder läxhjälp i Malmö kan du träffa en certifierad och erfaren privatlärare i hemmet, online eller på valfri plats!

Löpande och kontinuerlig läxhjälp i Malmö är ett populärt alternativ då det ger bäst resultat över en längre tid. Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp Malmö

Vårt populäraste alternativ! Löpande läxhjälp innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp Malmö intesivt/akut

Detta upplägg passar dig som vill ha snabb och intensiv hjälp inför ett prov, såsom nationella provet.

Privatlärare, kurser & läxhjälp i Malmö sedan 2007

SmartStudies grundades 2007 och är idag ett av Sveriges största företag inom läxhjälp och privatundervisning. Under ett decennium har vi utvecklat vår pedagogik för privat läxhjälp med fokus på att stärka elevers kunskaper i kombination med förbättrad studieteknik, motivation och självförtroende.

Du kan få läxhjälp i Malmö i alla ämnen – oavsett nivå eller ålder. Vi skräddarsyr alltid din läxhjälp och privatundervisning efter dig och dina behov. Vi erbjuder läxhjälp online, i hemmet eller på offentlig plats. Kontakta oss gärna så hittar vi den bästa privatläraren för läxhjälp i Malmö för just dig.

Så rekryterar vi våra pedagogiska privatlärare i Malmö för läxhjälp

Vi tror starkt på att en bra privatlärare för läxhjälp Malmö är nyckeln till att nå goda resultat – och i förlängningen långsiktiga resultat i skolan. Därför får du som vill ha privatundervisning och läxhjälp i Malmö tillgång till en noggrant utvald pedagog, som har gått igenom en svår och gedigen rekryteringsprocess för att få ge läxhjälp till elever.

Många av våra privatlärare är toppstudenter från exempelvis läkarprogrammet på Lunds Universitet eller civilingenjörsstudenter från LTH. De har deras redan starka ämneskunskaper med sig in i rollen som privatlärare för läxhjälp Malmö, men blir sedan certifierade i vår egna SmartStudies-metod.

Allt detta innebär att våra privatlärare blir utbildade av experter i pedagogik, så att de kan förmedla sina kunskaper på ett strukturerat och tydligt sätt – oavsett vem eleven är eller vad för läxhjälp som behövs.

Läxhjälp i Malmö som ger högre betyg

Vi vill göra stor skillnad för varje individ som väljer att få läxhjälp i Malmö från oss på SmartStudies. För att nå toppresultat fokuserar vår läxhjälp i Malmö inte bara på att höja studieresultaten, utan vi fokuserar även på att stärka elevens studieteknik, motivation och självförtroende.

Vi utbildar därför alla våra privatlärare i Malmö inom dessa områden för att de ska kunna ge eleven riktigt bra läxhjälp. Utöver att de är specialister på pedagogik och studieteknik har de självklart även väldigt goda ämneskunskaper.

Det speciella med att ha en privatlärare är att personen fokuserar på just dig och dina behov som elev. Vår läxhjälp Malmö är anpassad efter elevens förutsättningar, tidigare utmaningar, erfarenheter och egna mål. Därför ges en rapport av privatläraren efter varje lektion som i sin tur ger möjlighet för eleven eller föräldern att ge återkoppling på läxhjälpen så att det kontinuerligt kan bli ännu bättre!

Ett större urval av våra områden för läxhjälp i Malmö med omnejd:

Arlöv | Bunkeflo | Centrum | Eriksfält | Falsterbo | Fosie | Husie | Hyllie | Höllviken | Kirseberg | Klågerup | Kulladal | Limhamn | Limhamn-Bunkeflo | Lindängen | Möllevången | Nydala | Oxie | Rosengård | Sankt Johannes | Sankt Pauli | Slottsstaden | Sofielund | Söderkulla | Södra innerstaden | Södra Sallerup | Tygelsjö | Vellinge | Västra Hamnen | Västra innerstaden | Västra Klagstorp | Västra Skrävlinge.

Ämnen för läxhjälp Malmö utan inbördes ordning

Läxhjälp Malmö i övriga ämnen: Studieteknik | Motivation | Generell läxhjälp på lågstadiet och högstadiet | SO-ämnen på frundskolan & gymnasiet | Företagsekonomi på gymnasiet

Läxhjälp Malmö i naturämnen: Matematik åk 1-6 | Matematik åk 7-9 | Matematik 1 | Matematik 2 | Matematik 3 | Matematik 4 | Matematik 5 | Fysik 1 | Fysik 2 | Kemi 1 | Kemi 2 | NO-ämnen Grundskolan

Läxhjälp Malmö i språk: Engelska i Grundskolan | Engelska på gymnasiet | Svenska i Grundskolan | Svenska på gymnasiet | Spanska steg 1 | Spanska steg 2 | Spanska steg 3-5+ | Franska steg 1 | Franska steg 2 | Franska steg 3-5+ | Tyska steg 1 | Tyska steg 2 | Tyska steg 3-5+

Ring oss för läxhjälp Malmö och privatundervisning i Malmö på 0775 88 80 15, vardagar 09-19.

Lång erfarenhet av läxhjälp Malmö

Vi har hjälpt många elever med läxhjälp Malmö genom åren. Fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp i Malmö (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger för läxhjälp i Malmö.

9 av 10 höjer betyget med vår läxhjälp i Malmö

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag