fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Privatlektioner i alla ämnen

 • Personliga privatlektioner hemma & online
 • Privatlektioner i alla ämnen, för alla åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Privatlektioner

Privatlektioner med en personlig privatlärare

Privatlektioner med en personlig privatlärare

Vi på SmartStudies har hjälp elever med professionella privatlektioner hemma såväl som online i över ett decennium.

Vi erbjuder skräddarsydda privatlektioner och läxhjälp till elever i alla åldrar, från grundskolan och gymnasiet till universitet och högskola.

Detta gäller för alla ämnen — från matematik, kemi, fysik, biologi och teknik till Svenska, Engelska, Tyska, Spanska, Franska och andra språk. Vi finns i hela Sverige!

Privatlektioner privatlärare

Så fungerar privatlektioner med SmartStudies

Så fungerar privatlektioner med SmartStudies

Steg 1: Kontakta oss

Kontakta oss för ett inledande samtal så vi hjälper vi dig att komma igång med privatlektioner.

Steg 2: Personlig matchning

Efter samtalet handplockar vi en privatlärare som passar dig och dina behov.

Steg 3: Prova våra privatlektioner

Träffa din utvalda privatlärare på en prova-på-lektion utan bindning!

Privatlektioner privatlärare

Privatlektioner: Välj en privatlärare nära dig

Privatlektioner med Jon

Privatlektioner med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Privatlektioner med Sofia

Privatlektioner med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Privatlektioner med Klara

Privatlektioner med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Privatlektioner med Styrbjörn

Privatlektioner med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Privatlektioner med Johanna

Privatlektioner med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Privatlektioner med Alexander

Privatlektioner med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Privatlektioner med Emma

Privatlektioner med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

I vilka ämnen kan jag få privatlektioner?

I vilka ämnen kan jag få privatlektioner?

Vi ger professionella privatlektioner i alla ämnen – på alla nivåer. Det innebär att vi ger läxhjälp med privatlektioner på grundskolan, gymnasiet och på universitet/högskola. Nedan ser ni några av våra vanligaste ämnen som vi brukar ge privatlektioner i.

 • Privatlektioner i matte
 • Privatlektioner i Svenska
 • Privatlektioner i Engelska
 • Privatlektioner i Svenska
 • Privatlektioner i samhällskunskap
 • Privatlektioner i historia
 • Privatlektioner i geografi
 • Privatlektioner i religion
 • Privatlektioner i kemi
 • Privatlektioner i fysik
 • Privatlektioner i biologi
 • Privatlektioner i moderna språk
 • Privatlektioner i Tyska
 • Privatlektioner i Franska
 • Privatlektioner i Spanska
Privatlektioner med en studiecoach

Både föräldrar och elever rekommenderar våra privatlektioner

”Tack för er hjälp! Båda våra döttrar har löpande privatlektioner och det märks tydligt vilken skillnad det gjort för bådas skolgång!”

Karin Nyberg Mamma till Johanna och Marie

”Min sons privatlärare Sofia är helt underbar! Hennes privatlektioner är otroligt pedagogiska och motiverande. Min son är så nöjd!”

Petra Forslund Mamma till Petter

”Vi trodde inte att privatlektioner kunde göra så stor skillnad men oj vad vi hade fel! Helt otroligt vilken skillnad det faktiskt gör!”

Henry Lang Pappa till Jon

”Jag är supernöjd med mina privatlektioner! Kan verkligen rekommendera deras hjälp till elever som känner att de behöver extra stöttning i skolan!”

Fatima Hadid Elev med våra privatlektioner

”Efter privatlektioner med SmartStudies har vår dotter fått en helt annan inställning till skolan. Hon är motiverad och känner sig trygg i de ämnen som tidigare varit svåra.”

Laura Danielsson Mamma till Thea

Stor erfarenhet av privatlektioner

SmartStudies grundades i Lund 2007 och sedan dess har vi gett professionella privatlektioner till elever i hela Sverige. Eleven kan träffa sin handplockade privatlärare i hemmet, online eller på valfri plats. Vi fokuserar på att stärka såväl ämneskunskaper som studieteknik och självförtroende.

96%
Rekommenderar våra privatlektioner
9 av 10
Höjer betyget med privatlektioner
26 000+
Nöjda elever har haft privatlektioner
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på privatlektioner

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om våra privatlektioner

Varför väljer så många privatlektioner från SmartStudies?
Privatlektioner

Vi på SmartStudies jobbar alltid stenhårt med att hitta landets bästa studiecoacher som kan ge riktigt bra privatlektioner. En privatlärare från oss har breda ämneskunskaper och väldigt goda gymnasie- och högskolebetyg. Utöver detta är våra studiecoacher mästare på att motivera och stärka elevers självförtroende, samt lära ut om riktigt bra studieteknik och studieplanering. Med privatlektioner får du ett nära samarbete med en personligt utvald lärare anpassad just efter dig och dina önskemål. Tveka inte med att kontakta oss för att komma igång med privatlektioner!

Var kan jag få privatlektioner från er?
Privatlektioner

Vi har studiecoacher som kan ge privatlektioner i hela landet, oavsett om du bor i en storstad eller i en mindre ort. Du kan få privatlektioner i hemmet, online eller på valfri plats. Du kan även få privatlektioner online!

Vilka upplägg finns det för privatlektioner?
Privatlektioner

Vi har faktiskt flera olika upplägg för privatlektioner. Ett vanligt upplägg som många väljer är löpande privatlektioner en till två gånger i veckan. Vi kan även ge intensiva privatlektioner som passar de som behöver snabb hjälp inför ett specifikt prov. Du kan även få privatlektioner online om du istället föredrar den typen av undervisning!

Vad kostar privatlektioner från er?
Privatlektioner

Privatlektioner kostar lite olika beroende på valt upplägg samt hur långa lektionerna är. Alla upplägg har startar från 399 kr/t och förändras därefter.

Vad kostar privatlektioner från er?
Privatlektioner

Privatlektioner kostar lite olika beroende på valt upplägg samt hur långa lektionerna är. Alla upplägg har startar från 399 kr/t och förändras därefter.

I vilka åldrar och årskurser ger ni privatlektioner?
Privatlektioner

Privatlektioner går att få oavsett om du läser på grundskolan, på gymnasiet eller på universitetet. Vi på SmartStudies har studiecoacher som kan ge anpassad läxhjälp oavsett vilken ålder eller årskurs det handlar om.

Upplägg för privatlektioner som ger bäst resultat

Löpande privatlektioner med en personligt utvald studiecoach är ett väldigt populärt alternativ hos familjer då det ger bäst resultat över längre tid.

Träffa din studiecoach för privatlektioner i hemmet, online eller på valfri plats. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande privatlektioner

Upplägget flest väljer! Löpande privatlektioner utvecklar kontinuerligt både ämneskunskaper, studieteknik och självförtroende.

Privatlektioner intensivt/akut

Privatlektioner som syftar till att ge snabb hjälp inför ett specifikt prov eller moment. Exempelvis nationella privet eller högskoleprovet

Höj betygen med privatlektioner från SmartStudies

Vi på SmartStudies har hjälp elever med professionella privatlektioner hemma såväl som online i över ett decennium. Vi är främst specialister på matematik men ger såklart läxhjälp i alla ämnen. Vi erbjuder skräddarsydda privatlektioner och läxhjälp till elever i alla åldrar, från grundskolan och gymnasiet till universitet och högskola. Detta gäller för alla ämnen — från matematik, kemi, fysik, biologi och teknik till Svenska, Engelska, Tyska, Spanska, Franska och andra språk. Vi finns i hela Sverige!

Individuellt anpassade privatlektioner

Vårt mål på SmartStudies är alltid att ge elever Sveriges bästa privatlektioner. För att lyckas med detta krävs det läxhjälp med en privatlärare som är skräddarsydd efter just dina behov och önskemål. Våra privatlektioner utförs med utbildade och erfarna privatlärare som själva oftast studerar på någon av landets topputbildningar. Privatlektioner med SmartStudies inleds alltid med ett personligt och utredande samtal för att få en förståelse över dina behov för läxhjälp. Denna studierådgivning är helt kostnadsfri. Efter vårt samtal, när vi vet mer om vem du är och vilken hjälp som skulle passa just dig i skolan, börjar våra utbildningsspecialister processen med att hitta din personliga studiecoach som kan ge dig privatlektioner. Vi kontaktar dig därefter när vi hittat privatläraren som vi anser är bäst lämpad för just dig. Därefter träffas ni för en prova-på-lektion på valfri plats. Är ni inte nöjda med er utvalda studiecoach hittar vi alltid en ny!

Så fungerar våra privatlektioner i korthet:Kontakta oss på SmartStudies för privatlektioner

1. Utifrån din personlighet och dina behov hittar vi den perfekta privatläraren för dig

2. Ni träffas för en prova-på-lektion antingen i hemmet, online eller på valfri plats

3. Vi hittar en ny privatlärare om ni inte är nöjda

Kan jag få privatlektioner oavsett vart jag bor i Sverige?

Självklart! Vi erbjuder privatlektioner i hela landet – oavsett om du bor i en storstad eller i en mindre ort. Utöver fysiska privatlektioner kan ni även få studiehjälp med SmartStudies läxhjälp online.

Hör av dig till oss för att få privatlektioner, så berättar vi gärna mer om upplägg och tillägg för läxhjälp som passar just dina studier.

DÄRFÖR GER VÅRA PRIVATLEKTIONER TOPPRESULTAT

LÄXHJÄLP SOM TAR ETT HELHETSPERSPEKTIV

Efter över ett decennium i branschen har vi lärt oss vad riktigt bra läxhjälp ska innehålla och fokusera på för att eleven ska utvecklas så mycket som möjligt. Privatlektionerna från oss på SmartStudies tar ett helhetsgrepp om skolutvecklingen och fokuserar på det som gör störst skillnad för varje elev. Vår läxhjälp fokuserar inte enbart på korta resultat som högre betyg, vi arbetar alltid långsiktigt genom att förbättra studieteknik, motivation och självförtroende. Vi jobbar alltid stenhårt med att se till att våra elever blir självständiga genom att trycka på dessa faktorer. Målet för oss är alltid att skapa bästa möjliga förberedelser så att eleven i framtiden kan ta sig an liknande utmaningar på egen hand – oavsett om det är framtida studier, arbetsliv eller vardag.

För att lyckas med detta krävs privatlärare i toppklass som kan ge riktigt bra privatlektioner. Vi strävar därför alltid efter att hitta landets bästa. Oftast studerar en privatlärare från oss på SmartStudies på någon av Sveriges topputbildningar. Men det krävs inte bara goda ämneskunskaper för att ge läxhjälp som ger resultat. Det krävs att studiecoachen är pedagogisk och tydlig så att eleven får det förklarat på ett sätt så att det blir förståeligt. Vi ställer därför väldigt höga krav när vi anställer och det är därmed endast ett fåtal som får jobbet som privatlärare. Efter noggranna rekryteringsprocesser vidareutbildar vi alla våra privatlärare i pedagogik och studieteknik – allt för att ni ska få riktigt bra privatlektioner.

Det är med andra ord våra enastående privatlärare på SmartStudies i kombination med vår pedagogik som göra att våra privatlektioner ger toppresultat!

Lång erfarenhet av privatlektioner

Vi har hjälpt tusentals elever med privatlektioner under åren. Fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp över 26 000 elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatlektioner, läxhjälp och privatundervisning. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik, självförtroende och motivation för personer i hela landet.

9 av 10 höjer betyget med våra privatlektioner

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag