fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Göteborg med en personlig privatlärare

 • Personlig privatlärare i hemmet och online
 • Läxhjälp i Göteborg för alla ämnen & åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp i Göteborg med en personlig privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp i Göteborg

Så fungerar vår läxhjälp i Göteborg

Vi erbjuder läxhjälp i Göteborg i alla ämnen, för alla åldrar. Din privatlärare i Göteborg fokuserar på att stärka studieresultaten, såväl som att förbättra motivation och studieteknik.

Personlig läxhjälp i Göteborg
Först vill vi lära känna dig för att kunna hitta den perfekta studiecoachen i Göteborg för just dig. Vi har privatlärare i alla ämnen och för alla nivåer. Det viktiga är att privatläraren också matchar dig personligen.

Hur fungerar undervisningen?
Tillsammans tar du och din studiecoach fram en studieplan som är anpassad för dig. Därefter träffas ni fysiskt eller online 1-2 gånger i veckan, för att fokusera på vad du behöver hjälp med.

Läxhjälp Göteborg privatlärare

Läxhjälp i Göteborg: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i Göteborg med Jon

Läxhjälp i Göteborg med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Göteborg med Sofia

Läxhjälp i Göteborg med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Göteborg med Johanna

Läxhjälp i Göteborg med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Göteborg med Styrbjörn

Läxhjälp i Göteborg med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Göteborg med Klara

Läxhjälp i Göteborg med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Göteborg med Alexander

Läxhjälp i Göteborg med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Göteborg med Emma

Läxhjälp i Göteborg med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Så kommer du igång med läxhjälp i Göteborg

Så kommer du igång med läxhjälp i Göteborg

Steg 1: Kontakta oss
Vi tar fram ett skräddarsytt upplägg för läxhjälp i Göteborg just för dig

Steg 2: Personlig matchning
Vi matchar dig med en studiecoach som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova läxhjälp i Göteborg
Träffa din privatlärare för en prova-på-lektion i Göteborg utan bindning

Läxhjälp Göteborg med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Göteborg

”Vill bara säga att vi starkt rekommenderar SmartStudies läxhjälp! Smidigt och professionelt bemötande men främst har deras hjälp gjort stor skillnad för vår dotters studier. Vi är så tacksamma!”

Peter Rydén Pappa till Elin

”Löpande läxhjälp fungerar perfekt för min son Hjalmar. Han känner sig numera trygg och självsäker att kunna klara av de ämnen han tidigare haft svårt för.”

Madde Strömgren Mamma till Hjalmar

”Perfekt att de erbjuder läxhjälp i flera olika ämnen samtidigt. Vår dotters privatlärare Samuel är helt fantastisk, engagerad, kunnig och motiverande!”

Paulina Díaz Mamma till Thilda

”Vi fick hjälp av SmartStudies och det märks att de är måna om att erbjuda en studiecoach som passar just vår sons behov och önskemål. De är lyhörda, hjälpsamma och väldigt professionella!”

Pontus Karlbom Pappa till Victor

”TACK SmartStudies! Jag hade jättesvårt med min matte men min lärare var bäst på att förklara och visa på hur jag ska tänka. Jag har gått från ett E till ett B!!”

Felicia Jansson Högskolestuderande

Stor erfarenhet av läxhjälp i Göteborg

SmartStudies grundades 2007 och efter alla dessa år kan vi stolt säga att vi årligen hjälper över 26 000 elever i hela Sverige med ökade resultat, såväl akademiska som personliga. Idag är vi ett av Sveriges största företag för läxhjälp och varje dag får vi förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation för elever i Göteborg och i övriga Sverige.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Svenskt företag, grundat i Sverige 2007

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Göteborg

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Göteborg

Varför väljer så många er läxhjälp i Göteborg?

Såklart finns det flera olika anledningar till varför familjer väljer att få läxhjälp i Göteborg från oss på SmartStudies då de har olika behov och önskemål.

Men det främsta anledningen handlar om att vi tar ett helhetsgrepp om elevens utveckling.

Detta betyder att vi enbart inte fokuserar på kortsiktiga resultat som att klara nästa prov eller nå toppbetyget.

Våra studiecoacher för läxhjälp i Göteborg fungerar som personliga mentorer som samtidigt är experter på att motivera och öka självförtroendet hos sina elever – samt lära elever om riktigt bra studieplanering och studieteknik.

Vår läxhjälp i Göteborg bidrar därför med långsiktiga resultat som innebär att vi hjälper elever md personlighetsutveckling och självständighet.

Detta innebär att vi lägger en stabil grund som kan vara till nytta för eleverna i framtiden – oavsett vilken situation de ställs inför.

I vilka ämnen finns er läxhjälp i Göteborg?

Vår läxhjälp i Göteborg kan hjälpa elever i flera olika ämnen. Några populära ämnen som elever i Göteborg brukar få hjälp i är matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. Vi har även studiecoacher som ger läxhjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Utöver dessa ämnen ger vi även läxhjälp i geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning. Tveka inte med att kontakta oss om du inte hittar ditt specifika ämne för läxhjälp i Göteborg så hjälper vi dig få en privatlärare anpassad just efter dig!

Var träffar jag min privatlärare i Göteborg?

SmartStudies läxhjälp i Göteborg är väldigt flexibel. Ni kan antingen välja att träffa er privatlärare i hemmet, online eller på valfri plats som exempelvis på ett bibliotek eller kafé. Det bästa är att ni bestämmer själva och kan kombinera!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i Göteborg?

Det finns flera olika upplägg för läxhjälp i Göteborg. Ett populärt alternativ som många familjer och elever väljer är löpande läxhjälp med en privatlärare i Göteborg som ofta sker en eller två gånger i veckan. Ett annat alternativ för läxhjälp i Göteborg är intensiv läxhjälp inför exempelvis nationella prov och högskoleprovet. Vi erbjuder även läxhjälp online för de elever som föredrar den typen av undervisning istället

Vad kostar er läxhjälp i Göteborg?

Priserna för läxhjälp i Göteborg börjar från 399 kr/t och förändras därefter beroende på vilket upplägg du väljer. Vi ger läxhjälp till elever i alla åldrar och ämnen – självklart finns vi i hela Sverige. Kontakta oss redan nu för att få ett gratis prisförslag på 0775 88 80 15.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i Göteborg?

SmartStudies läxhjälp i Göteborg kan ges till alla elever oavsett vilken ålder eller årskurs de studerar på. Detta innebär att du kan få en studiecoach i Göteborg oavsett om du går på grundskolan, gymnasiet och universitetet!

Upplägg för läxhjälp i Göteborg som ger toppresultat

Du kan träffa din studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats i Göteborg för skräddarsydd läxhjälp anpassad just efter dig.

Löpande läxhjälp med en studiecoach är ett väldigt populärt alternativ hos familjer då det ger bäst resultat över längre tid. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i Göteborg

Löpande läxhjälp i Göteborg innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende. Vårt mest populära alternativ!

Läxhjälp i Göteborg intensivt/akut

Intensiv/akut läxhjälp i Göteborg passar dig som vill ha snabb och intensiv läxhjälp inför exempelvis ett specifikt prov, såsom de nationella provet eller högskoleprovet. Boka ett specifikt antal timmar med läxhjälp i Göteborg.

Läxhjälp Göteborg

Privatlärare, mattehjälp & läxhjälp i Göteborg för alla åldrar, sedan 2007

SmartStudies läxhjälp är ett av Sveriges största företag för kurser och läxhjälp i Göteborg. Efter ett decennium samlad erfarenhet har vi ett stort antal riktigt duktiga privatlärare för privatundervisning och läxhjälp i Göteborg.

Vår läxhjälp i Göteborg kan bistå med studiehjälp i alla ämnen, oavsett om du siktar på högsta betyg eller bara vill ha läxhjälp för att klara nästa prov. Våra privatlärare är inte bara experter på sina ämnen, utan även goda förebilder, mentorer och pedagoger. På så sätt kan de ge läxhjälp och arbeta med att stärka såväl ämneskunskaper som studieteknik, motivation och självförtroende.

Vilka ämnen kan jag få läxhjälp i?

Vi kan hjälpa dig med en riktigt bra och pedagogisk privatlärare för läxhjälp Göteborg i alla ämnen – oavsett utbildningsnivå. Det innebär bland annat att vi har studiehjälp i Göteborg på grundskola och högstadiet, såväl som läxhjälp Göteborg på gymnasiet och läxhjälp Göteborg på högskola/universitet.

Vi erbjuder läxhjälp i Göteborg för elever som exempelvis läser dessa ämnen nedan. Självklart erbjuder vi även läxhjälp i fler ämnen!

 • Läxhjälp Göteborg i matematik
 • Läxhjälp Göteborg i svenska
 • Läxhjälp Göteborg i engelska
 • Läxhjälp Göteborg i samhällskunskap
 • Läxhjälp Göteborg i kemi, fysik & biologi
 • Läxhjälp Göteborg i moderna språk
 • Läxhjälp Göteborg i tyska
 • Läxhjälp Göteborg i franska
 • Läxhjälp Göteborg i spanska

Läxhjälp i Göteborg med SmartStudies-metoden

För att uppnå bästa möjliga resultat arbetar vi enligt en särskilt framtagen metod, som är ett resultat av tio års erfarenhet av läxhjälp i Göteborg, såväl som i hela landet — SmartStudies-metoden.

Våra privatlärare för vår läxhjälp Göteborg är ofta toppstudenter från Chalmers, Sahlgrenska eller Handelshögskolan. De får en gedigen utbildning i vår egna metod, vilket innebär att de blir starka pedagoger för att kunna ge riktigt bra läxhjälp i Göteborg.

Som privatlärare i Göteborg har de sedan en personlig coach som ser till att kontinuerligt ge dem feedback. Detta i sin tur hjälper privatläraren att ständigt ge er bättre och mer individanpassad läxhjälp och undervisning i Göteborg.

Kontakta oss gärna för läxhjälp Göteborg. Våra utbildningsspecialister berätta gärna mer om hur vi arbetar med SmartStudies-metoden och vilka privatlärare som kan hjälpa er med läxhjälp i Göteborg.

När vi har hittat en privatlärare som vi anser är en perfekt match för just er, bokar vi sedan en första träff. Ni har inte bundit er till något abonnemang för läxhjälp i Göteborg – om ni inte skulle tycka att privatläraren passar er, är det bara att be om en ny privatlärare eller avsluta samarbetet.

Kom igång med läxhjälp i Göteborg

För att komma igång med läxhjälp i Göteborg från SmartStudies börjar du med att kontakta oss på 0775 88 80 15 . Under samtalet får du hjälp av en erfaren utbildningsspecialist som utvärderar dina behov och därefter ger förslag på det optimala upplägget för just dig. Det viktigaste för oss är alltid att du får en personlig privatlärare som har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill ha hjälp med men som också matchar din personlighet.

Sedan börjar matchningsprocessen, där vi ser till att hitta den privatlärare för läxhjälp i Göteborg som bäst passar er. Vi finns tillgängliga på 0775 88 80 15 vardagar klockan 09-19.

Läxhjälp i Göteborg med personlig- och akademisk utveckling i fokus

Läxhjälp Göteborg kan ge mycket mer än bara bättre betyg. Genom att vi systematiskt arbetar med motivation, självförtroende och studieteknik kan er privatlärare i Göteborg ha en enormt stor positiv påverkan på hela elevens framtida liv. Att kunna ta ansvar för sina egna studier, känna sig trygg i dem samt känna att de är roliga och givande – det är detta som i slutändan gör den stora skillnaden.

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp i Göteborg (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger. Kontakta oss idag, så hjälper vi er att komma igång med läxhjälp Göteborg!

9 av 10 höjer betyget med vår läxhjälp i Göteborg

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag