fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Få läxhjälp i Göteborg

 • Personlig privatlärare i hemmet och online
 • Läxhjälp i Göteborg för alla ämnen & åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik och motivation
Läxhjälp i Göteborg med en personlig privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp i Göteborg

Så fungerar vår läxhjälp i Göteborg

Vi erbjuder läxhjälp i Göteborg i alla ämnen, för alla åldrar. Din privatlärare i Göteborg fokuserar på att stärka studieresultaten, såväl som att förbättra motivation och studieteknik.

Personlig läxhjälp i Göteborg

Först vill vi lära känna dig för att kunna hitta den perfekta studiecoachen i Göteborg för just dig. Vi har privatlärare i alla ämnen och för alla nivåer. Det viktiga är att privatläraren också matchar dig personligen.

Hur fungerar undervisningen?

Tillsammans tar du och din studiecoach fram en studieplan som är anpassad för dig. Därefter träffas ni fysiskt eller online 1-2 gånger i veckan, för att fokusera på vad du behöver hjälp med.

Läxhjälp Göteborg privatlärare

Läxhjälp i Göteborg: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i Göteborg med Jon

Läxhjälp i Göteborg med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Göteborg med Sofia

Läxhjälp i Göteborg med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Göteborg med Johanna

Läxhjälp i Göteborg med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Göteborg med Styrbjörn

Läxhjälp i Göteborg med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Göteborg med Klara

Läxhjälp i Göteborg med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Göteborg med Alexander

Läxhjälp i Göteborg med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Göteborg med Emma

Läxhjälp i Göteborg med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Så kommer du igång med läxhjälp i Göteborg

Så kommer du igång med läxhjälp i Göteborg

Steg 1: Kontakta oss

Vi tar fram ett skräddarsytt upplägg för läxhjälp i Göteborg just för dig

Steg 2: Personlig matchning

Vi matchar dig med en studiecoach som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova läxhjälp i Göteborg

Träffa din privatlärare för en prova-på-lektion i Göteborg utan bindning

Läxhjälp Göteborg med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Göteborg

”Vill bara säga att vi starkt rekommenderar SmartStudies läxhjälp! Smidigt och professionelt bemötande men främst har deras hjälp gjort stor skillnad för vår dotters studier. Vi är så tacksamma!”

Peter Rydén Pappa till Elin

”Löpande läxhjälp fungerar perfekt för min son Hjalmar. Han känner sig numera trygg och självsäker att kunna klara av de ämnen han tidigare haft svårt för.”

Madde Strömgren Mamma till Hjalmar

”Perfekt att de erbjuder läxhjälp i flera olika ämnen samtidigt. Vår dotters privatlärare Samuel är helt fantastisk, engagerad, kunnig och motiverande!”

Paulina Díaz Mamma till Thilda

”Vi fick hjälp av SmartStudies och det märks att de är måna om att erbjuda en studiecoach som passar just vår sons behov och önskemål. De är lyhörda, hjälpsamma och väldigt professionella!”

Pontus Karlbom Pappa till Victor

”TACK SmartStudies! Jag hade jättesvårt med min matte men min lärare var bäst på att förklara och visa på hur jag ska tänka. Jag har gått från ett E till ett B!!”

Felicia Jansson Högskolestuderande

Stor erfarenhet av läxhjälp i Göteborg

SmartStudies grundades 2007 och vi hjälper årligen över 26 000 elever i hela Sverige. Det gör oss till ett av Sveriges största företag för läxhjälp. Varje dag får vi förtroendet att stärka elevers studieteknik, motivation och betyg!

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Svenskt företag, grundat i Sverige 2007

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Göteborg

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Göteborg

Varför väljer så många er läxhjälp?

På SmartStudies tar vi ett helhetsgrepp om elevens utveckling.

Eftersom vi lägger mycket tid på att hitta en personlig matchning mellan våra lärare och elever ger läxhjälpen inte bara högre betyg.

Våra studiecoacher agerar även som motiverande förebilder som hjälper till att boosta självförtroendet hos sina elever. De förmedlar även vikten av planering och vinsterna av riktigt bra studietekniker.

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp?

Med vår läxhjälp kan du få hjälp i flera olika ämnen. Några populära ämnen som elever i Göteborg brukar få hjälp i är matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. Vi har även studiecoacher som ger läxhjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Utöver dessa ämnen ger vi även läxhjälp i geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning. Tveka inte med att kontakta oss om du inte hittar ditt specifika ämne för läxhjälp i Göteborg så hjälper vi dig få en privatlärare anpassad just efter dig!

Var träffar jag min privatlärare i Göteborg?

SmartStudies läxhjälp i Göteborg är väldigt flexibel. Ni kan antingen välja att träffa er privatlärare i hemmet eller på valfri plats som exempelvis på ett bibliotek eller kafé. Du kan även få läxhjälp online. Det bästa är att ni bestämmer själva och kan kombinera!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp?

Det finns flera olika upplägg för privat läxhjälp i Göteborg. Ett populärt alternativ bland elever i Göteborg är löpande läxhjälp. Då kan du få hjälp av en privatlärare i Göteborg en eller två gånger i veckan. Ett annat alternativ för läxhjälp i Göteborg är intensiv läxhjälp inför exempelvis nationella prov och högskoleprovet. Du kan även få hjälp online!

Vad kostar er läxhjälp?

Priserna för läxhjälp i Göteborg börjar från 399 kr/t och förändras därefter beroende på vilket upplägg du väljer. Vi ger läxhjälp till elever i alla åldrar och ämnen – självklart finns vi i hela Sverige. Kontakta oss redan nu för att få ett gratis prisförslag på 0775 88 80 15.

I vilka åldrar och årskurser kan jag få läxhjälp?

Vi erbjuder läxhjälp i Göteborg för alla åldrar och nivåer. Det innebär att du kan få en studiecoach i Göteborg oavsett om du går på grundskolan, gymnasiet och universitetet!

Upplägg för läxhjälp i Göteborg som ger toppresultat

Du kan träffa din studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats i Göteborg för skräddarsydd läxhjälp anpassad just efter dig.

Löpande läxhjälp med en studiecoach är ett väldigt populärt alternativ hos familjer då det ger bäst resultat över längre tid. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i Göteborg

Löpande läxhjälp i Göteborg innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende. Vårt mest populära alternativ!

Läxhjälp i Göteborg intensivt/akut

Intensiv/akut läxhjälp i Göteborg passar dig som vill ha snabb och intensiv läxhjälp inför exempelvis ett specifikt prov, såsom de nationella provet eller högskoleprovet. Boka ett specifikt antal timmar med läxhjälp i Göteborg.

Läxhjälp Göteborg

Läxhjälp i Göteborg som ger högre betyg

SmartStudies är ett av Sveriges största företag läxhjälp i Göteborg. Efter över ett decennium av erfarenhet har vi ett stort antal duktiga privatlärare för som kan hjälpa dig med läxhjälp i Göteborg.

Vår läxhjälp i Göteborg finns tillgängligt för alla ämnen – oavsett om du siktar på högsta betyg eller bara vill behöver läxhjälp för att klara nästa prov. Våra privatlärare är inte bara experter på sina ämnen, utan även goda förebilder, mentorer och pedagoger. Vi finns dessutom i hela Göteborg och även i närliggande orter såsom Kungälv.

I vilka ämnen och årskurser kan jag få läxhjälp i Göteborg?

Vi kan matcha dig med en personlig privatlärare för läxhjälp Göteborg i alla ämnen – oavsett utbildningsnivå. Vi erbjuder läxhjälp från lågstadiet upp till universitetsnivå!

Här är några av ämnen som är mest populära att få hjälp med:

 • Matematik
 • Svenska
 • Engelska
 • Samhällskunskap
 • Kemi
 • Fysik
 • Biologi
 • Moderna språk såsom spanska

Självklart erbjuder vi även läxhjälp i flera ämnen!

Få hjälp med SmartStudies-metoden

För att uppnå bättre studieresultat arbetar vi enligt en särskilt framtagen metod för läxhjälp, som är ett resultat av femton års erfarenhet.

Vår unika metod består av att stärka såväl ämneskunskaper som studieteknik, motivation och självförtroende.

Så rekryterar vi våra privatlärare

SmartStudies anlitar endast de bästa privatlärarna i Göteborg för att ge läxhjälp. Våra studiecoacher är ofta toppstudenter från Chalmers, Sahlgrenska eller Handelshögskolan som har toppbetyg i ämnena de lär ut. Vi ser även till att de får en gedigen utbildning i vår egna metod som har målet att hjälpa elever på långsikt.

Personlig- och akademisk utveckling i fokus

Vår läxhjälp i Göteborg kan ge mycket mer än bara bättre betyg. SmartStudies privatlärare i Göteborg har ett stort fokus på att även stärka motivation, självförtroende och studieteknik.

Vi samarbetar även med Allakando (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger. Kontakta oss idag, så hjälper vi er att komma igång med läxhjälp i Göteborg!

Kom igång med läxhjälp Göteborg

För att komma igång med läxhjälp i Göteborg med SmartStudies börjar du med att kontakta oss. Våra utbildningsspecialister berättar gärna mer om hur vi arbetar med SmartStudies-metoden och vilka privatlärare som kan hjälpa er med läxhjälp i Göteborg.

Under samtalet får du hjälp av en erfaren utbildningsspecialist som utvärderar dina behov och därefter ger förslag på det optimala upplägget för just dig. Det viktigaste för oss är alltid att du får en personlig privatlärare som du känner dig trygg med.

Sedan börjar matchningsprocessen, där vi ser till att hitta den privatlärare för läxhjälp i Göteborg som bäst passar er.

När vi har hittat en privatlärare som vi anser är en perfekt match för just er, bokar vi sedan en första prova-på-lektion. Om ni inte skulle tycka att privatläraren passar dig kan vi hitta en ny studiecoach åt dig i Göteborg.

Kontakta oss idag för ett gratis prisförslag!

Få högre betyg med vår läxhjälp i Göteborg

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag redan idag!