fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Lund

 • Personlig privatlärare hemma & online
 • Läxhjälp för alla ämnen och åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp Lund

Läxhjälp i Lund — grundat på Katedralskolan 2007

Läxhjälp i Lund — grundat på Katedralskolan 2007

Vi grundades i Lund 2007 och är idag ett av Sveriges största företag inom läxhjälp och privatundervisning.

Utöver att vi erbjuder läxhjälp i alla ämnen – på alla nivåer, är vi främst specialister på matematik och mattehjälp.

Du som väljer läxhjälp i Lund från oss får alltid en personligt utvald privatlärare som matchar dig som person, men som självklart också har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill ha hjälp med.

Med vår läxhjälp i Lund utvecklar du färdigheter som bättre studieteknik och studieplanering, samt hjälper vi dig stärka självförtroendet och öka motivationen till dina studier!

Läxhjälp Lund privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp i Lund

Så fungerar vår läxhjälp i Lund

Steg 1: Kontakta oss

Vi hjälper dig att ta fram ett skräddarsytt upplägg för din läxhjälp i Lund

Steg 2: Personlig matchning

Efter samtalet matchar vi dig med en studiecoach som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova vår läxhjälp i Lund

Möt din studiecoach på en prova-på-lektion i Lund utan bindning

Läxhjälp Lund privatlärare

Läxhjälp i Lund: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp Lund med Jon

Läxhjälp i Lund med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Lund med Sofia

Läxhjälp i Lund med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Lund med Johanna

Läxhjälp i Lund med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Lund med Styrbjörn

Läxhjälp i Lund med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Lund med Klara

Läxhjälp i Lund med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Lund med Alexander

Läxhjälp i Lund med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Lund med Emma

Läxhjälp i Lund med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Vi erbjuder läxhjälp i Lund för alla ämnen och årskurser

Vi erbjuder läxhjälp i Lund för alla ämnen och årskurser

Vi kan hjälpa dig med en pedagogisk och erfaren privatlärare i Lund oavsett ämne eller utbildningsnivå.

Du kan alltså få läxhjälp på grundskola, såväl som läxhjälp på gymnasiet och högskola/universitet.

Nedan listas vanliga ämnen som vi ger läxhjälp till elever i Lund. Självklart erbjuder vi läxhjälp i fler ämnen och kurser.

 • Läxhjälp Matte Lund
 • Läxhjälp Svenska Lund
 • Läxhjälp Engelska Lund
 • Läxhjälp Svenska Lund
 • Läxhjälp Samhällskunskap Lund
 • Läxhjälp Kemi, fysik & biologi Lund
 • Läxhjälp moderna språk som Tyska, Franska & Spanska Lund
Läxhjälp i Lund

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Lund

”Fantastisk läxhjälp! Min dotters privatlärare Selina är engagerad, motiverande och extremt kunnig. Vi har löpande läxhjälp och det passar helt perfekt för oss alla!”

Disa Ljunggren Mamma till Mimmi

”Vår son har fått en helt ny inställning till skolan. Han tror på sig själv mycket mer samtidigt som han vill lära sig ännu mer hela tiden, en fröjd att se som förälder. Deras läxhjälp gör verkligen skillnad!”

Douglas Olofsson Pappa till Gustaf

”Otroligt imponerad över vilken skillnad deras läxhjälp gör men framförallt hur snabbt det faktiskt går. Min dotter är supernöjd och har aldrig känt sig så tillfreds med sina studier. Stort tack SmartStudies!”

Margareta Thomsen Mamma till Linnéa

”Ett företag som är måna om vad familjen behöver för att deras barn ska bli bättre och lyckas med sina studier. De lyssnade noggrant och tog därefter fram ett helt perfekt upplägg för oss.”

Denise Abrahamsson Mamma till Edith

”Vi har haft läxhjälp från SmartStudies länge nu och det har varit till stor hjälp. Båda våra döttrar har höjt sig i flera ämnen och upplever mycket mindre stress!”

Arvid Malmström Pappa till Johanna och Ida

Stor erfarenhet av läxhjälp i Lund

I över ett decennium har vi erbjudit läxhjälp som ger resultat till elever i Lund och i övriga Sverige. Årligen hjälper vi över 26 000 till ökade studieresultat där 9 av 10 når sina studiemål.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Lund för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Lund

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Lund

Varför väljer så många er läxhjälp i Lund?
Läxhjälp Lund

Vi på SmartStudies jobbar stenhårt med att alltid försöka hitta Lunds bästa privatlärare som kan ge riktigt bra läxhjälp. En studiecoach från oss har breda ämneskunskaper och väldigt goda gymnasie- och universitetsbetyg. Utöver detta är våra privatlärare i Lund mästare på att motivera och stärka elevers självförtroende, samt lära ut om riktigt bra studieteknik och studieplanering.

Med läxhjälp får eleven ett nära samarbete med en personligt utvald lärare anpassad just efter elevens behov och önskemål. Det är kombinationen av läxhjälp som tar ett helhetsgrepp samt privatlärare med riktigt bra pedagogisk förmåga som gör att så många väljer vår läxhjälp i Lund. Tveka inte med att kontakta oss för att komma igång med läxhjälp i Lund!

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i Lund?
Läxhjälp Lund

Läxhjälp i Lund från oss på SmartStudies går att få i en mängd olika ämnen – oavsett vilken nivå du studerar på. Vi har privatlärare som kan hjälpa dig i ämnen som matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. Våra studiecoacher kan även ge läxhjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Utöver dessa ämnen är det vanligt att elever i Lund får läxhjälp i ämnen som geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var kan jag träffa min privatlärare i Lund?
Läxhjälp Lund

SmartStudies erbjuder riktigt bra studie- och läxhjälp oavsett om du bor centralt i Lund eller utanför i en närliggande ort. Träffa din personligt utvalda studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats i Lund. Ni väljer själva och kan kombinera!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i Lund?
Läxhjälp Lund

Hos oss kan du välja mellan olika upplägg för läxhjälp Lund. Vi har exempelvis löpande läxhjälp som innebär kontinuerlig läxhjälp där du träffar din privatlärare en till två gånger i veckan, självklart kan ni träffas mer än så! Vi har även intensiv läxhjälp och även läxhjälp online! Kontakta oss så hjälper vi gärna till med att ta fram ett skräddarsytt upplägg som passar just dig och dina behov!

Vad kostar er läxhjälp i Lund?
Läxhjälp Lund

Alla våra upplägg kostar från 399 kr/t och varierar därefter beroende på hur många lektioner du tar och vilket specifikt upplägg du väljer. Kontakta oss redan nu så ger vi dig ett gratis prisförslag för läxhjälp i Lund som passar just dig!

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i Lund?
Läxhjälp Lund

En privatlärare i Lund från oss på SmartStudies kan ge anpassad och personligt skräddarsydd läxhjälp till elever oavsett vilken nivå det handlar om. Vi ger läxhjälp för elever på grundskolan, gymnasiet och även för studenter på högskola/universitet!

Upplägg för läxhjälp i Lund som ger toppresultat

För att nå absoluta toppresultat rekommenderar vi löpande läxhjälp. Detta är även upplägget flest elever i Lund väljer för läxhjälp.

Med vår läxhjälp i Lund kan du träffa din privatlärare i hemmet, online eller på valfri plats i Lund.

Kontakta nu

Löpande läxhjälp Lund

Alternativet flest väljer i Lund! Du träffar din privatlärare en till två gånger i veckan där du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp Lund intensivt/akut

Passar dig som vill ha intensiv läxhjälp inför ett prov. Exempelvis nationella proven.

Ta studierna till nästa nivå med SmartStudies läxhjälp i Lund

SmartStudies grundades i Lund år 2007 och idag är vi ett av Sveriges största företag inom läxhjälp och privatundervisning. Vi är främst specialister på matematik och mattehjälp.

Oavsett var du bor i Lund så finns någon som kan ge dig den läxhjälp du behöver. Våra utbildningsspecialister på SmartStudies i Lund är experter på att matcha rätt privatlärare med just rätt elev – detta är nyckeln för riktigt bra läxhjälp.

I över 10 år har vi utarbetat en unik metod som inte bara ger omedelbara resultat i form av bättre betyg, utan som även hjälper elever att bli mer effektiva men framförallt mer självständiga. Kontakta oss redan nu för att komma igång med läxhjälp i Lund!

Bli personligt matchad med en privat studiecoach i Lund

För oss så är en av målsättningarna att varje elev som får privatundervisning och läxhjälp av oss i Lund ska lära sig hur man planerar, sätter upp mål och hur dessa sen nås. Detta är något våra privatlärare i Lund är riktigt duktiga på att lära ut.

Våra privatlärare som erbjuder läxhjälp i Lund är handplockade, och finns alltid där för att ge läxhjälp för varje elevs behov. Alla studiecoacher för läxhjälp Lund som vi väljer att anställa är också duktiga på att motivera och att lära ut på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Detta gör i sin tur att det känns stimulerande att studera då eleven får en ökad förståelse i det ämne som känns svårt.

SmartStudies satsar helhjärtat på att lära ut en pedagogik som fokuserar på att hjälpa elever nå sina studiemål, stärka sitt självförtroende, få ökad motivation samt bättre studieplanering. Ta kontakt med oss på SmartStudies för att få mer information om läxhjälp Lund!

Experter på mattehjälp

SmartStudies läxhjälp i Lund är specialiserade på läxhjälp i matte. Men det finns läxhjälp att få i alla ämnen för den som vill. Behöver du läxhjälp i Lund, hör av dig till oss idag så kan vi ordna ett första prova-på-möte med din personliga privatlärare för läxhjälp. Du får alltid en studiecoach som är expert i det ämne du vill ha hjälp med – oavsett om det är matematik eller språk.

Var kan jag få läxhjälp i Lund?

SmartStudies erbjuder riktigt bra studie- och läxhjälp oavsett om du bor centralt i Lund eller utanför i en närliggande ort. Exempelvis kan du få läxhjälp på platser som Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fälanden, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby med flera.

Du kan få läxhjälp online! Hör av dig till oss för ett gratis prisförslag för läxhjälpen i Lund.

Läxhjälp i Lund som ger resultat

När det gäller plugg och studier är det viktigt att man hänger med och känner en ständig motivation till att fortsätta. Läxhjälp från SmartStudies hjälper elever i Lund med att förbättra studieresultat, samt att vi fokuserar på elevens personliga utveckling. Detta görs genom våra pedagogiska privatlärare som är riktigt duktiga på att inge självförtroende, öka motivationen samt lära ut om god studieteknik hos elever.

Lång erfarenhet av läxhjälp Lund

Vi har hjälpt många elever med Läxhjälp Lund genom åren. Fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp tusentals elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för elever i hela landet.

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp i Lund (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger för läxhjälp i Lund.

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i Lund

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag