fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Lund

 • Personlig privatlärare hemma & online
 • Läxhjälp för alla ämnen och åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp Lund

Läxhjälp i Lund — grundat på Katedralskolan 2007

Läxhjälp i Lund — grundat på Katedralskolan 2007

Vi grundades i Lund 2007 och är idag ett av Sveriges största företag inom läxhjälp och privatundervisning.

Utöver att vi erbjuder läxhjälp i alla ämnen – på alla nivåer, är vi främst specialister på matematik och mattehjälp.

Du som väljer läxhjälp i Lund från oss får alltid en personligt utvald privatlärare som matchar dig som person men som självklart också har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill ha hjälp med.

Med vår läxhjälp i Lund utvecklar du färdigheter som bättre studieteknik och studieplanering, samt hjälper vi dig stärka självförtroendet och öka motivationen till dina studier!

Läxhjälp Lund privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp i Lund

Så fungerar vår läxhjälp i Lund

Steg 1: Kontakta oss
Vi hjälper dig att ta fram ett skräddarsytt upplägg för din läxhjälp i Lund

Steg 2: Personlig matchning
Efter samtalet matchar vi dig med en studiecoach som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova vår läxhjälp i Lund
Möt din studiecoach på en prova-på-lektion i Lund utan bindning

Läxhjälp Lund privatlärare

Läxhjälp i Lund: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp Lund med Jon

Läxhjälp i Lund med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Lund med Sofia

Läxhjälp i Lund med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Lund med Johanna

Läxhjälp i Lund med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Lund med Styrbjörn

Läxhjälp i Lund med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Lund med Klara

Läxhjälp i Lund med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Lund med Alexander

Läxhjälp i Lund med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Lund med Emma

Läxhjälp i Lund med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Vi erbjuder läxhjälp i Lund för alla ämnen och årskurser

Vi erbjuder läxhjälp i Lund för alla ämnen och årskurser

Vi kan hjälpa dig med en pedagogisk och erfaren privatlärare i Lund oavsett ämne eller utbildningsnivå.

Det innebär bland annat studie- och läxhjälp på grundskola, såväl som läxhjälp på gymnasiet och högskola/universitet.

Nedan listas vanliga ämnen som vi ger läxhjälp till elever i Lund. Självklart erbjuder vi läxhjälp i fler ämnen och kurser.

 • Läxhjälp Matte Lund
 • Läxhjälp Svenska Lund
 • Läxhjälp Engelska Lund
 • Läxhjälp Svenska Lund
 • Läxhjälp Samhällskunskap Lund
 • Läxhjälp Kemi, fysik & biologi Lund
 • Läxhjälp moderna språk som Tyska, Franska & Spanska Lund
Läxhjälp i Lund

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Lund

”Fantastisk läxhjälp! Min dotters privatlärare Selina är engagerad, motiverande och extremt kunnig. Vi har löpande läxhjälp och det passar helt perfekt för oss alla!”

Disa Ljunggren Mamma till Mimmi

”Vår son har fått en helt ny inställning till skolan. Han tror på sig själv mycket mer samtidigt som han vill lära sig ännu mer hela tiden, en fröjd att se som förälder. Deras läxhjälp gör verkligen skillnad!”

Douglas Olofsson Pappa till Gustaf

”Otroligt imponerad över vilken skillnad deras läxhjälp gör men framförallt hur snabbt det faktiskt går. Min dotter är supernöjd och har aldrig känt sig så tillfreds med sina studier. Stort tack SmartStudies!”

Margareta Thomsen Mamma till Linnéa

”Ett företag som är måna om vad familjen behöver för att deras barn ska bli bättre och lyckas med sina studier. De lyssnade noggrant och tog därefter fram ett helt perfekt upplägg för oss.”

Denise Abrahamsson Mamma till Edith

”Vi har haft läxhjälp från SmartStudies länge nu och det har varit till stor hjälp. Båda våra döttrar har höjt sig i flera ämnen och upplever mycket mindre stress!”

Arvid Malmström Pappa till Johanna och Ida

Stor erfarenhet av läxhjälp i Lund

I över ett decennium har vi erbjudit professionell läxhjälp till elever i Lund och i övriga Sverige. Årligen hjälper vi över 26 000 till ökade studieresultat där 9 av 10 når sina studiemål.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Lund för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Lund

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Lund

Varför väljer så många er läxhjälp i Lund?
h

Vi på SmartStudies i Lund jobbar stenhårt med att alltid försöka hitta landets bästa privatlärare som kan ge riktigt bra läxhjälp. En studiecoach från oss har breda ämneskunskaper och väldigt goda gymnasie- och högskolebetyg. Utöver detta är våra privatlärare i Lund mästare på att motivera och stärka elevers självförtroende, samt lära ut om riktigt bra studieteknik och studieplanering. Med läxhjälp får eleven ett nära samarbete med en personligt utvald lärare anpassad just efter elevens behov och önskemål. Det är kombinationen av läxhjälp som tar ett helhetsgrepp samt privatlärare med riktigt bra pedagogisk förmåga som gör att så många väljer vår läxhjälp i Lund. Tveka inte med att kontakta oss för att komma igång med läxhjälp i Lund!

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i Lund?
h

Läxhjälp i Lund från oss på SmartStudies går att få i en mängd olika ämnen – oavsett vilken nivå du studerar på. Vi har privatlärare som kan hjälpa dig i ämnen som matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. Våra studiecoacher kan även ge läxhjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Utöver dessa ämnen är det vanligt att elever i Lund får läxhjälp i ämnen som geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var kan jag träffa min privatlärare i Lund?
h

SmartStudies erbjuder riktigt bra studie- och läxhjälp oavsett om du bor centralt i Lund eller utanför i en närliggande ort. Träffa din personligt utvalda studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats i Lund. Ni väljer själva och kan kombinera!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i Lund?
h

Hos oss kan du välja mellan olika upplägg för läxhjälp i Lund. Vi har exempelvis löpande läxhjälp som innebär kontinuerlig läxhjälp där du träffar din privatlärare en till två gånger i veckan, självklart kan ni träffas mer än så! Vi har även intensiv läxhjälp och även läxhjälp online! Kontakta oss så hjälper vi gärna till med att ta fram ett skräddarsytt upplägg som passar just dig och dina behov!

Vad kostar er läxhjälp i Lund?
h

Alla våra upplägg kostar från 399 kr/t och varierar därefter beroende på hur många lektioner du tar och vilket specifikt upplägg du väljer. Kontakta oss redan nu så ger vi dig ett gratis prisförslag för läxhjälp i Lund som passar just dig!

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i Lund?
h

En privatlärare i Lund från oss på SmartStudies kan ge anpassad och personligt skräddarsydd läxhjälp till elever oavsett vilken nivå det handlar om. Vi ger läxhjälp för elever på grundskolan, gymnasiet och även för studenter på högskola/universitet!

Upplägg för läxhjälp i Lund som ger toppresultat

För att nå absoluta toppresultat rekommenderar vi löpande läxhjälp. Detta är även upplägget flest familjer väljer för läxhjälp.

Med vår läxhjälp i Lund kan du träffa din privatlärare i hemmet, online eller på valfri plats i Lund.

Kontakta nu

Löpande läxhjälp Lund

Alternativet flest väljer i Lund! Du träffar din privatlärare en till två gånger i veckan där du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp Lund intensivt/akut

Passar dig som vill ha intensiv läxhjälp inför ett prov. Exempelvis högskoleprovet.

Ta studierna till nästa nivå med läxhjälp i Lund

SmartStudies i Lund grundades 2007 och är idag ett av Sveriges största företag inom läxhjälp och privatundervisning. Utöver att vi erbjuder läxhjälp i alla ämnen – på alla nivåer, är vi främst specialister på matematik och mattehjälp. Du som väljer läxhjälp i Lund från oss får alltid en personligt utvald privatlärare som matchar dig som person men som självklart också har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill ha hjälp med.

Oavsett var du bor så finns någon som kan ge dig den läxhjälp du behöver. Våra utbildningsspecialister på SmartStudies i Lund är experter på att matcha rätt privatlärare med just rätt elev – detta är nyckeln för riktigt bra läxhjälp. I över 10 år har vi utarbetat en unik metod som inte bara ger omedelbara resultat i form av bättre betyg, utan som även hjälper elever att bli mer effektiva men framförallt mer självständiga. Kontakta oss redan nu för att komma igång med läxhjälp i Lund 0775 88 80 15

Mälsättning och privata studiecoacher med läxhjälp i Lund

För oss så är en av målsättningarna att varje elev som får privatundervisning och läxhjälp av oss i Lund ska lära sig hur man planerar, sätter upp mål och hur dessa sen nås. Detta är något våra privatlärare i Lund är riktigt duktiga på att lära ut om. Dessa egenskaper är även något som skapar goda förutsättningar för att lyckas uppnå bättre resultat och ett stärkt självförtroende hos eleven. Detta leder i sin tur till att man vågar ta sig an nya uppdrag och därmed vågar satsa på det man drömmer om.

SmartStudies läxhjälp i Lund är specialiserade på läxhjälp i matte. Men det finns läxhjälp att få i alla ämnen för den som vill. Behöver du läxhjälp i Lund, hör av dig till oss idag så kan vi ordna ett första prova-på-möte med din personliga privatlärare för läxhjälp. Du får alltid en studiecoach som är expert i det ämne du vill ha hjälp med – oavsett om det är matematik eller språk.

Våra privatlärare som erbjuder läxhjälp i Lund är handplockade, och finns alltid där för att ge läxhjälp för varje elevs behov. Alla studiecoacher för läxhjälp Lund som vi väljer att anställa är också duktiga på att motivera och att lära ut på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Detta gör i sin tur att det känns stimulerande att studera då eleven får en ökad förståelse i det ämne som känns svårt. SmartStudies satsar helhjärtat på att lära ut en pedagogik som fokuserar på att hjälpa elever nå sina studiemål, stärka sitt självförtroende, få ökad motivation samt bättre studieplanering. Ta kontakt med oss på SmartStudies för att få mer information om läxhjälp Lund!

Var kan jag få läxhjälp i Lund?

SmartStudies erbjuder riktigt bra studie- och läxhjälp oavsett om du bor centralt i Lund eller utanför i en närliggande ort. Exempelvis kan du få läxhjälp på platser som Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fälanden, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby med flera. Hör av dig till oss för ett prisförslag för läxhjälpen i Lund.

Du kan få läxhjälp i ett eller flera specifika ämnen. Exempelvis erbjuder vi mattehjälp i Lund med en pedagogisk och erfaren privat mattelärare.

NÄR SKA JAG BÖRJA MED LÄXHJÄLP I LUND?

Det bästa är att börja så snart som möjligt! När det gäller plugg och studier är det viktigt att man hänger med och känner en ständig motivation till att fortsätta. Läxhjälp från SmartStudies hjälper elever med ökade studieresultat men också fokuserar vi på elevens personliga utveckling. Detta görs genom våra pedagogiska privatlärare som är riktigt duktiga på att inge självförtroende, öka motivationen samt lära ut om god studieteknik hos elever. Du kan redan innan terminen drar igång boka läxhjälp med oss så att vi kan från start hjälpa dig och ge dig allra bästa förutsättningar för att uppnå toppresultat!

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp i Lund (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger för läxhjälp i Lund.

Lång erfarenhet av läxhjälp i Lund

Vi har hjälpt många elever med Läxhjälp Lund genom åren. Fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp över 14 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för personer i hela landet.

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i Lund

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag