fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Privatlärare och läxhjälp i Linköping

 • Personlig privatlärare hemma & online
 • Läxhjälp för alla ämnen och åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp Linköping

Nå dina studiemål med vår läxhjälp i Linköping

Nå dina studiemål med vår läxhjälp i Linköping

I över ett decennium har vi erbjudit professionell läxhjälp i Linköping och idag är vi ett av Sveriges största företag för läxhjälp med privatlärare. Hos SmartStudies kan få läxhjälp i Linköping i de flesta vanliga ämnen – oavsett utbildningsnivå och ålder.

Vi hjälper elever både med att stärka ämneskunskaperna som med studieteknik och motivation. Kontakta oss för läxhjälp i Linköping med en personligt utvald privatlärare i hemmet eller online.

Läxhjälp Linköping privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp i Linköping

Så fungerar vår läxhjälp i Linköping

Steg 1: Kontakta oss

Ring oss så hjälper vi att ta fram ett skräddarsytt upplägg för läxhjälp i Linköping

Steg 2: Personlig matchning

Efter samtalet matchar vi dig med en studiecoach som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova läxhjälp i Linköping

Träffa din privatlärare i Linköping för en prova-på-lektion utan bindning

Läxhjälp Linköping privatlärare

Läxhjälp i Linköping: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i Linköping med Jon

Läxhjälp i Linköping med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Linköping med Sofia

Läxhjälp i Linköping med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Linköping med Johanna

Läxhjälp i Linköping med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Linköping med Styrbjörn

Läxhjälp i Linköping med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Linköping med Klara

Läxhjälp i Linköping med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Linköping med Alexander

Läxhjälp i Linköping med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Linköping med Emma

Läxhjälp i Linköping med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Läxhjälp i Linköping för alla årskurser och ämnen

Läxhjälp i Linköping för alla årskurser och ämnen

Läxhjälp med SmartStudies erbjuder riktigt bra studiehjälp i Linköping– i alla ämnen och på alla utbildningsnivåer.

Du kan därmed få en personligt utvald privatlärare oavsett om du studerar på grundskolan, gymnasiet eller på högskola/universitet.

I listan nedan är några av de ämnen som elever i Linköping brukar få läxhjälp i. Vi erbjuder såklart studiehjälp även i fler ämnen och kurser!

 • Läxhjälp Matte Linköping
 • Läxhjälp Svenska Linköping
 • Läxhjälp Engelska Linköping
 • Läxhjälp Svenska Linköping
 • Läxhjälp Samhällskunskap Linköping
 • Läxhjälp Kemi, fysik & biologi Linköping
 • Läxhjälp moderna språk som Tyska, Franska & Spanska Linköping
Läxhjälp i Linköping

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Linköping

”Det är en lättnad som mamma att se sin dotter inte stressa över skolan längre. Hon känner sig trygg samtidigt som hon fått en helt ny struktur för både läxor och prov. Utan en privatlärare från SmartStudies hade detta inte varit möjligt! Vi är så tacksamma.”

Vicki Lilja Mamma till Hanna

”Rekommenderar SmartStudies och deras läxhjälp starkt! Professionellt bemötande samt riktigt bra privatlärare som gör verklig skillnad för båda min döttrar och deras studier!”

Mattias Kristersson Pappa till Felicia och Thea

”Sen jag fick hjälp av min riktigt grymma privatlärare har jag höjt mig i alla ämnen jag fått hjälp i! Ni är supergrymma!”

Almira Ghazali Elev med vår läxhjälp

”Vi bor utanför Linköping i en mindre ort och var tveksamma om vi ens kunde hitta en privatlärare åt vår son men vi kontaktade SmartStudies och de hittade en utan problem! Läxhjälpen fungerar hur smidigt som helst och gör även stor skillnad för vår son! Tack!”

Lise Berström Mamma till Daniel

”Jag hade F-varning i matte och vi beslöt oss för att ta hjälp av SmartStudies, vi ångrar ingenting! På mitt senaste matteprov skrev jag ett C! Sjukt bra läxhjälp!”

Gustav Holmén Elev med vår läxhjälp

Stor erfarenhet av läxhjälp i Linköping

Vi har över 15 års erfarenhet av professionell läxhjälp i Linköping och är idag ett av landets största företag för läxhjälp och privatundervisning. Årligen hjälper vi över 26 000 elever till bättre studieresultat.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Linköping

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Linköping

Varför väljer så många er läxhjälp i Linköping?
Läxhjälp Linköping

Den främsta anledningen till varför många väljer SmartStudies läxhjälp i Linköping grundar sig i att vi inte bara fokuserar på kortsiktiga resultat som att klara nästa prov eller nå toppbetyget. Våra personliga coacher är experter på att motivera och öka självförtroendet – samt lära elever om riktigt bra studieplanering och studieteknik.

Vi på SmartStudies strävar därmed alltid efter att kunna bidra med långsiktiga resultat och högre betyg som elever kan ha nytta av i framtiden – oavsett vilken situation de ställs inför.

I vilka ämnen finns er läxhjälp i Linköping?
Läxhjälp Linköping

Med vår läxhjälp i Linköping kan du få en privatlärare i de flesta vanliga ämnen – oavsett vilken nivå du studerar på. Vi erbjuder läxhjälp i ämnen som exempelvis matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. Våra studiecoacher kan även ge läxhjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Andra ämnen som elever i Linköping ofta får läxhjälp i är geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var träffar jag min privatlärare i Linköping?
Läxhjälp Linköping

Vår läxhjälp i Linköping är väldigt flexibel. Du kan träffa din utvalda privatlärare i hemmet, online eller på valfri plats. Vi finns dessutom i hela Sverige – oavsett om du bor i en storstad eller mindre ort. Vårt mål är att alltid hitta en studiecoach som bor nära dig för att läxhjälpen ska bli så smidig som möjligt!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i Linköping?
Läxhjälp Linköping

Elever som väljer att få läxhjälp i Linköping kan välja mellan olika upplägg. Det upplägg som flest väljer då det ger bäst resultat över en längre tid är löpande läxhjälp i Linköping. Med det upplägget träffar du din privatlärare en till två gånger i veckan. Ett annat vanligt upplägg är intensiv läxhjälp i Linköping som passar elever som vill ha snabb hjälp inför ett särskilt prov som exempelvis det nationella provet eller högskoleprovet. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra olika upplägg!

Vad kostar er läxhjälp i Linköping?
Läxhjälp Linköping

Priset för läxhjälp i Linköping varierar beroende vilket upplägg som väljs och hur många lektioner som tas. Priset startar dock alltid från 399 kr/t.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i Linköping?
Läxhjälp Linköping

Vi erbjuder privatlärare som kan ge läxhjälp i Linköping för elever i alla åldrar oavsett årskurs eller nivå. Detta betyder att vi har studiecoacher som kan ge anpassad läxhjälp för elever på grundskolan, gymnasiet och för högskola/universitet.

Upplägg för läxhjälp i Linköping som ger toppresultat

Det upplägg för läxhjälp i Linköping som passar dig bäst kan bero lite på ditt behov och dina målsättningar för läxhjälpen.

Löpande läxhjälp med en privatlärare i Linköping är vårt mest populära alternativ då det ger bäst resultat över längre tid. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp Linköping

Vårt mest valda upplägg! Kontinuerlig läxhjälp innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp Linköping intensivt/akut

Ett alternativ för dig som vill ha snabb läxhjälp inför ett specifikt prov som exempelvis nationella provet.

Mer om vår metod för privatundervisning i Linköping

I över 15 år har vi hjälpt elever med läxhjälp i Linköping. Under den tiden har vi utvecklat en metod som ser till att våra elever får långsiktiga studieresultat. och högre betyg.

Oftast handlar det inte om att eleven inte förstår själva ämnet, utan att de inte känner sig motiverade till att besegra läxorna. SmartStudies metod för att lösa detta problem är grundat i att stärka elevens motivation, studieteknik och självförtroende.

Privatlärare i Linköping i alla ämnen, årskurser och nivåer

Ett ämne är populärt för läxjhjälp Linköping är matematik. Med en privatlärare från SmartStudies får du en studiecoach som tror starkt på att alla kan lära sig något nytt och därmed bli bättre – oavsett ämne och nivå. Vi är medvetna om att matematiken kan kännas hopplös därför utbildar vi alla våra privatlärare i pedagogik för att de ska kunna förklara på ett tydligt och strukturerat sätt så att matematiken går att förstå.

Utöver matte erbjuder vi självklart läxhjälp i Linköping i alla vanliga ämnen. Vi kan matcha dig med en privatlärare i allt från engelska och samhällskunskap till fysik och företagsekonomi.

Så fungerar läxhjälp Linköping

För att komma igång med läxhjälp i Linköping från SmartStudies börjar du med att kontakta oss. Då får du hjälp av en av våra erfarna utbildningsspecialister som utvärderar dina behov och önskemål och därefter ger förslag på det optimala upplägget för just dig.

Efter vårt samtal börjar vi direkt processen med att hitta din privatlärare som kan ge dig läxhjälp i Linköping. För oss är det viktigaste alltid att du får en personlig privatlärare i Linköping som kan hjälpa dig i de ämnen du vill ha hjälp med, men som också matchar din personlighet. Därför utför vi alltid noggranna och gedigna matchningsprocesser för att du ska kunna få riktigt bra läxhjälp!

Börja med en prova-på-lektion i Linköping

Läxhjälp i Linköping från oss på SmartStudies inleds alltid med en första prova-på-träff utan bindning. Detta är ett populärt tillfälle att bekanta sig med sin utvalda studiecoach. Är du inte nöjd kan du alltid kontakta oss så hittar vi en ny åt dig!

SmartStudies finns i hela Linköping

Askeby | Bankekind | Berga | Björkeberg | Flistad | Gammalkil | Gistad | Johannelund | Kaga | Kärna | Landeryd | Ledberg | Lillkyrka | Domkyrkodistrikt | Sankt Lars | Ljung | Nykil | Rappestad | Ryd | Rystad | Sjögestad | Skeda | Skäggetorp | Slaka | Stjärnorp | Törnevalla | Ulrika | Vikingstad | Vist | Vreta kloster | Vårdnäs | Vårdsberg | Västerlösa | Örtomta | Östra Harg | Östra Skrukeby

Lång erfarenhet av läxhjälp i Linköping

Vi har hjälpt många elever med Läxhjälp Linköping genom åren. Fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp tusentals elever i hela Sverige att nå sina mål. Idag är vi ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik och motivation för elever i hela landet.

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp i Linköping (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger för läxhjälp i Linköping.

9 av 10 höjer betygen med vår läxhjälp i Linköping

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag