fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Privatlärare och läxhjälp i Linköping

 • Personlig privatlärare hemma & online
 • Läxhjälp för alla ämnen och åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp Linköping

Nå dina studiemål med vår läxhjälp i Linköping

Nå dina studiemål med vår läxhjälp i Linköping

I över ett decennium har vi erbjudit professionell läxhjälp i Linköping och är idag ett av Sveriges största företag för läxhjälp med privatlärare. Du kan få läxhjälp i Linköping i de flesta vanliga ämnen – oavsett utbildningsnivå och ålder.

Vi arbetar både med att stärka ämneskunskaperna som med studieteknik och motivation. Kontakta oss för läxhjälp i Linköping med en personligt utvald privatlärare i hemmet eller online.

Läxhjälp Linköping privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp i Linköping

Så fungerar vår läxhjälp i Linköping

Steg 1: Kontakta oss
Ring oss så hjälper vi att ta fram ett skräddarsytt upplägg för läxhjälp i Linköping

Steg 2: Personlig matchning
Efter samtalet matchar vi dig med en studiecoach som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova läxhjälp i Linköping
Träffa din privatlärare i Linköping för en prova-på-lektion utan bindning

Läxhjälp Linköping privatlärare

Läxhjälp i Linköping: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i Linköping med Jon

Läxhjälp i Linköping med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Linköping med Sofia

Läxhjälp i Linköping med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Linköping med Johanna

Läxhjälp i Linköping med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Linköping med Styrbjörn

Läxhjälp i Linköping med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Linköping med Klara

Läxhjälp i Linköping med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Linköping med Alexander

Läxhjälp i Linköping med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Linköping med Emma

Läxhjälp i Linköping med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Läxhjälp i Linköping för alla årskurser och ämnen

Läxhjälp i Linköping för alla årskurser och ämnen

Läxhjälp med SmartStudies i Linköping erbjuder riktigt bra studie- och läxhjälp i alla ämnen – på alla utbildningsnivåer.

Du kan därmed få en personligt utvald privatlärare oavsett om du studerar på grundskolan, gymnasiet eller på högskola/universitet.

I listan nedan är några av de ämnen som elever i Linköping brukar få läxhjälp i. Vi erbjuder såklart studiehjälp även i fler ämnen och kurser!

 • Läxhjälp Matte Linköping
 • Läxhjälp Svenska Linköping
 • Läxhjälp Engelska Linköping
 • Läxhjälp Svenska Linköping
 • Läxhjälp Samhällskunskap Linköping
 • Läxhjälp Kemi, fysik & biologi Linköping
 • Läxhjälp moderna språk som Tyska, Franska & Spanska Linköping
Läxhjälp i Linköping

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Linköping

”Det är en lättnad som mamma att se sin dotter inte stressa över skolan längre. Hon känner sig trygg samtidigt som hon fått en helt ny struktur för både läxor och prov. Utan en privatlärare från SmartStudies hade detta inte varit möjligt! Vi är så tacksamma.”

Vicki Lilja Mamma till Hanna

”Rekommenderar SmartStudies och deras läxhjälp starkt! Professionellt bemötande samt riktigt bra privatlärare som gör verklig skillnad för båda min döttrar och deras studier!”

Mattias Kristersson Pappa till Felicia och Thea

”Sen jag fick hjälp av min riktigt grymma privatlärare har jag höjt mig i alla ämnen jag fått hjälp i! Ni är supergrymma!”

Almira Ghazali Elev med vår läxhjälp

”Vi bor utanför Linköping i en mindre ort och var tveksamma om vi ens kunde hitta en privatlärare åt vår son men vi kontaktade SmartStudies och de hittade en utan problem! Läxhjälpen fungerar hur smidigt som helst och gör även stor skillnad för vår son! Tack!”

Lise Berström Mamma till Daniel

”Jag hade F-varning i matte och vi beslöt oss för att ta hjälp av SmartStudies, vi ångrar ingenting! På mitt senaste matteprov skrev jag ett C! Sjukt bra läxhjälp!”

Gustav Holmén Elev med vår läxhjälp

Stor erfarenhet av läxhjälp i Linköping

Vi har över 15 års erfarenhet av professionell läxhjälp i Linköping och är idag ett av landets största företag för läxhjälp och privatundervisning. Årligen hjälper vi över 26 000 elever med ökade studieresultat.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Linköping

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Linköping

Varför väljer så många er läxhjälp i Linköping?
h

Den främsta anledningen till varför många väljer SmartStudies läxhjälp i Linköping grundar sig i att vi inte bara fokuserar på kortsiktiga resultat som att klara nästa prov eller nå toppbetyget. Vi erbjuder även personliga coacher som är experter på att motivera och öka självförtroendet – samt lära elever om riktigt bra studieplanering och studieteknik. Vi på SmartStudies strävar därmed alltid efter att kunna bidra med långsiktiga resultat som elever kan ha nytta av i framtiden – oavsett vilken situation de ställs inför.

I vilka ämnen finns er läxhjälp i Linköping?
h

Med vår läxhjälp i Linköping kan du få en privatlärare i de flesta vanliga ämnen – oavsett vilken nivå du studerar på. Vi erbjuder läxhjälp i ämnen som exempelvis matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. En studiecoach kan även ge läxhjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Andra ämnen som elever ofta får läxhjälp i är geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var träffar jag min privatlärare i Linköping?
h

Vår läxhjälp i Linköping är väldigt flexibel. Du kan träffa din utvalda privatlärare i hemmet, online eller på valfri plats. Vi finns i hela Sverige – oavsett om du bor i en storstad eller mindre ort. Vårt mål är att alltid hitta en studiecoach som bor nära dig för att läxhjälpen ska bli så smidig som möjligt!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i Linköping?
h

Elever som väljer att få läxhjälp i Linköping kan välja mellan lite olika upplägg. Det upplägg som flest väljer då det ger bäst resultat över en längre tid är löpande läxhjälp i Linköping där du träffar din privatlärare en till två gånger i veckan. Ett annat vanligt upplägg är intensiv läxhjälp i Linköping som passar elever som vill ha snabb hjälp inför ett särskilt prov som exempelvis det nationella provet eller högskoleprovet. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra olika upplägg!

Vad kostar er läxhjälp i Linköping?
h

Priset för läxhjälp i Linköping varierar beroende vilket upplägg som väljs och hur många lektioner som tas. Priset startar dock alltid från 399 kr/t.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i Linköping?
h

Vi erbjuder privatlärare som kan ge läxhjälp i Linköping för elever i alla åldrar oavsett årskurs eller nivå. Detta betyder att vi har studiecoacher som kan ge anpassad läxhjälp för elever på grundskolan, gymnasiet och för högskola/universitet.

Upplägg för läxhjälp i Linköping som ger toppresultat

Det upplägg för läxhjälp i Linköping som är perfekt för just dig beror lite på ditt behov och dina målsättningar för läxhjälpen.

Löpande läxhjälp med en privatlärare i Linköping är vårt mest populära alternativ då det ger bäst resultat över längre tid. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp Linköping

Vårt mest valda upplägg! Kontinuerlig läxhjälp i engelska innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp Linköping intensivt/akut

Ett alternativ för dig som vill ha snabb läxhjälp inför ett specifikt prov som exempelvis det nationella provet.

Privatundervisning och läxhjälp i Linköping för framtiden

Med oss så blir läxhjälp i Linköping något som alla inblandade ser fram emot. Det tar inte lång tid att komma igång med läxhjälp i Linköping och upptäcka glädjen med att förstå matte, främmande språk, och andra ämnen som man behöver få lite (eller mycket) hjälp med.

Vår metod för läxhjälp Linköping leder ofta till att eleven vill lära sig mer än det som erbjuds i skolan. Det beror på att vi med läxhjälp Linköping jobbar med motivation och goda kunskaper i planering och målsättning under läxhjälp i Linköping. Privatundervisning och läxhjälp i Linköping blir ett nöje då en privatlärare motiverar och öppnar dörren till en värld där inget är omöjligt.

Läxhjälp Linköping hjälper dig med dina ämnen

Ett ämne som vi ofta erbjuder studie- och läxhjälp för i Linköping är matematik. Med en privatlärare från SmartStudies får du en studiecoach som tror starkt på att alla kan lära sig något nytt och därmed bli bättre – oavsett ämne. Vi är medvetna om att matematiken kan kännas hopplös därför utbildar vi alla våra privatlärare i pedagogik för att de ska kunna förklara på ett tydligt och strukturerat sätt så att matematiken går att förstå. Utöver detta är våra studiecoacher riktigt bra på att öka motivationen, stärka självförtroendet och lära ut om god studieteknik. Följden av detta blir dels ökade studieresultat men också en personlig utveckling som hjälper dig att bli mer självständig.

Så fungerar läxhjälp Linköping

För att komma igång med läxhjälp i Linköping från SmartStudies börjar du med att ringa in till oss på 0775 88 80 15 . Under vårt samtal får du hjälp av en av våra erfarna utbildningsspecialister som utvärderar dina behov och önskemål och därefter ger förslag på det optimala upplägget för just dig.

Efter vårt samtal börjar vi direkt processen med att hitta din privatlärare som kan ge dig läxhjälp i Linköping. För oss är det viktigaste alltid att du får en personlig privatlärare som kan hjälpa dig i de ämnen du vill ha hjälp med men som också matchar din personlighet. Därför utför vi alltid noggranna och gedigna matchningsprocesser för att du ska kunna få riktigt bra läxhjälp!

Läxhjälp i Linköping från oss på SmartStudies inleds alltid med en första prova-på-träff utan bindning. Detta är ett populärt tillfälle att bekanta sig med sin utvalda studiecoach. Är du inte nöjd kan du alltid kontakta oss så hittar vi en ny åt dig!

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp i Linköping (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger för läxhjälp i Linköping.

Stort urval av områden för privatundervisning och läxhjälp i Linköping

Askeby | Bankekind | Berga | Björkeberg | Flistad | Gammalkil | Gistad | Johannelund | Kaga | Kärna | Landeryd | Ledberg | Lillkyrka | Domkyrkodistrikt | Sankt Lars | Ljung | Nykil | Rappestad | Ryd | Rystad | Sjögestad | Skeda | Skäggetorp | Slaka | Stjärnorp | Törnevalla | Ulrika | Vikingstad | Vist | Vreta kloster | Vårdnäs | Vårdsberg | Västerlösa | Örtomta | Östra Harg | Östra Skrukeby.

Vill du höja dina betyg och på lång sikt bilda en positiv skolbild får ni gärna ringa oss för läxhjälp i Linköping.

Ring på 0775 88 80 15 vardagar 09:00-19:00 för att boka läxhjälp i Linköping.

Lång erfarenhet av läxhjälp i Linköping

Vi har hjälpt många elever med Läxhjälp Linköping genom åren. Fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp över 14 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för personer i hela landet.

9 av 10 höjer betygen med vår läxhjälp i Linköping

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag