fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Motala

  • Personlig privatlärare hemma & online
  • Läxhjälp i alla ämnen, för alla åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Utbildade privatlärare i Motala

Utbildade privatlärare i Motala

Vet du vad du vill bli men har just nu inte betygen för att kunna söka in till en viss utbildning? Det gör inget. Med SmartStudies läxhjälp Motala kan du få hjälp med att nå dina studiemål. Det är många elever som oftast känner att de har svårt med minst ett ämne i skolan. Det går att komma förbi detta och vi vet att du kan lyckas med allt du tar dig an. 

Oftast är det så att ett ämne känns svårt för att man inte har förstått förklaringen kring vissa uppgifter, eller så har man missat något i en tidigare kurs och man halkar efter. Det i sig gör att man tycker det blir svårare att hänga med och motivationen minskar. Men med läxhjälp i Motala kommer din privatlärare se till att du lär dig hur du ska studera, och såklart hjälper till att förklara och stötta dig i ämnet.

Läxhjälp Motala privatlärare

Vår privatundervisning gör det enkelt att förstå matematiken

Vår privatundervisning gör det enkelt att förstå matematiken

SmartStudies studiehjälp är utformad för att fungera perfekt för dig. Du får skräddarsydd privathjälp och din lärare ser till att komma fram till vad det är som gör att du just nu har fastnat i ett ämne och tycker det är svårt.

När ni väl har kommit fram till vad du vill jobba med, och behöver jobba med, så kan ni tillsammans göra upp en studieplan och göra upp en målsättning. Med läxhjälp av en engagerad och motiverande studiecoach kommer du på nolltid att utvecklas och förbättra dina betyg.

Läxhjälp i Motala

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Motala

Utmärkt
4.8 i betyg
3 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
3 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
3 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
3 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
3 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av läxhjälp i Motala

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för privatlärare och läxhjälp i Motala.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Motala

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Motala

Varför väljer så många er läxhjälp i Motala?

Vi fokuserar på att du ska nå dina studiemål både idag och i framtiden. Med precis rätt privatlärare får du såväl bättre kunskaper som starkare motivation och studieteknik.

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i Motala?

Vi har privatlärare för alla ämnen. Från matte på alla nivåer till exempelvis kemi, fysik och biologi. Även språk som spanska, tyska, franska och såklart engelska och svenska. Givetvis undervisar i fler ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare i Motala?

Välj själv plats, såväl som tid och dag! Vanligt är att ses i hemmet, på ett bibliotek centralt eller för läxhjälp online i vårt virtuella klassrum. Kombinera fritt utifrån vad som passar!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i Motala?

Vi har flexibla upplägg! Det som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, vanligtvis lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Givetvis finns det möjlighet till både mer och mindre frekvent undervisning, såväl som intensiva paket med ett visst anta timmar inför exempelvis viktiga prov. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar er läxhjälp i Motala?

Vi har upplägg som passar alla! Pris för vår läxhjälp börjar från 399 kr/timme — kontakta oss för ett gratis prisförslag anpassat till just era behov!

Kom igång med vår läxhjälp i Motala nu

Ju tidigare vi börjar, desto bättre resultat kan vi nå tillsammans!

Lyckas med vår läxhjälp i Motala

Varje mål som elever sätter kommer att firas. Det viktigt att man uppmärksammar alla framsteg man gör. Även om det känns som ett litet steg så gör det stor skillnad för elevens självkänsla och självförtroende. I takt med att man utvecklas och gör bättre ifrån sig i skolan kommer ens inre motivation också att höjas. Med hjälp av målsättningen och planen som man gjort upp i början av läxhjälpen kommer man hela tiden kunna blicka framåt och fortsätta att bygga på sina kunskaper..

Få hjälp med hur du skriver en bra uppsats 

Våra studiecoacher har höga kompetenser och mycket goda ämneskunskaper. De har också mycket erfarenhet och har dessutom fått gå internutbildning som inkluderar studieteknik. Tycker du att det är svårt att skriva uppsatser så kan du få hjälp med även detta. Din Studiecoach kan lära dig hur du ska strukturera upp din uppsats. Som alltid gäller det att man har gjort en planering. Något som ni kommer att diskutera är att inte börja för sent med uppsatsen och det gäller att fundera ut vad man skulle vilja ha med i uppsatsen. Genom att göra en översiktlig plan först blir det lättare att skriva. 

Gör en prova-på-träff 

Vi rekommenderar att du gör en så kallad prova-på-träff med di studiecoach när han eller hon har valts ut. Detta är ett tillfälle där ni kan träffas för en första gång. Har du aldrig haft läxhjälp tidigare så kan du också få en känsla för hur det fungerar och om det är något som du känner dig bekväm med. Det är viktigt att du känner att det finns en god personkemi mellan dig och din studiecoach. Skulle det inte göra det vid denna träffen kan ni be oss välja ut en ny. Ta kontakt med och och kom igång med en ansökan, så kommer du snart kunna träffa just din personliga privatlärare för läxhjälp i Motala.

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i Motala

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag