fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Uppsala

  • Personlig privatlärare hemma & online
  • Läxhjälp för alla ämnen och åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp Uppsala

Så fungerar vår läxhjälp i Uppsala

Så fungerar vår läxhjälp i Uppsala

Vi på SmartStudies har i över ett decennium arbetat med läxhjälp i Uppsala. Läxhjälpen lägger stor fokus på studieresultat, men också på att förbättra studieteknik och motivation för att även på lång sikt kunna nå goda studieresultat.

Få en personlig privatlärare i Uppsala
Vi vet att alla våra privatlärare i Uppsala har goda ämneskunskaper och en utmärkt pedagogik. Något som är minst lika viktigt, är att privatläraren matchar dig på ett personligt plan. Därför vill vi alltid lära känna dig innan vi hittar den perfekta studiecoachen för dig.

Hur fungerar undervisningen?
Utifrån dina mål, tar du och din studiecoach fram en studieplan tillsammans. Därefter träffas ni löpande och arbetar med det du behöver hjälp med. Du väljer själv om ni ska ses i hemmet eller om du vill ha läxhjälpen online!

Läxhjälp Uppsala privatlärare

Läxhjälp i Uppsala: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i Uppsala med Jon

Läxhjälp i Uppsala med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i Uppsala med Sofia

Läxhjälp i Uppsala med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Uppsala med Johanna

Läxhjälp i Uppsala med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i Uppsala med Styrbjörn

Läxhjälp i Uppsala med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i Uppsala med Klara

Läxhjälp i Uppsala med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i Uppsala med Alexander

Läxhjälp i Uppsala med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i Uppsala med Emma

Läxhjälp i Uppsala med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Så kommer du igång med läxhjälp i Uppsala

Så kommer du igång med läxhjälp i Uppsala

Steg 1: Kontakta oss
Vi hjälper dig att ta fram ett skräddarsytt upplägg för din läxhjälp.

Steg 2: Personlig matchning
Efter vårt samtal matchar vi dig med en privatlärare som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova läxhjälp i Uppsala
Träffa din utvalda privatlärare i Uppsala på en prova-på-lektion utan bindning

Läxhjälp Uppsala privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Uppsala

”Som förälder är det en fröjd att se sin dotter känna studieglädje igen. Hennes privatlärare är helt underbar och de har så kul tillsmamans. Utöver detta har min dotter även höjt sig i alla ämnen hon fått hjälp med. Tusen tack för er hjälp!”

Lisbeth Fredriksson Mamma till Anna

”Imponerad över hur smidigt det är att komma igång med en privatlärare. Vi kontaktade SmartSudies och berättade om vår situation och kort därefter hade vi en privatlärare som var helt perfekt för vår dotter Annas behov!”

Janne Löfberg Gymnasiestudent

”Vi kommer absolut fortsätta med läxhjälp från SmartStudies. Min dotters privatlärare är pedagogisk, kunnig och otroligt motiverande och har hjälpt henne till både högre betyg som en minskad stress.”

Rebecka Hjalmarsson Mamma till Aron

”Det bästa med min lärare från SmartStudies är att han kan förklara svåra ämnen så att jag förstår och därmed lära mig så mycket snabbare! SmartStudies är grymma!”

Johan Dahlqvist Pappa till Ali

”Kan inte vara mer en nöjd! Fick så mycket hjälp av min lärare Dennis under hela mitt uppsatsskrivande. Jag lyckades lämna in i god tid och fick även ett B.”

Alicia Engel Gymnasiestuderande

Stor erfarenhet av läxhjälp i Uppsala

I mer än 15 år har vi erbjudit professionell läxhjälp till elever och studenter i Uppsala. Årligen hjälper vi över 26 000 till ökade studieresultat där 9 av 10 når sina studiemål.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Uppsala

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Uppsala

Varför väljer så många er läxhjälp i Uppsala?
h

Anledningen till varför så många väljer vår läxhjälp i Uppsala handlar om att vi alltid fokuserar på elevens akademiska- och personliga utveckling. Vad detta innebär är att vår läxhjälp inte bara fokuserar på att eleven ska klara nästa prov eller inlämning utan även få bästa möjliga förberedelser för att bli mer självständig och därmed klara framtidens spännande utmaningar! Våra riktigt duktiga privatlärare lägger självklart stor vikt vid att hjälpa eleven uppnå bättre studieresultat men också på att motivera, stärka självförtroendet samt lära ut om god studieteknik och planering. Egenskaper som är otroligt värdefulla att besitta för framtida studier eller arbetsliv!

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i Uppsala?
h

Vi kan ge läxhjälp i de flesta vanliga ämnen som elever i Uppsala behöver hjälp med. Några vanliga ämnen som vi ger läxhjälp i för elever i Uppsala är matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. En privatlärare från oss på SmartStudies kan även ge studiehjälp i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Utöver dessa ämnen kan elever även få privatundervisning i geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var kan jag träffa min privatlärare i Uppsala?
h

SmartStudies läxhjälp i Lund går att få oavsett om du bor i centrala Uppsala eller utanför på landsbygden. Du träffar din personligt utvalda privatlärare antingen i hemmet, online eller på valfri plats. Ni väljer själva och kan dessutom kombinera!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i Uppsala?
h

Vi har en del olika upplägg som skiljer sig då de är lämpande för olika behov och situationer. Vi har exempelvis löpande läxhjälp som är det upplägg flest väljer då det ger bäst resultat över en längre tid. Löpande läxhjälp innebär i praktiken att du träffar din privatlärare en till två gånger i veckan, självklart kan ni träffas mer än så om ni vill! Ring oss gärna så berättar vi mer om våra olika upplägg!

Vad kostar er läxhjälp i Uppsala?
h

Priset för vår läxhjälp i Uppsala skiljer sig beroende på upplägg och hur ofta ni väljer att ta lektioner. Gemensamt är att alla upplägg kostar från 399 kr/t. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i Uppsala?
h

Läxhjälp i Uppsala finns för alla elever och studenter. Du kan få läxhjälp med en certifierad och erfaren privatlärare oavsett om du läser på grundskolan, gymnasiet eller på högskolan eller universitetet. Elever får alltid en studiecoach som kan anpassa och lägga upp läxhjälpen utifrån elevens individuella behov och situation!

Upplägg för läxhjälp i Uppsala som ger toppresultat

Med SmartStudies läxhjälp i Uppsala kan du träffa en personligt utvald och erfaren studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats i Uppsala!

Vi har flera olika upplägg men vi rekommenderar löpande läxhjälp då det ger bäst resultat över en längre tid. Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp Uppsala

Upplägget som ger bäst resultat! Kontinuerlig läxhjälp ger bäst resultat över tid och är något uppskattas av många av våra familjer och elever.

Läxhjälp i Uppsala intensivt/akut

Ett upplägg för dig som vill ha snabb hjälp inför ett specifikt prov såsom de nationella proven eller högskoleprovet.

Stor erfarenhet av läxhjälp i Uppsala

Välkommen till SmartStudies läxhjälp! Vi har i över ett decennium arbetat med läxhjälp & privatundervisning i Uppsala. Många av våra elever fokuserar under läxhjälp på att stärka sina matematiska kunskaper, vårt specialistområde.

I kombination med att förbättra ämneskunskap, jobbar våra privatlärare för läxhjälp i Uppsala med att bygga motivation och ge självförtroende för att även på sikt kunna nå goda studieresultat. Du kan få läxhjälp i Uppsala i alla ämnen, oavsett var du bor. Kontakta oss på 0775 – 88 80 15 (vardagar klockan 09-19), så diskuterar vi dina behov av läxhjälp och tar därefter fram en särskilt anpassad pedagog från vårt nätverk av privatlärare.

Läxhjälp Uppsala – privatundervisning som är mer än bara ämneskunskap

Har du någon gång haft en riktigt bra lärare? Fått riktigt bra läxhjälp? Vi vet att en god pedagog kan göra hela skillnaden och lägger därför stor vikt vid att bara erbjuda de allra bästa privatlärarna för läxhjälp i Uppsala. När du får läxhjälp är det av någon som inte bara är expert på sitt ämnesområde, utan även någon som är noggrant utvald för sin personlighet som vi även därefter har coachat i pedagogik. På så sätt kan vi garantera riktigt bra läxhjälp. Ta kontakt med oss nu för att få mer information om vår läxhjälp i Uppsala.

Läxhjälp i Uppsala – Hög konkurrens bland sökande till privatlärare

Ofta är det exempelvis en toppstudent med bakgrund som läkare eller ingenjör som får uppdraget för läxhjälp Uppsala. Endast 1 av 45 sökande får jobbet med läxhjälp och det är någon av dessa stjärnor som sedan kan hjälpa dig med dina behov av läxhjälp Uppsala. Vår privatundervisning och läxhjälp i Uppsala är alltid anpassad efter vad du vill fokusera på och vem du är som person, du skall få bästa möjliga läxhjälp oavsett om målet är att klara nästa prov eller att nå högsta betyg. SmartStudies läxhjälp i Uppsala är specialiserade på läxhjälp i matte, men finns självklart att få i alla ämnen!

Läxhjälp i Uppsala som ger effekt snabbt och på lång sikt för en lättare skolgång

SmartStudies grundades 2007 och vi har sedan dess alltid fokuserat på elevens akademiska- och personliga utveckling. Vad detta innebär är att vår läxhjälp i Uppsala inte bara fokuserar på att eleven ska klara nästa prov eller inlämning utan även få bästa möjliga förberedelser för att bli mer självständig och därmed klara framtidens spännande utmaningar! Våra riktigt duktiga privatlärare lägger självklart stor vikt vid att hjälpa eleven uppnå bättre studieresultat men också på att motivera, stärka självförtroendet samt lära ut om god studieteknik och planering. Egenskaper som är otroligt värdefulla att besitta för framtida studier eller arbetsliv!

Utöver detta kan ni i familjen följa utvecklingen av er läxhjälp genom kontinuerliga lektionrapporter som skrivs av er privatlärare i Uppsala efter varje träff. Detta ger er en bild av arbetsområden, framsteg och utvecklingsområden som ni även har möjlighet att ge feedback på. På så sätt utvecklas även er privatlärare för att kunna ge ännu bättre läxhjälp i Uppsala!

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp i Uppsala (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger för läxhjälp i Uppsala.

Lång erfarenhet av studiehjälp

Vi har hjälpt många elever med Läxhjälp Uppsala genom åren. Fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp över 14 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för personer i hela landet.

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag