fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Studiecoach för alla ämnen och åldrar

 • Personlig studiecoach hemma & online
 • Studiecoacher för alla ämnen och åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
studiecoach

Höj betygen och motivationen med en personlig studiecoach

Höj betygen och motivationen med en personlig studiecoach

En studiecoach från SmartStudies hjälper inte bara elever med klarar nästa examination eller inlämningsuppgift, utan de jobbar stenhårt med att på lång sikt stärka elevens resultat.

Nyckeln är att skapa möjligheter till självständigt och effektivt skolarbete genom att lära ut om studieteknik samt stärka motivation och självförtroende i skolarbetet.

Vå hjälper er med en studiecoach oavsett ämne och skolnivå, i hela Sverige.

Studiecoach

Så fungerar vår läxhjälp med en studiecoach

Så fungerar vår läxhjälp med en studiecoach

Steg 1: Kontakta oss

Vi börjar med ett behovssamtal så att vi kan ta fram bästa upplägget och privatläraren för dig!

Steg 2: Personlig matchning

Vi matchar dig med en studiecoach anpassad efter din situation

Steg 3: Prova vår studiecoachning

Prova läxhjälp med en studiecoach på en första prova-på-lektion utan bindning

Studiecoach

Välj bland studiecoacher nära dig

Studiecoach Jon

Studiecoachning med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Studiecoach Sofia

Studiecoachning med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Studiecoach Johanna

Studiecoachning med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Studiecoach Styrbjörn

Studiecoachning med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Studiecoach Klara

Studiecoachning med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Studiecoach Alexander

Studiecoachning med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Studiecoach Emma

Studiecoachning med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

I vilka ämnen och nivåer kan jag få en studiecoach?

I vilka ämnen och nivåer kan jag få en studiecoach?

Vi hjälper er med en riktigt duktig studiecoach i alla ämnen, på alla nivåer från studiecoach på grundskolan och gymnasiet till studiecoach på högskola/universitet.

Nedan listas några av den vanligaste ämnen som elever har en studiecoach i. Självklart kan vi hjälpa till i flera andra ämnen och kurser också!

 • Studiecoach i matte
 • Studiecoach i Svenska
 • Studiecoach i Engelska
 • Studiecoach i samhällskunskap
 • Studiecoach i historia
 • Studiecoach i geografi
 • Studiecoach i religion
 • Studiecoach i kemi
 • Studiecoach i fysik
 • Studiecoach i biologi
 • Studiecoach i moderna språk
 • Studiecoach i Tyska
 • Studiecoach i Franska
 • Studiecoach i Spanska
studiecoach

Både föräldrar och elever rekommenderar våra studiecoacher

”Min studiecoach är grym på att förklara matten så att jag förstår. Jag har lärt mig otroligt mycket på superkort tid! Tack SmartStudies!”

Janna Marwan Elev med vår läxhjälp

”Med hjälp av en studiecoach lyckades vår dotter höja sig i alla ämnen hon fick hjälp med! Hela familjen firar!”

Eva-Lena Kvist Mamma till Johanna

”Min studiecoach passar mig helt perfekt! Det märks att SmartStudies vet vad de håller på med. Ni är bäst!”

Miriam Nazarova Elev med vår läxhjälp

”Imponerad över hur engagerad och motiverande Dennis studiecoach är. Dennis har fått en helt annan inställning till skolan vilket är en oerhörd lättnad som förälder att se!”

Thomas Hartell Pappa till Sixten

”Nicole har fått struktur på skolan och känner mycket mindre stress och detta hade inte varit möjligt utan hennes studiecoach Fanny.”

Isa Sköld Mamma till Nicole

Stor erfarenhet av professionell studiecoachning

Varje år hjälper vi över 26 000 elever i hela Sverige med studiecoacher. Idag är vi ett av Sveriges största och mest etablerade företag för läxhjälp och privatundervisning. Dagligen får våra studiecoacher förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik & motivation för personer i hela landet.

96%
Rekommenderar vår studiecoachning
9 av 10
Höjer betyget med en studiecoach
26 000+
Nöjda elever har haft våra studiecoacher
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på personlig studiecoach

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om läxhjälp med studiecoach

Varför väljer så många en studiecoach från er?
Studiecoach

Hos oss på SmartStudies är det endast ett fåtal som kan få jobbet som studiecoach. Anledningen till detta är för att vi ständigt strävar efter att hitta de absolut bästa i landet och ställer därmed väldigt höga krav för att kunna ge läxhjälp.

Alla våra studiecoacher på SmartStudies har breda ämneskunskaper och ett krav är även att de måste ha väldigt goda gymnasie- och högskolebetyg. En studiecoach från SmartStudies är oftast riktigt kunnig inom flera olika ämnen men framförallt i de ämnen som just du vill ha hjälp med. Detta då din studiecoach alltid är personligt handplockad efter dina specifika behov och önskemål.

När vi anställer en potentiell studiecoach är vi även väldigt noga med att titta på deras pedagogiska förmåga då det är avgörande inom läxhjälp att du får en lärare som kan förklara på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi rekryterar våra studiecoacher!

I vilka ämnen kan jag få en studiecoach?
Studiecoach

Vi har studiecoacher som kan ge riktigt bra och pedagogisk läxhjälp i nästan alla ämnen. Exempelvis kan en studiecoach hjälpa till i ämnen som matematik, biologi, fysik, kemi, teknik. Du kan även få läxhjälp av en studiecoach i engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska.

Utöver dessa ämnen kan elever få privatundervisning i geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning. Hittar du inte ditt specifika ämne för läxhjälp kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig!

Var träffar jag min studiecoach?
Studiecoach

Du kan träffa din studiecoach hemma hos dig, online eller på valfri plats som på ett bibliotek exempelvis. Du kan få läxhjälp av en studiecoach oavsett var du bor i Sverige – storstad som mindre ort.

Vilka upplägg finns det för läxhjälp med studiecoach?
Studiecoach

Läxhjälp med en studiecoach går att få på flera olika sätt. Ett vanligt alternativ som många väljer är vår löpande läxhjälp där du träffar din studiecoach en till två gånger i veckan, självklart kan ni ses mer än så om ni vill! Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om alla våra olika upplägg för läxhjälp men studiecoach!

Vad kostar er läxhjälp med en studiecoach?
Studiecoach

Alla priser för läxhjälp med en studiecoach startar från 399 kr/t och skiljer sig därefter upplägg och antal lektioner.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp med en studiecoach?
Studiecoach

Du kan få läxhjälp med en studiecoach oavsett hur gammal du är. Vi erbjuder privatundervisning för elever på grundskolan, gymnasiet och för studenter som läser på universitetsnivå!

Upplägg för läxhjälp med en studiecoach som ger bäst resultat

Ett väldigt vanligt upplägg för studiecoachning som också ger bäst resultat över en längre tid är löpande läxhjälp med en studiecoach.

Detta grundar sig i att elev och lärare hinner bygga upp ett stabilt och givande samarbete för studiecoachningen.

Du kan träffa din handplockade studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en som passar just dig!

Kontakta nu

Löpande studiecoachning

Alternativet som flest väljer! Löpande coachning med en studiecoach innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Studiecoach intensivt/akut

Här hjälper en studiecoach dig med intensiv läxhjälp inför ett specifikt prov.

studiecoach

Personlig studiecoach i alla ämnen, i hela Sverige

SmartStudies hjälper årligen tusentals med en studiecoach i matematik, eller matematiskt relaterade ämnen. Exempel på det är även studiecoach i fysik eller studiecoach i teknik, men också ekonomi eller företagsekonomi. Det är vanligt att många vill ha hjälp med en studiecoach naturvetenskapliga ämnen som biologi, kemi eller fysik.

Våra studiecoacher kan också hjälpa dig med språkliga ämnen som studiecoach i svenska, studiecoach i engelska, eller exempelvis studiecoach i franska, tyska eller spanska. Läxhjälp och studiecoach finns också i samhällsvetenskapliga ämnen som till exempel studiecoach i samhällsvetenskap, religion, geografi och historia.

Din privatlärare & studiecoach ska kunna hjälpa dig med läxhjälp som grammatik i tyska, men också ställa upp som studiecoach matematik, beroende på vilka ämnen du vill har läxhjälp i och vad du har för behov. Vi erbjuder läxhjälp med en kompetent studiecoach i alla ämnen — i hela Sverige.

Kontakta oss nu för en personlig studiecoach!

En studiecoach ger dig mer än bara läxhjälp

En studiecoach är så mycket mer än bara en lärare. En skola har främst i uppgift att undervisa sina elever i olika ämnen, men tyvärr så får du ofta inte kunskapen om hur du ska göra för att lyckas med studierna.

Personlig studiecoachning som höjer dina studieresultat

Vi hör ofta om coachning i andra sammanhang, till exempel inom sport. Men tyvärr hör vi allt för sällan om det i skolrelaterade sammanhang. Det är konstigt, eftersom det är i klassrummen och när vi studerar som vi sätter förutsättningarna inför vår egen framtid.

När vi har problem med ett ämne, eller upptäcker att vissa saker är svårare för oss att lära oss, så är det lätt att tappa självförtroendet. När vi fastnar så kan det kännas som att problemet är för svårt för att lösa. Ibland tror vi till och med att det är omöjligt att lösa.

Men det finns inget som är omöjligt, du behöver bara angripa problemet på ett annat sätt. Det är då en riktigt bra studiecoach kommer in i bilden! Med läxhjälp och coaching från en privatlärare & studiecoach så har du plötsligt helt nya förutsättningar för att höja dina betyg.

Våra studiecoacher vill hjälpa dig att nå dina mål

De som är anställda som studiecoacher på SmartStudies vill hjälpa så många elever som möjligt. Studiecoacherna är experter på särskilda ämnen och vill dela med sig av sina kunskaper. För att få ut så mycket som möjligt av undervisningen så är studiecoachen specifikt utvald för dig.

På så sätt kan det garanteras att det finns personlighetsmässig kemi mellan dig och din studiecoach. Det i sig kommer att generera högre resultat, eftersom det finns en stor förståelse för den inlärningsteknik du har som elev, och vad för typ av studieteknik du är i behov av.

Väljer man att jobba med läxhjälp som studiecoach, så betyder det i sig att man har höga ambitioner om att hjälpa andra att nå sina mål.

På SmartStudies garanterar vi att alla studiecoacher är högst motiverade att vägleda dig till att nå dina mål. Våra studiecoacher vill hjälpa er nå nya nivåer av kunskap och nya nivåer av studieglädje!

En studiecoach du kan räkna med

Vi vet att det kan vara svårt att se hur någon kan förklara något du tidigare inte förstått. Men på SmartStudies anställer vi endast de bästa studiecoacherna, som har såväl god ämneskunskap som personliga egenskaper lämpliga för en studiecoach.

Vi ser även till att endast den som med störst sannolikhet kommer att passa dig får jobbet som studiecoach. Våra studiecoacher är bland annat högutbildade, och de sökande filtreras genom flera olika tester. Testerna kommer att kunna avgöra om personen har tillräckliga kunskaper för att få jobbet som privatlärare & studiecoach.

På SmartStudies erbjuder vi dig en prova-på-lektion med din personliga studiecoach. På så sätt så har du möjlighet att verkligen känna efter om ni klickar, och om personen verkligen kommer att kunna ge dig studiehjälp med det just du behöver.

Du behöver alltså inte binda upp dig på något innan du träffat och haft en första prova-på-lektion med din privatlärare & studiecoach. Det är viktigt att du känner dig nöjd med den läxhjälp och coaching som vi erbjuder och har valt ut.

På samma sätt så måste din privatlärare & studiecoach känna sig trygg i att den besitter just den kunskap som du behöver. Därför kommer vi alltid att finnas närvarande för både dig och studiecoachen. Både du och studiecoachen ska kunna ställa frågor när det är något ni undrar över eller är osäkra på.

Få tillgång till en studiecoach var du än befinner dig

Läxhjälp & studiecoach går att få i hela Sverige. På SmartStudies finns det en personlig studiecoach för dig som bor i en liten eller stor stad, men också för dig som bor ute på landsbygden eller i en mindre ort.

Det är bland annat populärt med en studiecoach Stockholm och andra storstäder som studiecoach Göteborg, studiecoach Malmö, studiecoach Lund eller studiecoach Uppsala. Men självklart finns det möjlighet att få en privatlärare överallt i hela Sverige.

Det finns olika varianter på studiecoaching. Den vanligaste är att få det i hemmet, eller på någon annan plats som du föredrar. Det spelar ingen roll vart du är så länge du har studiero. Du kan även få läxhjälp online!

Genom att studiecoachen kommer hem till dig så kan du få mattehjälp och annan läxhjälp eller coachning i en trygg och bekväm miljö. Det finns också möjlighet att få läxhjälp i form av studiecoach online för att du garanterat ska kunna få hjälp när och vart du vill. Det möjliggör att ni kan fortsätta era möten även om du till exempel behöver resa bort någonstans.

Höj din motivation med hjälp av en studiecoach

Det finns vissa saker som man tyvärr inte får hjälp med i skolan. Det är vad våra studiecoacher finns till för, att fylla i luckorna. Du kommer att få hjälp av din studiecoach med din studieteknik, eftersom det är en av de vanligaste luckorna som behöver fyllas.

Alla elever har olika inlärningssätt och det kan vara svårt hitta på egen hand. När du får in en riktigt bra studieteknik så leder det till att alla ämnen blir väldigt mycket enklare, eftersom du då vet hur du ska angripa dina studier. Får du väl hjälp av din studiecoach med din studieteknik så har du redskapen och verktygen för att klar allt.

Förutom att faktiskt aktivt hjälpa dig med specifika saker, så finns också din studiecoach där för att inspirera dig till att nå de mål som du har satt upp för dig själv. Ibland behöver vi inte alltid den hjälp vi tror att vi behöver, utan kan klara det mesta med lite motivation och en annan inställning. Låt din studiecoach vara en inspiration för dig när du studerar.

Studiecoaching för alla åldrar

Det finns en studiecoach för alla som går i skolan, oavsett ålder eller årskurs. Om du så studerar på grundskolenivå eller universitetsnivå, så finns det alltid något man upplever är svårare än något annat. På SmartStudies vill vi att alla ska ha möjligheten att få läxhjälp av en duktig studiecoach, eftersom vi alla stöter på hinder oavsett hur mycket erfarenhet eller ämnen vi läst tidigare.

Mer om läxhjälp, privatlärare & studiecoacher från SmartStudies

Det är många som behöver läxhjälp av en studiecoach i just matematiska ämnen. På SmartStudies är vi specialiserade på studiecoach matematik och studiecoach matte, vilket gör oss unika i branschen. Det är trots allt svårare för många att klara av de matematiska ämnena på egen hand, därför är det en självklarhet för oss att specialhjälp i matte finns att få.

Kontakta oss nu för en studiecoach som hjälper dig att nå dina mål!

Stor erfarenhet av att erbjuda studiecoach

Vi har hjälpt många elever med studiecoach genom åren. fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp över 14 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för personer i hela landet.

9 av 10 höjer betyget med en studiecoach

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag