fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Mattehjälp som höjer betygen

 • Personlig mattehjälp hemma & online
 • Mattehjälp för alla åldrar och nivåer
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
mattehjälp

Så fungerar vår mattehjälp

Så fungerar vår mattehjälp

Du kan få mattehjälp i alla olika mattekurser, oavsett utbildningsnivå och ålder. Vi arbetar såväl med att stärka ämneskunskaper, som studieteknik och motivation

1: Kontakta oss
Börja med ett inledande samtal där vi hjälper att ta fram bästa upplägget för din mattehjälp.

2: Personlig matchning
Efter samtalet handplockar vi en privatlärare som passar dig och dina behov.

3: Prova vår mattehjälp
Prova mattehjälpen! Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion.

Mattehjälp med mattelärare

Mattehjälp: Välj en mattelärare nära dig

Mattehjälp med Jon

Mattehjälp med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Mattehjälp med Sofia

Mattehjälp med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Mattehjälp med Johanna

Mattehjälp med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Mattehjälp med Styrbjörn

Mattehjälp med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Mattehjälp med Klara

Mattehjälp med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Mattehjälp med Alexander

Mattehjälp med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Mattehjälp med Emma

Mattehjälp med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

I vilka mattekurser kan jag få mattehjälp?

I vilka mattekurser kan jag få mattehjälp?

Få en erfaren studiecoach för mattehjälp på alla nivåer, oavsett om det gäller läxhjälp i matte på grundskolan, gymnasiet eller matte på universitetsnivå. Vi finns i hela Sverige och erbjuder även mattehjälp online.

 • Mattehjälp årskurs 1-3
 • Mattehjälp årskurs 4-6
 • Mattehjälp årskurs 7-9
 • Mattehjälp i Matematik 1a-c
 • Mattehjälp i Matematik 2a-c
 • Mattehjälp i Matematik 3b-c
 • Mattehjälp i Matematik 4
 • Mattehjälp i Matematik 5
Mattehjälp med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår mattehjälp

”Kan starkt rekommendera SmartStudies mattehjälp! Min dotters privatlärare är engagerad och kunnig samtidigt som han anpassar undervisningen perfekt efter vår dotters behov och målsättningar!”

Sandra Lindfors Mamma till Anna

”Jag är så nöjd med min privatlärare! Hon är grym på matte och äntligen har jag en lärare som kan förklara så att jag faktiskt förstår! Tack!!”

Lisa Quist Gymnasiestudent

”Både jag och min man är väldigt imponerade över hur rätt SmartStudies lyckades matcha vår son med en privatlärare. Det är tydligt att de vet vad de håller på med!”

Kristina Jonsson Mamma till Aron

”Vi fick snabb och professionell hjälp när vi kontaktade SmartStudies för en studiecoach i matte till vår son. Jag har rekommenderat deras hjälp till flera av mina vänner som har barn!”

Osman Abadi Pappa till Ali

”Kan inte beskriva hur glad jag är över att fått hjälp av SmartStudies! Jag har lärt mig mer under två veckor med privatlärare än vad jag gjort under hela terminen i skolan!”

Adam Olsson Gymnasiestuderande

Stor erfarenhet av mattehjälp

Sedan 2007 har vi hjälp över 26 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för mattehjälp och privatundervisning. Varje dag får vi förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för elever i hela landet.

96%
Rekommenderar vår mattehjälp
9 av 10
Höjer betyget med mattehjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på mattehjälp

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår mattehjälp

Varför väljer så många er mattehjälp?
h

Den främsta anledningen till varför många väljer mattehjälp hos oss på SmartStudies handlar egentligen inte om att vi fokuserar på kortsiktiga resultat som att klara nästa prov eller nå toppbetyget.

Vi erbjuder även personliga coacher som är experter på att motivera och öka självförtroendet – samt lära elever om riktigt bra studieplanering och studieteknik.

Vi på SmartStudies strävar alltid efter att kunna bidra med långsiktiga resultat som elever kan ha nytta av i framtiden – oavsett vilken situation de ställs inför.

Hur fungerar mattehjälp från SmartStudies?
h

För att komma igång med mattehjälp på ett smidigt sätt rekommenderar vi att först kontakta oss för ett samtal om dina behov och önskemål.

När vi fått en förståelse för dig och din situation, matchar vi en mattelärare för din mattehjälp. När vi lyckats hitta en privatlärare som vi anser är bäst lämpad för just dig träffar du sedan denne på en prova-på-lektion utan bindning!

Kontakta oss redan nu för att komma igång med mattehjälp!

Var träffar jag min privatlärare för mattehjälp?
h

Det bästa med vår mattehjälp är att det är väldigt flexibelt.

Ni kan välja att träffas i hemmet, online eller på valfri plats som exempelvis på ett bibliotek eller kafé. Ni väljer själva och kan kombinera!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i matte?
h

Vi har flera olika upplägg för mattehjälp! Vanligtvis väljer familjer och elever löpande mattehjälp som ofta sker en eller två gånger i veckan.

Elever kan även få intensiv mattehjälp inför exempelvis nationella prov och andra matteprov. Utöver mattehjälp, erbjuder vi andra former av hjälp med matte som mattestugor och mattestöd för dig som går på högstadiet & gymnasiet.

Vi erbjuder även mattehjälp online för de som föredrar den typen av undervisning istället!

Vad kostar er mattehjälp?
h

Priset för mattehjälp varierar beroende på vilket upplägg ni väljer och hur ofta ni väljer att ta lektioner. Gemensamt är att alla upplägg kostar från 399 kr/t.

Tveka inte med att ringa in till oss så berättar vi mer om våra upplägg och priser.

Ger ni läxhjälp i fler ämnen än matte?
h

Självklart! Vi på SmartStudies hjälper inte bara elever med att bli bättra på matte.

Vi hjälper faktiskt till i nästan alla vanliga ämnen i skolan. Detta innebär att elever kan få en privatlärare i ämnen som exempelvis svenska, fysik, engelska och spanska.

Vi har privatlärare som kan hjälpa elever och studenter på såväl grundskolenivå som universitetsnivå!

Våra upplägg för mattehjälp som ger toppresultat

Du kan träffa din studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats för skräddarsydd mattehjälp just för dig.

Löpande mattehjälp med en privatlärare är ett populärt alternativ då det ger bäst resultat över tid. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande mattehjälp

Vårt populäraste alternativ! Att få kontinuerlig mattehjälp innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Mattehjälp intesivt/akut

Denna form av mattehjälp passar dig som vill ha snabb och intensiv hjälp inför exempelvis ett särskilt prov, såsom de nationella proven eller högskoleprovet. Boka ett specifikt antal timmar med mattehjälp.

Mattehjälp

SmartStudies mål är att erbjuda Sveriges bästa mattehjälp

Vi är det enda företaget i Sverige som är särskilt specialiserat på mattehjälp hemma, på alla nivåer – från grundskola och gymnasium till högskola och komvux. I mer än ett decennium har vi stärkt över 26 000 elevers kunskaper i matematik och vi är idag ett av Sveriges största företag för mattelärare, privatundervisning och mattehjälp.

Det är självklart viktigt att nå ett betyg på ett enskilt prov eller en inlämning, vilket våra lärare kan hjälpa till med. Utöver det arbetar vi med att lägga upp en individanpassad studieteknik, samt arbeta med självförtroende & motivation, så att eleven även på sikt kan nå sina mål.

Så hittar vi din mattelärare för läxhjälp matematik

Matematik upplevs av många som ett extra klurigt ämne, särskilt bland svenskar. Nyckeln är att få det förklarat på rätt sätt, av en kompetent pedagog.

Våra lärare är särskilt certifierade för att kunna erbjuda bästa möjliga hjälp med matten, oavsett om du vill klara av de svåraste ekvationerna eller bara kunna de grundläggande räknesätten.

Våra mattelärare väljs ut genom en gedigen rekryteringsprocess, där endast ett fåtal sökande får hjälpa med matte läxhjälp. Det är ofta toppstudenter från någon av Sveriges civilingenjörsutbildningar eller andra naturvetenskapliga studieområden, som är experter på sina ämnesområden.

Det räcker dock inte – de skall kunna förklara det på ett sätt som är begripligt oavsett vem som lyssnar. Vi väljer därför bara ut de lärare för läxhjälp i matte med särskilt god kommunikativ & pedagogisk förmåga. De får sedan en ordentlig utbildning i pedagogik och feedback löpande.

Matematik hjälp — mattehjälp för alla mattekurser

Få en erfaren studiecoach för mattehjälp på alla nivåer, oavsett om det gäller studiehjälp för matte gymnasiet eller att lära sig matte högstadiet. Få en mattelärare privat mattehjälp Stockholm, mattehjälp Göteborg, mattehjälp Malmö eller mattehjälp i resten av landet — vi finns i hela Sverige och erbjuder även matte hjälp på bibliotek & mattehjälp online.

Matte hjälp för alla

Nästa steg är att du kontaktar oss för din mattehjälp. Vi sätter oss då in i dina särskilda behov och förutsättningar, för att på så sätt kunna hitta den mattelärare och mentor som passar just dig. Efter att vi har förstått dig och dina behov, börjar vi leta i vårt rikstäckande nätverk av privatlärare matte, för att hitta någon som inte bara passar dina utbildningsbehov, utan även exempelvis din personlighet och ditt schema.

Sedan ses ni på en första träff för mattehjälpen, där ni får känna på varandra. Om det mot förmodan inte skulle kännas helt rätt, är det bara att byta lärare eller avsluta samarbetet utan vidare åtaganden. Ofta brukar det dock gå bra – och då bestämmer du och läraren fler tillfällen där du kan få hjälp med matten i matteboken och/eller andra ämnen. För att komma igång med mattehjälp, kontaktar du oss på 0775 – 88 80 15 (vardagar klockan 09-19).

9 av 10 höjer betyget med vår mattehjälp

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag