fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Studiehjälp som stärker studieresultaten

 • Personlig studiehjälp hemma & online
 • Studiehjälp för alla ämnen och åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Studiehjälp

Nå studiemålen med studiehjälp från SmartStudies

Nå studiemålen med studiehjälp från SmartStudies

SmartStudies har erbjudit studiehjälp hemma såväl som online i över ett decennium, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna.

Vi erbjuder skräddarsytt studiestöd och studiehjälp till elever i alla åldrar, från grundskolan och gymnasiet till studiehjälp universitet och högskola. Detta gäller för alla ämnen, i hela Sverige!

Kom igång med vår studiehjälp

 • Steg 1: Kontakta oss för studiehjälp
 • Steg 2: Vi matchar dig med en personlig studiecoach
 • Steg 3: Prova-på-lektion med vår studiehjälp
Studiehjälp hjälp med studier

Studiehjälp: Välj en privatlärare nära dig

Studiehjälp med Jon

Studiehjälp med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Studiehjälp med Sofia

Studiehjälp med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Studiehjälp med Johanna

Studiehjälp med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Studiehjälp med Styrbjörn

Studiehjälp med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Studiehjälp med Klara

Studiehjälp med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Studiehjälp med Alexander

Studiehjälp med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Studiehjälp med Emma

Studiehjälp med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

I vilka ämnen kan jag få studiehjälp?

I vilka ämnen kan jag få studiehjälp?

Vi ger erfaren studiehjälp i alla ämnen på alla nivåer, oavsett om du som elev siktar på E eller A.

Bland annat finns SmartStudies studiehjälp för både grundskolan (lågstadiet, mellanstadiet & högstadiet), gymnasiet samt högskola och universitet.

 • Studiehjälp i matte
 • Studiehjälp i Svenska
 • Studiehjälp i Engelska
 • Studiehjälp i Svenska
 • Studiehjälp i samhällskunskap
 • Studiehjälp i historia
 • Studiehjälp i geografi
 • Studiehjälp i religion
 • Studiehjälp i kemi
 • Studiehjälp i fysik
 • Studiehjälp i biologi
 • Studiehjälp i moderna språk
 • Studiehjälp i Tyska
 • Studiehjälp i Franska
 • Studiehjälp i Spanska
Studiehjälp med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår studiehjälp

”SmartStudies och deras studiehjälp har hjälpt vår son så himla mycket! Idag är han motiverad och tror mycket mer på sig själv och det är fröjd som mamma att se! Tack!”

Jennifer Rosenqvist Mamma till Adam

”Grym studiehjälp! Tidigare fattade jag ingenting i matten men min privatlärare är bäst på att förklara så att jag förstår!”

Elise Svensson Elev med vår läxhjälp

”Kan varmt rekommendera SmartStudies och deras studiehjälp. Fantastiska och hjälpsamma privatlärare som är väldigt duktiga på att anpassa privatundervisningen utefter situationen.”

Oscar Poulsen Elev med vår läxhjälp

”Vi bor på landsbygden och trodde inte det var möjligt att få hem en privatlärare men SmartStudies hittade en till oss och det flyter på väldigt bra!”

Andreas Eklund Pappa till Fredrik

”Deras utbildningsspecialister är professionella, kunniga och otroligt hjälpsamma. Utan tvekan ett företag jag rekommenderar starkt att vända sig till för studiehjälp!”

Sandra Ivarsen Elev med vår läxhjälp

Stor erfarenhet av studiehjälp

Sedan 2007 har vi hjälp över 26 000 elever i hela landet att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för studiehjälp med privatlärare. Varje dag får vi förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och självförtroende för Sveriges elever.

96%
Rekommenderar vår studiehjälp
9 av 10
Höjer betyget med vår studiehjälp
26 000+
Nöjda elever har haft studiehjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på studiehjälp

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår studiehjälp

Varför väljer så många er studiehjälp?
Studiehjälp

En av de främsta anledningarna till varför många elever och familjer väljer att få studiehjälp från oss handlar om att vi inte bara lägger stor vikt på kortsiktiga resultat som exempel att klara nästa tenta eller prov.

Vi fokuserar även väldigt mycket på att hjälpa elever bli mer självständiga i relation till sina studier.

Detta uppnås genom att våra privatlärare lär ut om riktigt bra studieteknik och studieplanering. Samtidigt är de experter på att motivera och stärka elevers självförtroende för att klara sina studier.

En studiecoach från oss på SmartStudies fungerar likt en personlig mentor och förebild som hjälper eleven att bli bättre för varje lektion som går.

Vi på SmartStudies strävar på så sätt alltid efter att kunna bidra med långsiktiga resultat som elever kan ha nytta av i framtiden – oavsett vilken situation de ställs inför.

I vilka ämnen finns er studiehjälp?
Studiehjälp

Vi har privatlärare som erbjuder studiehjälp i alla ämnen – oavsett vilken nivå det handlar om. Några ämnen som elever ofta väljer att få studiehjälp i är exempelvis matematik, biologi, fysik, kemi, teknik, engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Utöver dessa ämnen kan elever även få studiehjälp ämnen som geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var träffar jag min privatlärare för studiehjälp?
Studiehjälp

Att få studiehjälp från oss är väldigt flexibelt då det inte är bundet till en specifik plats. Eleven kan träffa sin privatlärare för studiehjälp i hemmet, online eller på valfri plats som exempelvis på ett bibliotek eller kafé. Det bästa är att ni väljer själva och kan även kombinera!

Vilka upplägg finns det för studiehjälp?
Studiehjälp

Vi erbjuder flera olika upplägg för studiehjälp för att kunna möta olika elevers olika situationer och behov.
Det mest populära upplägget som många väljer är löpande studiehjälp med en till två lektioner i veckan. Detta alternativ är även det som ger allra bäst resultat. Ett annat upplägg är intensiv studiehjälp som är till för de som behöver snabb och intensiv hjälp inför ett särskilt prov som det nationella provet eller högskoleprovet. Vi har även studiehjälp online där du träffar din privatlärare i vårt virtuella klassrum!

Vad kostar er studiehjälp?
Studiehjälp

Priset för studiehjälp beror lite på vilket upplägg som väljs och hur långa lektioner man väljer att ta. Alla priser start däremot från 399 kr/t.

I vilka åldrar och årskurser ger ni studiehjälp?
Studiehjälp

Studiehjälp går att få oavsett hur gammal du är eller vilken nivå du studerar på. Vi har studiehjälp som är anpassad för elever som går på grundskolan, gymnasiet, samt för studenter på högskolan och universitetet.

Upplägg för studiehjälp som ger toppresultat

Du träffar din privatlärare i hemmet, online eller på valfri plats – antingen löpande eller vid enstaka tillfällen.

Vilket upplägg för studiehjälp som är bäst beror lite på din situation och ditt behov. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta ett upplägg som passar just dig!

Kontakta nu

Löpande studiehjälp

Upplägget som ger bäst resultat! Att få löpande studiehjälp innebär att eleven utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Studiehjälp intensivt/akut

Denna typ av studiehjälp passar bra för de som behöver snabb hjälp inför ett specifikt prov. Boka ett specifikt antal timmar med studiehjälp.

Höj betygen med studiehjälp från SmartStudies

SmartStudies har erbjudit studiehjälp hemma såväl som online i över ett decennium, vilket gör oss till en av de mest erfarna aktörerna. Vi erbjuder skräddarsytt studiestöd och studiehjälp till elever i alla åldrar, från grundskolan och gymnasiet till studiehjälp universitet och högskola. Detta gäller för alla ämnen — från matematik, kemi, fysik, biologi och teknik till Svenska, Engelska, Tyska, Spanska, Franska och andra språk. Vi finns i hela Sverige!

Få studiehjälp med erfaren privatlärare utvald för just dig

Studiehjälpen sker med utbildade och erfarna privatlärare som ofta själva studerar heltid på ett välrenommerat universitet. Vi börjar med ett personligt och utredande samtal med dig för att förstå dig och dina behov för studiehjälp. Denna studierådgivning är helt kostnadsfri för dig.

Efter att vi har förstått hur det har gått med studierna tidigare, vem du är och vilken hjälp som skulle passa just dig i skolan, kommer vi att skicka vidare uppdraget för studiehjälp till ansvariga för ansökan som studiecoach på SmartStudies. De genomför en personlig matchning, där rätt person för studiehjälp tas fram för just dig. Ni träffas för en prova-på-lektion för läxhjälp och ni fortsätter bara med studiehjälpen om du är 100% nöjd.

Läxhjälp & studiehjälp i hela Sverige som gör skillnad för dina studier

SmartStudies finns i hela Sverige, även om vi är bland annat störst med studiehjälp i Stockholm, studiehjälp i Göteborg och studiehjälp i Malmö. Det innebär att du kan få hjälp oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd, som tidigare nämnt i allt från matematik & mattehjälp till fysik, kemi, Engelska och Svenska.

Att ha koll på allt från planering, datum och schema är minst lika värdefullt som att klara ett tal just nu inom matematik, för det är ett bidrag som gör dig i alla högsta grad anställningsbar och bättre förberedd ifall du ska studera vidare i framtiden.

Detta innebär att studiehjälpen även fokuserar på att stärka motivation, självförtroende och studieteknik. Det gör att du inte bara är förberedd inför exempelvis nästa prov på gymnasiet, utan extra väl rustad inför livet.

Kontakta oss nu för studiehjälp, exempelvis genom att skicka uppgifter i ett av våra formulär, så hör vi av oss med ett förslag på upplägg som passar dina studier.

Lång erfarenhet av studiehjälp

Vi har hjälpt många elever med studiehjälp genom åren. fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp över 26 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för personer i hela landet.

9 av 10 höjer betyget med vår studiehjälp

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag