fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Mattelärare för alla nivåer och åldrar

 • Personlig mattelärare i hemmet och online
 • Mattelektioner för alla nivåer och åldrar
 • Boosta självförtroende, tekniker och betyg
Mattelärare

Hitta den perfekta matteläraren för dig

Hitta den perfekta matteläraren för dig

SmartStudies strävar efter att hjälpa elever besegra matematiken genom att öka motivationen och förbättra studietekniker.

Steg 1: Inledande behovssamtal

Vi börjar med ett samtal för att hitta det bästa upplägget och matteläraren för dig.

Steg 2: Personlig lärare i matematik

Du matchas ihop med en mattelärare som passar dina behov och önskemål.

Steg 3: Börja med en prova-på-lektion

Träffa din mattelärare på en prova-på-lektion och testa en mattelektion tillsammans.

Våra erfarna lärare ger dig rätt stöd och undervisning så att du når dina mattemål snabbt och enkelt!

Privatundervisning med mattelärare

Välj en duktig mattelärare nära dig

Privatlektioner med mattelärare Jon

Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Privatlektioner med mattelärare Sofia

Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Privatlektioner med mattelärare Johanna

Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Privatlektioner med mattelärare Styrbjörn

Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Privatlektioner med mattelärare Klara

Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Privatlektioner med mattelärare Alexander

Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Privatlektioner med mattelärare Emma

Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte en lärare som passar?

Detta är endast några av våra lärare nära dig. Kontakta oss så hjälper vi hitta den perfekta matteläraren för dig!

För vilka nivåer kan jag få hjälp matte?

För vilka nivåer kan jag få hjälp matte?

Vi erbjuder motiverande lärare för alla nivåer av matte. Nedan kan du se vilka exakt vilka kurser som våra lärare kan hjälpa dig med.

Grundskolan

 • Årskurs 1-3 (lågstadiet)
 • Årskurs 4-6 (mellanstadiet)
 • Årskurs 7-9 (högstadiet)

Gymnasiet

 •  Matematik 1a-1c
 • Matematik 2a-2c
 • Matematik 3a-3c
 • Matematik 4
 • Matematik 5
 • Specialisering

Våra utbildningsspecialister hjälper dig mer än gärna att hitta en lärare skräddarsydd för just din nivå!

Privatlektioner med mattelärare

Vad andra säger om våra mattelärare

”Vår mattelärare har hjälpt båda mina döttrar med matematiken. Det är så kul att se hur engagerade de är under lektionerna!”

Cherie Holm Mamma till Hanne och Saga

”Jag matchades ihop med den bästa tänkbara matteläraren. Har lärt mig jättemycket på bara 3 månader och är så fruktansvärt nöjd!”

Michaela Lindstedt Gymnasieelev

”Trodde aldrig jag skulle klara ett matteprov… Fick hjälp av en mattelärare från SmartStudies och fick ett C på provet. Ni är ju helt otroliga!”

Frans Thulin Gymnasieelev

”Hedvig fick sin mattelärare efter tre dagar och har fått hjälp i några månader nu. Hon har lärt sig extremt mycket på kort tid!”

Samuel Green Pappa till Hedvig

”Jag visste att en mattelärare från SmartStudies kunde hjälpa mig förstå matte, men inte trodde jag att ni skulle hjälpa mig höja mitt bettyg i ämnet!

Caya Mikkelsen Gymnasiestuderande

Stor erfarenhet av motiverande mattelärare

Vi hjälper årligen tusentals elever med att öka motivationen och förbättra studietekniker i matematik. Tillsammans med två av Sveriges största läxhjälpsorganisationer har vi samlat de bästa tänkbara mattelärarna i Sverige – hela 9 av 10 höjer sina betyg med våra personliga mattelärare!

96%
Rekommenderar våra mattelärare
9 av 10
Höjer betyget med våra mattelärare
26 000+
Nöjda elever varje får hjälp varje år
2007
Svenskt företag, grundat i Lund 2007

Få gratis prisförslag på skräddarsydd mattelärare

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om våra mattelärare

Varför väljer så många SmartStudies?

På SmartStudies är vårt mål att ha de absolut bästa tänkbara mattelärarna. Alla våra mattelärare har goda ämneskunskaper och själva nått toppbetyg i ämnet.

Alla våra mattelärare genomgår en gedigen rekryteringsprocess med tester och utbildningar. Det är något de genomför för att kunna ge dig den bästa möjliga pedagogiken – så även du kan nå dina mål i matematik.

Vi vill att du ska nå både kort- och långsiktiga resultat, därför matchar vi ihop dig med en mattelärare som matchar allt från dina behov och önskemål till din personlighet. Då blir lektionerna både enklare och roligare!

Har ni mattelärare för olika nivåer?

På SmartStudies har vi mattelärare för alla nivåer och åldrar. Det spelar ingen roll om du studerar i grundskolan eller på universitet – vi har mattelärare i hela Sverige som kan hjälpa dig!

Exempel på populära nivåer som våra mattelärare brukar hjälpa i är: Matematik i 6:an, matematik i 9:an samt matematik 1-5 på gymnasiet.

Vart träffar jag min matteläraren?

Du kan själv bestämma vart du vill ha dina privatundervisningar med din mattelärare. Du kan välja mellan att få fysisk undervisning i hemmet, på en plats du föredrar mer än hemmet eller få privatundervisning online.

Vilka upplägg erbjuder ni?

Vi har ett flertal olika upplägg för privatundervisning med en mattelärare. Du väljer själv det upplägg som passar dig och ditt schema bäst.

Regelbundet: Regelbunden mattehjälp är vårt populäraste upplägg. Du får 90-120 minuter lång undervisning i matematik löpande med din mattelärare – vilket även brukar ge de bästa och mest långvariga resultaten.

Intensivt: Med intensiv mattehjälp får du intensiv hjälp av din mattelärare. Detta upplägg passar dig som exempelvis vill lära dig allt på kort tid inför ett prov.

Online: Med detta upplägg träffar du en mattelärare online i ett virtuellt klassrum. Detta alternativ passar dig som har ett tight schema och vill koppla upp dig till lektionerna snabbt.

Vad kostar en undervisning med era mattelärare?

Alla våra upplägg börjar från 399kr/timme. Därefter varierar priset beroende på hur ofta och hur långa lektioner du väljer att ha med din mattelärare.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt upplägg kan du kontakta våra utbildningsexperter. Det är gratis att få ett prisförslag!

Upplägg för effektiv läxhjälp med en mattelärare

Uppläggen vi erbjuder är regelbunden mattehjälp och intensiv mattehjälp.

Vårt mest populära upplägg är regelbunden undervisning med mattelärare, vilket även ger bäst resultat både kort- och långsiktigt.

Du kan få privatundervisning med din mattelärare i hemmet, på valfri plats eller online. Vi hjälper dig hitta din perfekta mattelärare!

Kontakta nu

Löpande mattehjälp

Alternativet som flest väljer! Det bygger på den ständiga avstämningen, pedagogiken och repetitionen som hjälper eleven skapa bättre struktur i studierna och nå sina mattemål.

Intensiv mattehjälp

Med intensiv mattehjälp träffas eleven och matteläraren mycket under en kortare period och studerar intensivt inför exempelvis ett prov. Ger skarpa resultat på kort tid!

Mer om våra mattelärare

Professionella mattelärare

Vi på SmartStudies samarbetar med några av Sveriges största utbildningsorganisationer där vi tillsammans har samlat Sveriges bästa tänkbara lärare i matte.

Med en privat mattelärare från SmartStudies får du skräddarsydda privatundervisningar med en mattelärare som matchar både dina behov, önskemål och personlighet.

Alla mattelärare på SmartStudies genomgår ett flertal utbildningar och tester för att erbjuda elever den bästa tänkbara pedagogiken. Det är endast de absolut bästa som får blir mattelärare hos oss.

Matte för alla åldrar och nivåer

Sedan 2007 har vi årligen hjälpt över 26 000 elever i hela Sverige nå sina studiemål. Alla våra mattelärare har utmärkta ämneskunskaper och har själva nått toppbetyg i matematik på universitetsnivå.

Tillsammans med våra skickliga mattelärare strävar vi inte enbart efter att hjälpa elever höja sina betyg och nå sina mål i matematik. Vi hjälper dem även att finna studieglädje, förbättra sina tekniker i matte och öka motivationen. På så sätt blir matematiken både enklare och roligare!

Så kommer du igång

När du lämnar en intresseanmälan kontaktar en av våra utbildningsspecialister dig för att få lite ytterligare information. De frågar bland annat om dina behov, mål i matte och önskemål. När vi fått all information som vi behöver för att hitta den perfekta matteläraren för just dig påbörjar vi matchningsprocessen.

Vi kontaktar dig så fort vi hittat en riktigt bra lärare i matte. Kort därefter får du träffa din nya mattelärare på en prova-på-lektion. Där får ni möjligheten att lära känna varandra mer och känna efter om hjälpen i matte känns bra. Om det mot förmodan inte skulle kännas rätt hjälper vi dig hitta en ny mattelärare. I de allra flesta fall blir det dock en perfekt match direkt!

Så fort du känner att du hittat rätt lärare kan ni kicka igång privatlektionerna i matte. Du kan då hjälp när och så ofta du behöver det!

Fördelarna med en personlig mattelärare

Med hjälp av din mattelärare får du personligt anpassad pedagogik och ständig feedback på ditt arbete, vilket både utvecklar dina mattekunskaper och dig som person. Tillsammans besegrar ni matematiken, snabbt och enkelt!

Få hjälp i fler ämnen än matematik

På SmartStudies har vi inte bara mattelärare som hjälper dig med matematiken. Vi erbjuder även privatlärare som kan hjälpa dig utvecklas dig i ett flertal andra ämnen!

Privatundervisning i fler ämnen än matematik

Nedan kan du se några av de populäraste ämnena som vi erbjuder läxhjälp i.

 • Svenska
 • Engelska
 • Samhällskunskap
 • Historia
 • Geografi
 • Religion
 • Kemi
 • Fysik
 • Biologi
 • Moderna språk

Bara säg till oss om du är i behov av läxhjälp i fler ämnen än matte. Våra utbildningsspecialister hjälper dig gärna att hitta en privatlärare som matchar alla dina behov och önskemål!

Några av branschens bästa lärare i matte

Vi erbjuder skräddarsydda mattelektioner för alla åldrar och nivåer. Oavsett om du läser matte på grundskolan eller universitetsnivå så har vi duktiga mattelärare som kan hjälpa dig utvecklas inom matematiken!

Populärt med matte online

Vi erbjuder även elever matte online med några av våra allra bästa mattelärare. Det innebär att elever som bor i exempelvis Luleå kan få hjälp av en mattelärare med toppresultat i Malmö.

Kontakta oss för att få hjälp med att hitta en privat mattelärare online och ett upplägg som passar dig!

Kontakta oss för mattehjälp idag

Påbörja resan mot toppbetyg i matte med SmartStudies idag!

Hur viktigt är det att få bra betyg?

läxhjälp

Därför ska du tänka på betygen

Höga betyg i skolan ge dig flera fördelar både i nuet och i framtiden. Genom att arbeta hårt och sträva efter att få bra betyg kan du öppna upp fler möjligheter och öka dina chanser till framgång. Vi på SmartStudies brinner för att hjälpa dig nå dina mål och få toppbetyg!

Bra betyg ökar motivationen

Att få bra betyg i skolan är viktigt av flera anledningar. För det första är det ett sätt att mäta din kunskapsnivå och dina färdigheter i olika ämnen. Genom att få höga betyg visar du att du har förstått och behärskar ämnet på ett tillfredsställande sätt, vilket kan öka din självkänsla och motivation att fortsätta lära dig mer.

En nyckel till framtiden

Höga betyg öppna upp fler möjligheter för dig i framtiden. Om du har höga betyg kan du till exempel få en bättre chans att komma in på en önskad utbildning, eller få mer valfrihet när det gäller vilka yrken du kan söka. Många arbetsgivare och universitet ser också betygen som en indikation på hur motiverad och disciplinerad en person är, vilket kan öka dina chanser att få din drömtjänst!

Få ekonomiskt stöd med stipendier

Att ha bra betyg kan hjälpa dig att få ekonomiskt stöd för att fortsätta studera. Många stipendier och bidrag är baserade på studieresultat, vilket kan ge dig möjligheten att ta del av utbildning som annars inte skulle vara ekonomiskt möjligt.


Vikten av att tro på sig själv

Motivation och självförtroende är två avgörande faktorer för elevers prestationer i skolan. Genom att hjälpa våra elever att utveckla en stark motivation och ett positivt självförtroende kan våra lärare hjälpa elever att nå sina mål och att utveckla en livslång passion för lärande.

En stark motivation är viktig för att känna sig engagerad för skolarbetet. En elev som är motiverad ser meningen med att lära sig och förstår vikten av att arbeta hårt för att nå sina mål. Att se syftet med sitt lärande är helt avgörande för lusten att söka ny kunskap och att lägga ner tid och ansträngning på sina studier.

Självförtroende är också avgörande för elevers prestationer i skolan. Elever som tror på sig själva och sina förmågor är mer benägna att ta sig an nya utmaningar och att klara av dem. Våra lärare jobbar ständigt på att boosta elevens självförtroendet genom att fokusera på elevens styrkor och ge positiv feedback.

Läxhjälp elever

Att skapa en positiv och stöttande miljö där våra elever känner sig uppmuntrade och motiverade är viktigt för att eleverna ska våga ta risker och utmana sig själva. På SmartStudies är vi övertygade om att alla kan klara precis vad de vill – bara de verkligen vill det!

9 av 10 höjer betyget med en mattelärare

Kontakta oss och få ett gratis prisförslag på mattehjälp redan idag!