fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Privatundervisning i alla ämnen

  • Personlig privatundervisning hemma & online
  • Privatundervisning i för alla ämnen & åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Privatundervisning

Privatundervisning med skräddarsydda privatlektioner

Privatundervisning med skräddarsydda privatlektioner

På SmartStudies vill vi erbjuda privatundervisning som uppfyller era mål och drömmar – och gärna även överträffar dem. Vår privatundervisning finns i hela Sverige, i alla ämnen och på alla nivåer.

För oss ska privatundervisning inte bara handla om att hjälpa elever med läxor och prov för stunden – vi fokuserar även på långsiktiga resultat. Detta gör vi genom att jobba stenhårt med att hjälpa eleven bli självständig inför framtida studier.

Det är något vi lyckas göra genom att lära ut om riktigt bra studieplanering, studieteknik, ökad motivation och stärkt självförtroende.

Privatundervisning privatlärare

Så fungerar vår privatundervisning

Så fungerar vår privatundervisning

Steg 1: Kontakta oss

Vi börjar med ett behovssamtal så att vi kan ta fram ditt bästa upplägget för din privatundervisning

Steg 2: Personlig matchning

Vi matchar dig med en studiecoach som är utvald efter dina behov och önskemål

Steg 3: Prova vår privatundervisning

Prova privatundervisningen! Möt din privatlärare på en första prova-på-lektion utan bindning

Privatundervisning

Privatundervisning: Välj en privatlärare nära dig

Privatundervisning med Jon

Privatundervisning med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Privatundervisning med Sofia

Privatundervisning med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Privatundervisning med Johanna

Privatundervisning med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Privatundervisning med Styrbjörn

Privatundervisning med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Privatundervisning med Klara

Privatundervisning med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Privatundervisning med Alexander

Privatundervisning med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Privatundervisning med Emma

Privatundervisning med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Privatundervisning för alla ämnen och årskurser

Privatundervisning för alla ämnen och årskurser

Oavsett vilket ämne du behöver hjälp med, erbjuder vi privatundervisning på alla nivåer. Det är vanligt att elever får privatundervisning i Matematik, Engelska, Svenska, Naturkunskap, Kemi, Biologi, Fysik, Teknik, Företagsekonomi, Spanska, Tyska, Franska eller Juridik.

Privatundervisning med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår privatundervisning

”Rekommenderar deras privatundervisning utan tvekan! Vår dotter har höjt sig i alla sina ämnen samt som hon fått en helt annan inställning till sina studier.”

Maria Paoli Mamma till Alexandra

”SmartStudies är grymma!! Jag hade väldigt svårt för matematiken men tillsammans med min lärare lyckades jag gå från ett E till ett B!”

Elias Bokvist Elev med vår privatundervisning

”Mycket nöjda över hur företaget bemötte oss när vi först kontaktade dom. De är hjälpsamma och hittade en privatlärare som passar perfekt för vår son.”

Sandro Piotrowski Mamma till Aron

”Jag och min man bestämde oss för löpande privatundervisning åt vår dotter och det har funkat alldeles utmärkt. Vi rekommenderar absolut SmartStudies!”

Tina Holm Mamma till Sydney

”Om det är någon förälder som känner att de behöver ta extern hjälp gällande sitt barns studier kan jag verkligen rekommendera SmartStudies privatundervisning. Effektiv och otroligt värdefull läxhjälp!”

Daniella Malmgren Mamma till Sofie

Stor erfarenhet av privatundervisning

I över ett decennium har vi erbjudit professionell privatundervisning till elever i hela Sverige. Årligen hjälper vi över 26 000 till ökade studieresultat där 9 av 10 når sina studiemål.

96%
Rekommenderar vår privatundervisning
9 av 10
Höjer betyget med privatundervisning
26 000+
Nöjda elever har haft privatundervisning
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på privatundervisning

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår privatundervisning

Varför väljer så många privatundervisning från SmartStudies?
Privatundervisning

SmartStudies är ett av Sveriges största företag för privatundervisning och läxhjälp med studiecoach. Vi har över ett decenniums erfarenhet kring vad som krävs för lyckade resultat i skolan. Vi fokuserar dels på att stärka elevers ämneskunskaper för att klara kommande prov och nå önskade betyg men vi lägger även stor vikt vid att hjälpa elever bli mer självständiga. Detta gör vi genom att vår privatundervisning fokuserar på att lära ut om riktigt bra studieteknik och studieplanering, samtidigt är våra studiecoacher experter på att motivera samt stärka elevernas självförtroende. Det är våra enastående privatlärare och deras pedagogiska förmågor som gör att läxhjälp från SmartStudies ger resultat!

I vilka ämnen kan jag få en privatlundervisning?
Privatundervisning

Vi på SmartStudies har studiecoacher som kan ge privatundervisning i de flesta vanliga ämnen. Några exempel på ämnen som vi ger privatundervisning i är matematik, biologi, fysik, kemi, teknik, engelska, svenska, spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska, geografi, historia, religion, samhällskunskap, företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Var kan jag få privatundervisning från er?
Privatundervisning

Vår privatundervisning är väldigt flexibel och går att få i hemmet, online eller på valfri plats. Ni bestämmer själva och kan kombinera.

Vilka upplägg finns det för privatundervisning?
Privatundervisning

Det finns olika upplägg för privatundervisning med en studiecoach. Vårt populäraste upplägg är löpande privatundervisning där man träffas en till två gånger i veckan, 90-120 minuter varje lektion.

Vad kostar privatundervisning från er?
Privatundervisning

Priserna för vår privatundervisning skiljer sig beroende på vilket upplägg ni väljer samt hur långa lektioner ni väljer att ta. Alla priser startar från 399 kr/t. Kontakta oss för ett gratis prisförslag för skräddarsydd läxhjälp!

I vilka åldrar och årskurser ger ni privatundervisning?
Privatundervisning

Privatundervisning från oss går att få oavsett vilken årskurs du går eller program du studerar. Vi har privatlärare som kan ge privatundervisning för elever på grundskolan och gymnasiet, samt för studenter på universitet/högskola.

Upplägg för privatundervisning som ger bäst resultat

För att nå lyckade resultat med privatundervisning är kontinuerlig läxhjälp det absolut bästa. Eleven och läraren hinner då bygga upp en relation, samt lägga en genomarbetad plan för läxhjälpen.

Privatundervisning från oss kan ske i hemmet, online eller på valfri plats. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande privatundervisning

Alternativet som flest väljer! Löpande privatundervisning innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Privatundervisning intensivt/akut

Privatundervisning som passar de som behöver snabb hjälp inför ett särskilt prov som exempelvis nationella provet eller högskoleprovet.

Därför skapar vår privatundervisning resultat

På SmartStudies vill vi erbjuda privatundervisning som uppfyller era mål och drömmar – och gärna även överträffar dem. För oss ska privatundervisning inte bara handla om att hjälpa elever med läxor och prov för stunden – vi fokuserar även på långsiktiga resultat. Detta gör vi genom att jobba stenhårt med att hjälpa eleven bli självständig inför framtida studier och arbetsliv. Detta lyckas vi göra genom att våra privatlärare lägger stor vikt vid att lära ut om riktigt bra studieplanering, studieteknik, ökad motivation och stärkt självförtroende.

För lyckad privatundervisning krävs unika studiecoacher som har det där lilla extra. Som förstår elevens personliga behov och som kan anpassa läxhjälpen därefter. Våra privatlärare handplockas för sina ämneskunskaper och sin förmåga att kunna ge läxhjälp på ett pedagogiskt och engagerande sätt. Vi ställer alltid höga krav, och investerar mycket tid när vi anställer våra privatlärare – detta för att vi vill kunna erbjuda de allra bästa i Sverige. Din studiecoach ska inte bara ha väldigt goda ämneskunskaper, utan personen ska också kunna lära ut på ett pedagogisk, tydlig och engagerande sätt.

9 av 10 når sina studiemål med vår privatundervisning

En av de viktigaste aspekterna för lyckad privatundervisning handlar om att ha en personlig lärare som kontinuerligt följer med en i skolarbetet. Oavsett om utmaningen ligger i att lösa de mest avancerade ekvationerna, få bättre läsförståelse eller ökad motivation.

En personlig lärare kan hjälpa till att skapa struktur i studierna genom att hjälpa till med att lära ut om god planering och sätta tydliga målsättningar. Resultatet av att göra detta blir att nästa steg inte känns lika långt bort. Allt blir därmed lättare att hantera samtidigt som det blir roligare då du ständigt uppnår dina delmål på vägen.

Privatundervisning har potential att göra stor skillnad. Att ha en egen lärare vid din sida som är fullt engagerad i just dig och dina behov är något unikt som exempelvis är svårt att få i stökiga klassrum och stora klasser. Läxhjälp möjliggör att du i lugn och ro, tillsammans med din studiecoach metodiskt kan förstå de ämnen som du tidigare tyckt varit svåra.

Vi är stolta över att ha hjälpt över 14000 elever att nå sina mål och vi får varje dag förtroendet att hjälpa fler att nå sina mål och drömmar. Mer specifikt når 9 av 10 sina studiemål med vår privatundervisning. Vårt långsiktiga fokus på läxhjälpen är givande för alla inblandade parter, såväl för privatlärarens personliga utveckling som elevens framtidsmöjligheter.

Ta kontakt med oss redan nu så skräddarsyr vi tillsammans med dig ett upplägg som passar just dig och din situation 0775 88 80 15

Här är enbart ett urval av våra orter för privatundervisning:

Alingsås, Borlänge, Bjärred, Borås, Båstad, Kalmar, Skellefteå, Eskilstuna, Falun, Falsterbo, Falköping, Falkenberg, Habo, Hörby, Karlskrona, Karlsborg, Karlshamn, Katrineholm, Kiruna, Kungsbacka, Laholm, Leksand, Lidköping, Ljungby, Mariefred, Markaryd, Norrtälje, Nybro, Rättvik, läxhjälp Stockholm, Ronneby, Skövde, Skanör, Strängnäs, Sundsvall, Strömstad, Tingsryd, Töreboda, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Ulricehamn, Vaxholm, Veberöd, Vellinge, Vänersborg, Värnamo, Ystad, Karlstad, Gotland, Kävlinge, Kristianstad, Gävle, Landskrona, Linköping, Södertälje, Uddevalla, Umeå, läxhjälp Göteborg, Luleå, Halmstad, läxhjälp Lund, läxhjälp Uppsala, läxhjälp Helsingborg, läxhjälp Malmö, Varberg, läxhjälp Västerås, Höganäs, Hässleholm, Höllviken, Norrköping, Växjö, Jönköping, Nyköping och Örebro. Se fler städer & tjänster här.

Lång erfarenhet av läxhjälp

Vi har hjälpt många elever med läxhjälp genom åren. fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivation!

Sedan 2007 har vi hjälp över 14 000 elever i Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för personer i vårt avlånga land. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om oss!

9 av 10 höjer betyget med vår privatundervisning

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag