fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Mattehjälp i Göteborg

  • Personlig mattelärare hemma & online
  • Mattehjälp i alla ämnen, för alla åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Vi är specialister på mattehjälp Göteborg

Vi är specialister på mattehjälp Göteborg

Vi har gett mattehjälp sedan 2007 och under åren har vi hjälpt massor av elever i Göteborg att nå sina mål. Idag är vi ett av Sveriges största företag för läxhjälp privatundervisning, läxhjälp och kurser i matematik.

mattehjälp i Göteborg

Både föräldrar och elever rekommenderar vår mattehjälp i Göteborg

Utmärkt
4.8 i betyg
3 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
3 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
3 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
3 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
3 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av mattehjälp i hela Göteborg

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för studiecoacher i Göteborg.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på mattehjälp i Göteborg

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår mattehjälp i Göteborg

Varför väljer så många i Göteborg er mattehjälp?

Fokuset ligger på att du ska få långsiktiga resultat i matte. Vi tror på att nyckeln till detta är att du får precis rätt privatlärare som hjälper dig med att stärka ämneskunskaper, motivation och studieteknik.

Undervisar ni andra ämnen utöver matematik?

Vi har privatlärare för alla kurser och nivåer i matematik, såsom Matte 1, Matte 2 eller matte på grundskolenivå.

Du kan även få läxhjälp i andra ämnen, exempelvis kemi, fysik och biologi. Givetvis undervisar i fler ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare?

Det är upp till dig vart du träffar din privatlärare i matte, såväl som vilken tid ni träffas. Vanligast är det att få mattehjälp i hemmet, men du kan även välja att ha undervisningen online!

Vilka upplägg finns för er mattehjälp

Alla våra upplägg är flexibla och du kan välja och kombinera hur du än vill. Det mest populära upplägget är vår löpande läxhjälp, vilket ger dig lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar det att få er mattehjälp?

Priset börjar från 399 kr/t – kontakta oss så ger vi dig ett gratis prisförslag på vad det hade kostat att få läxhjälp utifrån dina önskemål och behov!

SmartStudies har många års erfarenhet av läxhjälp i matematik

Sedan 2007 har vi hjälpt massor av elever i Göteborg att förbättra studieteknik och motivation för matte. För oss är det viktigt att du får läxhjälp som ger resultat – oavsett om du riktar på ett E eller ett A i matematik.

Få hjälp i matte på valfri plats

Du väljer själv om du vill träffas inne på ett bibliotek eller kafé i Göteborg stad eller hemma hos er. Du kan även ha undervisningen online om du så vill!

Det viktigaste är dock att du har en mattelärare som du trivs med. Därför erbjuder vi en första prova-på-träff där du och matteläraren får prova på undervisningen i en timme innan ni sätter igång med läxhjälpen. Känns allt bra är det också bara att fortsätta och sätta upp gemensamma mål för att höja ditt betyg i matte!

Hjälp med matte för alla åldrar och nivåer

Vi strävar alltid efter att hitta en studiecoach i Göteborg som passar dig perfekt, oavsett din ålder eller vilken årskurs du går i. Du kan alltså få personlig mattehjälp från lågstadiet och högstadiet till gymnasiet och universitetet.

Skräddarsydd mattehjälp för högre betyg

Vårt huvudmål är att alltid erbjuda de bästa privatlärarna i Göteborg och i hela Sverige. Det innebär att vi strävar efter att matcha en studiecoach i matematik som är utvald specifikt för dina behov. Med vår mångåriga erfarenhet vet vi mycket väl att nyckeln till bättre betyg är att hitta rätt mattelärare för varje elev.

Därför ställer vi mycket höga krav på våra privatlärare när det gäller deras pedagogiska förmåga – allt för att du ska kunna nå dina mål! För att kunna hitta läxhjälp som passar just dig bäst, vill vi gärna lära känna dig och dina behov så att vi kan ge dig den bästa möjliga hjälpen. Tveka inte att kontakta oss!

Specialister på privatlärare i Göteborg

Även om vi erbjuder läxhjälp i de flesta ämnena så är vi specialister på att hjälpa elever med matematik. Vi har utvecklat våra unika verktyg i 15 år för att på ett så effektivt sätt kunna ge hjälp och höja betygen märkbart. Resultatet av våra digitala verktyg och effektiva metoder är att 9 av 10 elever i Göteborg förbättrar sina betyg i matte.

SmartStudies finns också i fler städer, såväl som utanför Göteborg!

9 av 10 når sina studiemål med vår mattehjälp i Göteborg

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag