fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp på Limhamn

  • Personlig privatlärare hemma & online
  • Läxhjälp i alla ämnen, för alla åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Klara studierna med läxhjälp på Limhamn

Klara studierna med läxhjälp på Limhamn

Skolan kan kännas svår ibland. Vissa ämnen har man lättare för och andra behöver man ibland jobba mer på. Det är lätt att tappa motivation när det är något som känns svårt, och om man halkar efter kan det vara tufft att jobba ikapp. Men, vi vet att du klarar mer än du tror.

Många brukar tycka att matten är svår och säger att de exempelvis inte har en mattehjärna, men detta tror inte vi på. Känns matten svår är det för att du inte har fått grepp om det matematiska språket ännu — etta kan en privatlärare för läxhjälp i Limhamn hjälpa till med. Med rätt metodik och motivation så kommer du kunna utvecklas och bli bättre i det ämnet eller ämnena som du för tillfället tycker är svåra.

Läxhjälp Limhamn privatlärare

En pedagogisk privatlärare på Limhamn

En pedagogisk privatlärare på Limhamn

När motivationen och självförtroendet inte är på topp påverkar det ens skolgång. Man vill inte hamna efter, men när man känner att man inte förstår det lätt att man istället struntar i ett visst ämne och hellre jobbar på det som går lättare för en. Men med hjälp av en personlig studiecoach kan man få hjälp i det ämnet eller ämnen som man har lagt åt sidan.

Ju tidigare du kommer igång med läxhjälpen desto bättre. Du och din studiecoach kommer tillsammans ta reda på vad det är du tycker känns svårt, och hur ni också ska plugga för att ändra på detta. Studiecoachen ser till att göra upp en studieschema och ni sätter upp delmål och slutgiltiga mål för att se till att du som elev når dit du vill med läxhjälp Limhamn. 

Med läxhjälp Limhamn får du en personlig studiecoach som kommer kunna förklara på ett pedagogiskt sätt och kommer i lugn och ro se till att du förstår och känner dig säker. 

Läxhjälp på Limhamn

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp på Limhamn

Utmärkt
4.8 i betyg
3 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
3 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
3 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
3 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
3 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av läxhjälp på Limhamn

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för privatlärare och läxhjälp på Limhamn.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp på Limhamn

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp på Limhamn

Varför väljer så många er läxhjälp på Limhamn?

Vi fokuserar på att du ska nå dina studiemål både idag och i framtiden. Med precis rätt privatlärare får du såväl bättre kunskaper som starkare motivation och studieteknik.

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare på Limhamn?

Vi har privatlärare för alla ämnen. Från matte på alla nivåer till exempelvis kemi, fysik och biologi. Även språk som spanska, tyska, franska och såklart engelska och svenska. Givetvis undervisar i fler ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare på Limhamn?

Välj själv plats, såväl som tid och dag! Vanligt är att ses i hemmet, på ett bibliotek centralt eller för läxhjälp online i vårt virtuella klassrum. Kombinera fritt utifrån vad som passar!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp på Limhamn?

Vi har flexibla upplägg! Det som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, vanligtvis lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Givetvis finns det möjlighet till både mer och mindre frekvent undervisning, såväl som intensiva paket med ett visst anta timmar inför exempelvis viktiga prov. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar er läxhjälp på Limhamn?

Vi har upplägg som passar alla! Pris för vår läxhjälp börjar från 399 kr/timme — kontakta oss för ett gratis prisförslag anpassat till just era behov!

Kom igång med vår läxhjälp på Limhamn nu

Ju tidigare vi börjar, desto bättre resultat kan vi nå tillsammans!

Motivation och god studieteknik

Motivation och självsäkerhet gör mycket hur man känner inför ett ämne. Detta är något som vi jobbar mycket med i vår läxhjälp. Mycket av motivation och självsäkerhet hänger ihop med vår studiemetod. För att se till att eleven får ett bättre självförtroende gäller det att visa för eleven att han eller hon faktiskt kan mer än de tror. Det gäller därmed att läraren sätter upp delmål, gör iordning en studieplan och ser till att eleven får hjälp med att uppnå dessa delmål. Det är alltid lika roligt att se eleven få det betyg på sitt prov som han eller hon hade som mål. I takt med att betygen blir bättre, desto mer självförtroende återfår eleven. I takt med detta kommer också motivationen att öka då man gärna vill fortsätta med sina prestationer. 

Boka in en prova-på-träff 

Alla våra privatlärare har mycket höga ämneskunskaper. Det som avgör vem eleven får som studiecoach har att gör med vem vi delvis tror kommer att passa ihop med eleven personkemi. För att läxhjälpen ska bli så bra den bara kan gäller det att eleven och studiecoachen har en god relation till varandra, och att eleven känner sig bekväm och trygg. Så fort en har valts ut kan man boka in en prova-på-träff med läraren. Detta för att se till att personkemin känns rätt men också för att testa på hur det är att ha läxhjälp på Limhamn. Under detta möte så kan ni göra upp en plan för när och var studierna ska ske framöver om allt känns bra. Vi kan alltid välja ut en annan studiecoach ifall eleven önskar det. Vår läxhjälp i Malmö finns överallt – så välj en plats som passar dig bäst så hjälper vi dig hitta din privatlärare.

Läxhjälp Limhamn för varje ämne

Oavsett ämne så har vi specialistkompetenser inom dessa. Våra lärare är mycket kompetenta och de är redo att ta sig an nya elever. Kontakta oss idag för att komma igång med en studiecoach för läxhjälp Limhamn snarast. Det tar oss max två veckor att välja ut en studiecoach, oftast snabbare än så. Återupptäck studieglädjen med läxhjälp på Limhamn. Du får med dig både sakkunskaper och studieteknik, vilket du definitivt kommer ha användning av i framtiden!

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp på Limhamn

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag