fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Spånga

  • Personlig privatlärare hemma & online
  • Läxhjälp i alla ämnen, för alla åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Bättre betyg med läxhjälp i Spånga

Bättre betyg med läxhjälp i Spånga

Kom tillbaka på rätt bana igen med läxhjälp Spånga! Det händer att man halkar efter i ett ämne, men med hjälp utav en privatlärare så kan du återfå studiemotivation och studieglädjen. SmartStudies specialiserar sig på mattehjälp, men vi har många studiecoacher med olika expertiser. Det gör att vi kan erbjuda hjälp i alla skolämnen. Exempelvis i olika språk, naturvetenskapliga ämnen, samhällskunskap och mer. 

Du får alltid en skräddarsydd studiecoach. Vi väljer ut en bland alla våra duktiga privatlärare som passar in på elevens behov och önskemål bäst. Att få hjälp av en person som både har hög kunskap och som kan förklara på ett begripligt sätt gör stor skillnad. Kontakta oss och få hjälp med att komma igång med läxhjälp i Spånga!

Läxhjälp Spånga privatlärare

Så fungerar privatundervisning i Spånga

Så fungerar privatundervisning i Spånga

Matte är något som många elever ofta frågor om hjälp med. Det kan kännas svårt, men vi vet att med rätt förklaringar så kan vem som helst knäcka koden och förstå det matematiska språket. Det är oftast så att elev har mycket god kunskap, men de har inte fått uppgifterna förklara tillräckligt väl i skolan. Med läxhjälp Spånga kommer man kunna klara matten själv och vi vågar till och med säga att man kommer tycka det är kul att räkna matte. 

Eleven kommer tillsammans med sin privatlärare gå igenom vad det är som han eller hon faktiskt behöver hjälp med. Det är viktigt att ta reda på vad det är som gör att eleven fastnar i skolarbetet, och om det finns någon mental spärr som kanske hindrar. Många säger exempelvis att de inte har en mattehjärna.

Visst kan det vara så att vissa har enklare för ett ämne än ett annat, men med rätt hjälp så kan vem som helst förstå matten! Med en grundlig förståelse för situationen kan det börjas sätta upp delmål och slutmål. SmartStudies läxhjälp har också en studiemetod där motivation är en viktig del i läxhjälpen. eleven kommer få stöd, motiveras och hjälp av sin privatlärare för att se till att man når sina slutmål!

Läxhjälp i Spånga

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Spånga

Utmärkt
4.8 i betyg
3 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
3 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
3 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
3 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
3 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av läxhjälp i Spånga

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för privatlärare och läxhjälp i Spånga.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Spånga

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Spånga

Varför väljer så många er läxhjälp i Spånga?

Vi fokuserar på att du ska nå dina studiemål både idag och i framtiden. Med precis rätt privatlärare får du såväl bättre kunskaper som starkare motivation och studieteknik.

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i Spånga?

Vi har privatlärare för alla ämnen. Från matte på alla nivåer till exempelvis kemi, fysik och biologi. Även språk som spanska, tyska, franska och såklart engelska och svenska. Givetvis undervisar i fler ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare i Spånga?

Välj själv plats, såväl som tid och dag! Vanligt är att ses i hemmet, på ett bibliotek centralt eller för läxhjälp online i vårt virtuella klassrum. Kombinera fritt utifrån vad som passar!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i Spånga?

Vi har flexibla upplägg! Det som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, vanligtvis lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Givetvis finns det möjlighet till både mer och mindre frekvent undervisning, såväl som intensiva paket med ett visst anta timmar inför exempelvis viktiga prov. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar er läxhjälp i Spånga?

Vi har upplägg som passar alla! Pris för vår läxhjälp börjar från 399 kr/timme — kontakta oss för ett gratis prisförslag anpassat till just era behov!

Kom igång med vår läxhjälp i Spånga nu

Ju tidigare vi börjar, desto bättre resultat kan vi nå tillsammans!

Privatlärare som skapar en långsiktig plan för att studera

Alla våra privatlärare har fått utbildas i SmartStudies studiemetod. Läxhjälp innehåller mer än att eleven ska utöka sin kunskapsnivå i ämnet. När en elev får hjälp från en privatlärare för läxhjälp Spånga så kommer han eller hon också få med sig andra verktyg som kommer vara användbara för andra ämnen, och även i arbetslivet framöver. Studiecoachen kommer se till att eleven lär sig att ha en god studieteknik. Bland annat lära ut hur man ska på plugga på ett effektivt sätt. Planering, struktur och målsättning är andra viktiga färdigheter. För att också kunna plugga effektivt behöver man ha en planering och jobba efter mål. Då kommer man alltid känna att man kommer vidare i sina studier, man går framåt. Det är också tillfredsställande att kunna stryka eller bocka av en uppgift. En elev som också har ett för tillfället sämre självförtroende kommer i takt med detta märka att man har klarat av saker som man först trodde var omöjliga.  

Noggrant utvald studiecoach till varje elev

Vi har duktiga, kunniga och engagerade lärare. Men vi satsar också på en god personkemi mellan elever och lärare. Det är detta som gör att läxhjälp en blir så bra den kan bli. När du söker in till SmartStudies läxhjälp så kommer du först och främst få prata med en utbildningsspecialist och berätta om din situation, vad du vill ha hjälp med, hur många gånger i veckan, om du har några önskemål gällande din studiecoach och mer. Det är med en bra grundförståelse för din situation som gör att vi kan välja ut en privatlärare som vi tror kommer passa bra för dig. Läraren har alltid de kunskaperna som behövs, men det är viktigt att se till att personkemin stämmer. 

Se till att boka in en prova-på-träff när studiecoachen har valts ut till dig! Då får ni träffas för första gången och ni kan bekanta er med varandra. Har du aldrig haft läxhjälp i Spånga innan med en studiecoach så kommer du också få känna på hur det är. Du kan förbereda dig med några uppgifter innan ni ska ses. Skulle man efter mötet känna att du vill ha en annan studiecoach utvald så kan du säga till! Vi har privatlärare i hela Stockholm som kan hjälpa dig effektivisera dina studier med vår läxhjälp i Stockholm. Kom igång med läxhjälp och få tillbaka din studiemotivation och studieglädje!

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i Spånga

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag