fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i svenska med en personlig privatlärare

 • Personlig läxhjälp hemma och online
 • Läxhjälp i svenska för alla årskurser
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp svenska

Lyft studieglädjen med vår läxhjälp i svenska

Lyft studieglädjen med vår läxhjälp i svenska

Redan från att vi grundades 2007 har vi gett professionell läxhjälp i svenska till elever i hela Sverige. Idag är vi ett av Sveriges största företag för individanpassad läxhjälp i svenska med privatlärare.

Du kan få läxhjälp med en personligt utvald privatlärare i svenska – oavsett nivå eller ålder. Vi skräddarsyr alltid din läxhjälp efter dig och dina behov. Vi finns även i hela Sverige, inklusive Stockholm och Göteborg!

Läxhjälp svenska privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp i svenska

Så fungerar vår läxhjälp i svenska

Steg 1: Kontakta oss

Vi börjar med ett inledande samtal där vi hjälper att ta fram upplägg för läxhjälp i svenska

Steg 2: Personlig matchning

Efter samtalet handplockar vi en privatlärare som passar såväl din personlighet som behov

Steg 3: Prova vår läxhjälp i svenska

Prova läxhjälpen! Träffa din privatlärare på en prova-på-lektion utan bindning

Läxhjälp svenska privatlärare

Läxhjälp i svenska: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i svenska med Jon

Läxhjälp i svenska med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i svenska med Sofia

Läxhjälp i svenska med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i svenska med Johanna

Läxhjälp i svenska med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i svenska med Styrbjörn

Läxhjälp i svenska med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i svenska med Klara

Läxhjälp i svenska med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i svenska med Alexander

Läxhjälp i svenska med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i svenska med Emma

Läxhjälp i svenska med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Läxhjälp i svenska för alla åldrar och årskurser

Läxhjälp i svenska för alla åldrar och årskurser

Vi på SmartStudies kan hjälpa dig med läxhjälp i svenska oavsett vilket nivå det handlar om.

Vi kan därmed erbjuda en certifierad privatlärare i svenska på lågstadiet, mellanstadiet och gymnasiet. Självklart kan vi även ge studiehjälp i svenska till dig som studerar på universitet/högskola.

 • Läxhjälp i svenska årskurs 1-3 (lågstadiet)
 • Läxhjälp i svenska årskurs 4-6 (mellanstadiet)
 • Läxhjälp i svenska årskurs 7-9 (högstadiet)
 • Läxhjälp i svenska 1, 2, 3 (gymnasiet)
 • Läxhjälp i svenska på universitet/högskola
Läxhjälp i svenska med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i svenska

”Deras läxhjälp i svenska ger verkligen resultat! Vår dotter har förbättrat både läsförståelsen samt skrivförmågan. Hon har även fått tillbaka sin studieglädje och upplever mycket mindre stress! En enorm lättnad som förälder att skåda, tack SmartStudies!”

Maja Ström Mamma till Erica

”Vi tog hjälp av SmartStudies och vi blev väldigt imponerade över hur professionella, erfarna och lyhörda de är. Deras upplägg som de föreslog passar oss perfekt. Våra söner är supernöjda!”

August Brandt Pappa till Johannes och Erik

”Tack SmartStudies! Min privatlärare är grym! Jag har gått från ett D till ett B i svenska och kommer utan tvekan att fortsätta med er!”

Sabina Carillo Elev med vår läxhjälp

”Vi bor ute på landsbygden men trots detta lyckades SmartStudies hitta en helt perfekt privatlärare för just vår dotters behov och önskemål! Det märks att företaget vet vad de håller på med!”

Pernilla Johansson Mamma till Sofia

”Kan varmt rekommendera SmartStudies till andra familjer! Utöver att deras läxhjälp är otroligt värdefull för min dotter så är de otroligt lätta att ha och göra med. Professionella och otroligt hjälpsamma!”

Ewa Sobczak Mamma till Maria

Stor erfarenhet av läxhjälp i svenska

Vi har över 15 års erfarenhet av professionell läxhjälp i svenska. Idag är vi en av de största i Sverige och hjälper årligen över 26 000 elever med ökade studieresultat.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i svenska

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i svenska

Varför väljer så många er läxhjälp i svenska?
Läxhjälp i svenska

Vår läxhjälp i svenska tar ett helhetsgrepp på elevens individuella utveckling. Vi kan hjälpa elever med allt från att hitta läslusten och förbättra läsförståelsen till att höja betyget och stärka självförtroendet. Dock räcker det inte bara med bra ämneskunskaper – en studiecoach skall kunna förklara ämnet på ett sätt som är begripligt oavsett vem som lyssnar. Vi väljer därför bara ut privatlärare med särskilt god kommunikativ och pedagogisk förmåga. De får sedan en ordentlig utbildning i pedagogik och får sedan feedback löpande för att kunna bli ännu bättre! Det är en kombination av riktigt bra privatlärare och en välutvecklad pedagogik som gör att 9 av 10 når studiemålen med vår läxhjälp i svenska.

Var träffar jag min privatlärare för läxhjälp i svenska?
Läxhjälp i svenska

Vår läxhjälp i svenska går att få var du än bor i Sverige, oavsett om det är i en storstad eller i en mindre ort ute på landsbygden. Du träffar din privatlärare i svenska i hemmet, online eller på valfri plats!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i svenska?
Läxhjälp i svenska

Väljer du att ta hjälp av en privatlärare i svenska från oss på SmartStudies finns det lite olika upplägg du kan välja emellan. Vi har exempelvis både löpande läxhjälp som innebär en till två lektioner i veckan samt intensiv läxhjälp som passar dig som vill ha snabb hjälp inför ett specifikt prov såsom det nationella provet i svenska.

Vad kostar er läxhjälp i svenska?
Läxhjälp i svenska

Priset för vår läxhjälp i svenska varierar beroende på det upplägg som väljs samt hur långa lektionerna är. Vår läxhjälp startar alltid från 399 kr/t. Kontakta oss så ger vi dig ett gratis prisförslag för läxhjälp i svenska!

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i svenska?
Läxhjälp i svenska

Vi erbjuder läxhjälp i svenska för alla elever oavsett vilken nivå det handlar om. Detta innebär att du kan få läxhjälp i svenska om du läser på grundskolan, gymnasiet eller på högskola/universitet!

Upplägg för läxhjälp i svenska som ger toppresultat

För absolut bäst resultat över en längre tid är löpande läxhjälp i svenska det klockrena valet. Det utvecklar ämneskunskaper och studieteknik, såväl som det stärker självförtroendet och motivationen.

Du kan träffa din utvalda privatlärare i svenska i hemmet, online eller på valfri plats.

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i svenska

Upplägget flest väljer! Löpande läxhjälp i svenska utvecklar ämneskunskaper och studieteknik, såväl som det stärker självförtroendet och motivationen.

Läxhjälp svenska intensivt/akut

Upplägg för dig som behöver snabb hjälp inför ett specifikt prov, exempelvis de nationella proven i svenska.

För bättre resultat och ämnesförståelse med läxhjälp i svenska

Utöver att vi på SmartStudies är specialister på att ge mattehjälp har vi även riktigt duktiga privatlärare som ger läxhjälp i svenska. Redan från att vi grundades 2007 har vi gett professionell läxhjälp i svenska till elever i hela Sverige. Idag är vi ett av Sveriges största företag för privatundervisning och läxhjälp. Genom åren har vi hjälpt tusentals elever med att dels uppnå ökade studieresultat men även till att bli mer självständiga inför framtiden.

Vi fokuserar därmed inte bara på kortsiktiga resultat som att få eleven klara nästa prov eller att höja sitt betyg, vi arbetar även stenhårt med att förbättra elevens motivation, självförtroende och studieteknik. Egenskaper som vi vet är otroligt viktiga att införa i ett tidigt skede för att kunna vara väl förbered inför framtida studier, arbetsliv och vardag.

Så fungerar vår läxhjälp svenska i korthet

1. Du får en privatlärare som kommer hem till dig

2. Vi individanpassar läxhjälpen efter dina önskemål

3. Vi kan hjälpa dig med läxhjälp i alla skolämnen

4. Du har nöjd-kund-garanti och kan byta privatlärare eller avsluta om du mot förmodan inte är nöjd!

Så väljer vi ut din privatlärare i svenska

Vi jobbar alltid stenhårt med att erbjuda elever Sveriges bästa privatlärare i svenska. Vi ställer därför väldigt höga krav på de som vill ge läxhjälp  och det är endast ett fåtal av alla sökande som faktiskt får jobbet. Men för att din läxhjälp ska bli riktigt bra krävs det att personkemin mellan dig och din studiecoach stämmer. För att uppnå detta utför våra utbildningsspecialister på SmartStudies noggranna och välgrundade matchningsprocesser där rätt elev matchas med just rätt privatlärare. Våra privatlektioner i svenska inleds alltid med ett första prova på lektion utan bindning där eleven får chansen att träffa sin utvalda studiecoach. Är ni inte nöjda hittar vi alltid en ny privatlärare i svenska åt er!

Våra studiecoacher är ofta studenter från Sveriges topputbildningar. Vi kan hjälpa elever med allt från att hitta läslusten och förbättra läsförståelsen till att höja betyget och stärka självförtroendet. Dock räcker det inte bara med bra ämneskunskaper – en studiecoach skall kunna förklara ämnet på ett sätt som är begripligt oavsett vem som lyssnar. Vi väljer därför bara ut privatlärare med särskilt god kommunikativ och pedagogisk förmåga. De får sedan en ordentlig utbildning i pedagogik och får sedan feedback löpande för att kunna bli ännu bättre!

Finns er läxhjälp i svenska över hela Sverige?

Vi finns såklart i hela Sverige och kan därmed ge privatlektioner i svenska oavsett om du bor i en storstad eller mindre ort. Du väljer själv om du vill träffa din privatlärare i hemmet eller på valfri plats!

Vill du gärna ha privatlektioner i svenska men föredrar att arbeta online? Då kan du istället välja läxhjälp online från oss på SmartStudies.

KOM IGÅNG MED LÄXHJÄLP I SVENSKA

ENKELT, SNABBT OCH SMIDIGT

Vad roligt att du är intresserad av att komma igång med vår läxhjälp i svenska! För att du ska få riktigt bra privatlektioner i svenska behöver vi lära känna dig lite mer. Det enda du därför behöver göra är att kontakta oss på 0775 88 80 15 vardagar klockan 09-19. Under telefonsamtalet får du hjälp av en erfaren utbildningsspecialist som noggrant lyssnar på vad just du behöver hjälp med. Därefter får du ett förslag på det optimala upplägget som vi anser är bäst lämpat för dig. Det viktigaste för oss är alltid att du får en personlig privatlärare som har goda ämneskunskaper men som också matchar din personlighet.

Efter samtalet börjar vi med matchningsprocessen där vi ser till att hitta den perfekta privatläraren för just din läxhjälp i svenska. När vi hittat en studiecoach som vi tror kan hjälpa dig nå nya höjder kontaktar vi dig. Därefter ges chansen för ett första prova på lektion utan bindning. Här får du möjlighet att lära känna din utvalda privatlärare i svenska Är du inte nöjd hittar vi såklart alltid en ny åt dig! Annars är det bara till att fortsätta!

Vår läxhjälp i svenska jobbar för att hjälpa varje elev bli mer självständig. Genom att vi systematiskt arbetar med motivation, självförtroende och studieteknik kan en personlig privatlärare från oss ha en enormt stor positiv påverkan på hela elevens framtida liv. Att kunna ta ansvar för sina egna studier, känna sig trygg i dem samt känna att de är roliga och givande – det är detta som i slutändan gör den stora skillnaden.

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger. Kom igång med läxhjälp i svenska idag! Kontakta oss på 0775 88 80 15

Läxhjälp svenska under 15 års tid

SmartStudies läxhjälp i svenska har hjälpt tusentals elever i hela Sverige med ökad motivation, ämnesförståelse och högre betyg!

Vi grundades 2007 och sedan dess har vi hjälpt över 15 000 elever att nå sina studiemål – oavsett ämne eller nivå. Idag är vi ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning och läxhjälp. Vi får varje dag förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation för elever i hela landet.

9 av 10 höjer betyget med läxhjälp i svenska

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag