fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i matte med en personlig privatlärare

 • Personlig läxhjälp hemma & online
 • Läxhjälp i matematik för alla årskurser
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp matte

Höj betygen med vår läxhjälp i matematik

Höj betygen med vår läxhjälp i matematik

Vår läxhjälp i matte stärker såväl mattekunskaperna, som studieteknik och motivation. Varje elev får alltid en personligt utvald privatlärare i hemmet eller online.

SmartStudies läxhjälp i matte finns i hela Sverige – oavsett om ni bor i en storstad eller i en mindre ort. Vi ger läxhjälp i matte på alla nivåer och årskurser.

Läxhjälp Matte privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp i matte

Så fungerar vår läxhjälp i matte

Steg 1: Kontakta oss

Börja med ett inledande samtal där vi hjälper att ta fram ditt bästa upplägg för läxhjälp i matte

Steg 2: Personlig matchning

Efter samtalet handplockar vi en privatlärare som passar såväl din personlighet som dina behov

Steg 3: Prova vår läxhjälp i matte

Prova läxhjälpen! Träffa din studiecoach i hemmet eller online för en prova-på-lektion utan bindning

Läxhjälp Matte privatlärare

Läxhjälp i Matte: Välj en privatlärare nära dig

Läxhjälp i matte med Jon

Läxhjälp i matte med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i matte med Sofia

Läxhjälp i matte med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i matte med Johanna

Läxhjälp i matte med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i matte med Styrbjörn

Läxhjälp i matte med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i matte med Klara

Läxhjälp i matte med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i matte med Alexander

Läxhjälp i matte med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i matte med Emma

Läxhjälp i matte med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Läxhjälp i matematik – oavsett ålder eller mattekurs

Läxhjälp i matematik – oavsett ålder eller mattekurs

Oavsett hur gammal du är eller vilken mattekurs du läser kan du få läxhjälp i matte från oss på SmartStudies.

Detta innebär att vi har en privatlärare som kan erbjuda mattehjälp för dig som går på grundskolan, på gymnasiet eller på universitet/högskola.

Självklart finns vi i hela landet – storstad som på landsbygd. Du väljer själv om du vill träffa din studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats!

 • Läxhjälp i matte årskurs 1-3
 • Läxhjälp i matte årskurs 4-6
 • Läxhjälp i matte årskurs 7-9
 • Läxhjälp i Matematik 1a-c
 • Läxhjälp i Matematik 2a-c
 • Läxhjälp i Matematik 3b-c
 • Läxhjälp i Matematik 4
 • Läxhjälp i Matematik 5
Läxhjälp i matte med mattelärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår Läxhjälp i Matte

”Vi är så tacksamma över den hjälp vi fått från SmartStudies! Vår dotter har inte bara höjt betyget i matte, utan hon har även fått en helt ny inställning till skolan generellt! Hon är motiverad, engagerad och villig att lära sig ännu mer!”

Kicki Martinsson Mamma till Karin

”Vi kommer utan tvekan att fortsätta med läxhjälp från SmartStudies! Båda våra söner har höjt betyget i matte samtidigt som de har väldigt roligt under tiden!”

Hjalmar Fransson Pappa till Henrik och Lars

”Kajsa gick från F-varning till C på väldigt kort tid! Hela familjen är så stolta och det hade inte varit möjligt utan en privatlärare från SmartStudies!”

Susanne Lind Mamma till Elin

”Väldigt bra mottagande! Vi kontaktade SmartStudies och redan efter väldigt kort tid hade vi hittat ett upplägg som passade perfekt för oss! Otroligt professionella!”

Alexander Bergström Pappa till Henrik

”Tack vare er läxhjälp i matte har vår son höjt betyget från ett C till ett A. Helt fantastiskt, hela familjen firar!”

Hussein Ali Pappa till Miran

Stor erfarenhet av läxhjälp i matte

Sedan 2007 har vi hjälp över 26 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för läxhjälp i matte. Varje dag får vi förtroendet att stärka matematiska kunskaper, studieteknik & motivation för elever i hela landet.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i matte

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i matte

Varför väljer så många er läxhjälp i matte?
Läxhjälp matte

Anledningen till varför många elever och familjer väljer läxhjälp i matte från SmartStudies grundar sig i att läxhjälpen tar ett helhetsgrepp runt elevens utveckling. Våra utbildningsspecialister handplockar alltid en studiecoach utefter elevens individuella behov och önskemål. Det handlar inte bara om att privatläraren ska ha goda mattekunskaper, utan det ska även passa på det personliga planet. Vår läxhjälp i matte fokuserar även på att lära ut om riktigt bra studieteknik och studieplanering, samt hjälpa elever med att få ökad motivation och stärkt självförtroende! En studiecoach från oss på SmartStudies fungerar likt en personlig mentor och förebild som hjälper eleven att bli bättre för varje lektion som går. Det är kombinationen mellan riktigt bra privatlärare och deras pedagogiska förmåga som gör att vår läxhjälp i matte hjälper 9 av 10 elever att nå sina studiemål.

Var träffar jag min privatlärare för läxhjälp i matte?
Läxhjälp matte

Du kan träffa din privatlärare för läxhjälp i matte i hemmet, online eller på valfri plats. Vår läxhjälp finns i hela Sverige vilket innebär att det spelar ingen roll om du bor i en storstad eller i en mindre ort.

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i matte?
Läxhjälp matte

Vi har lite olika upplägg för läxhjälp i matte. Vårt mest populära alternativ som många familjer väljer är löpande läxhjälp som ofta sker en till två gånger i veckan. Elever kan även få intensiv läxhjälp i matte inför exempelvis det nationella provet eller andra matteprov. Vi erbjuder även andra former av hjälp med matte som mattestugor och mattestöd för dig som går på högstadiet & gymnasiet. Vi erbjuder även läxhjälp i matte online för de som föredrar den typen av privatundervisning istället!

Vad kostar er läxhjälp i matte?
Läxhjälp matte

Våra priser för läxhjälp i matte startar från 399 kr/t men varierar därefter beroende på upplägg och hur många lektioner ni har. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om priser och upplägg för läxhjälp i matte!

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i matte?
Läxhjälp matte

Vår läxhjälp i matte finns för alla elever oavsett vilken utbildningsnivå det berör! Detta betyder att vi ger läxhjälp i matematik från grundskola och gymnasium, till högskola och universitet!

Upplägg för läxhjälp i matte som ger toppresultat

Träffa din studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats för skräddarsydd läxhjälp i matte just för dig.

Löpande läxhjälp i matte är ett populärt alternativ då det ger bäst resultat över längre tid. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Kontakta nu

Löpande läxhjälp matte

Vårt populäraste alternativ! Att få kontinuerlig läxhjälp i matte innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp matte intensivt/akut

Ett alternativ som lämpar sig till dig som vill ha snabb hjälp inför ett specifikt matteprov.

Läxhjälp matte för ökad ämnesförståelse och höjt betyg

Sedan vi grundades 2007 har vi alltid lagt stor vikt vid att öka ungdomars förståelse i matte för att uppnå ett höjt betyg. Under åren har vi hjälpt över 14 000 till bättre studieresultat och är idag ett av Sveriges största företag för läxhjälp och privatundervisning i matte. Vårt mål är att varje individ ska bli mer självständig till sina studier, därför fokuserar vår individanpassade läxhjälp i matte även på att öka motivationen, stärka självförtroendet och förbättra studietekniken. Egenskaper som vi vet är otroligt viktiga att ha inför framtida studier och arbetsliv.

SmartStudies läxhjälp finns i hela Sverige – oavsett om ni bor i en storstad eller i en mindre ort. Vi ger läxhjälp i matte på alla nivåer vilket innebär att elever kan få en studiecoach i matte på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

Så väljer vi ut din studiecoach för läxhjälp i matte

Vårt mål på SmartStudies har alltid varit att erbjuda elever de allra bästa studiecoacherna i Sverige för läxhjälp i matte. Vi ställer därför väldigt höga krav på vilka vi väljer att anställa som privata mattelärare, det är endast ett fåtal av alla sökande som faktiskt får jobbet. Men för att din läxhjälp ska bli riktigt bra krävs det att personkemin mellan elev och studiecoach fungerar. Av denna anledning jobbar vi på SmartStudies stenhårt med att matcha rätt elev med just rätt studiecoach. Såklart ser vi även till att din studiecoach alltid har väldigt goda ämneskunskaper för läxhjälp i matte.

Vanligtvis är det toppstudenter från någon av Sveriges bästa utbildningar som ger läxhjälp i matte. Det räcker däremot inte bara med goda ämneskunskaper – din privata mattelärare skall kunna förklara ämnet på ett sätt som är begripligt oavsett vem som lyssnar. Vi väljer därför bara ut de studiecoacher med särskilt god kommunikativ & pedagogisk förmåga. De får sedan en grundlig utbildning i pedagogik, och under tiden som de ger läxhjälp i matte får de feedback löpande för att kunna bli ännu bättre! Våra studiecoacher är även väldigt bra på att motivera, stärka självförtroendet samt lära ut om god studieteknik – allt för att eleven ska uppnå högre självständighet!

Det är väldigt enkelt att börja din resa mot ökade resultat i matte med oss på SmartStudies. För att komma igång med att få hjälp i matte börjar du med att kontakta oss på 0775 88 80 15, vi har öppet vardagar klockan 09-19. Under detta samtal får du hjälp av en erfaren och riktigt duktig utbildningsspecialist som utvärderar dina behov och därefter ger förslag på det optimala upplägget som är anpassat just för dig. Vi har alltid värnat om att varje enskild individ får en personlig privatlärare som dels har goda ämneskunskaper men som också matchar just dig och din personlighet.

Efter vårt första samtal börjar vi på SmartStudies med matchningsprocessen där vi ser till att hitta den perfekta studiecoachen för just din läxhjälp i matte. När vi hittat en studiecoach som vi tror är perfekt lämpad för dig blir du kontaktad av oss. SmartStudies läxhjälp matte inleds alltid med en första prova-på-lektion utan bindning. Här får du möjlighet att lära känna din utvalda privatlärare i matte. Är du inte nöjd hittar vi såklart alltid en ny åt dig!

Vi fokuserar som sagt alltid på att hjälpa eleven med mer än bara ökat betyg. Genom vår löpande läxhjälp arbetar vi systematiskt med att öka motivationen, självförtroendet och förbättra studietekniken. En studiecoach från oss ha en enormt stor positiv påverkan på hela elevens framtida liv. Att kunna ta ansvar för sina egna studier, känna sig trygg i dem samt känna att de är roliga och givande – det är detta som i slutändan gör den stora skillnaden.

Vi samarbetar även med Allakando läxhjälp matte (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger. Vill du veta mer? Kontakta oss idag och kom igång med läxhjälp i matte!

LÅNG ERFARENHET AV LÄXHJÄLP MATTE

Läxhjälp i matte som hjälpt tusentals elever. Fokus på att förbättra ämnesförståelsen, självförtroendet och studietekniken!

Sedan 2007 har vi hjälp över 14 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation för elever i hela landet.

9 av 10 höjer betyget med vår läxhjälp i matte

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag