fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i ekonomi med en professionell studiecoach

 • Utvald privatlärare i ekonomi
 • Läxhjälp i ekonomi på alla nivåer
 • Förbättra betyg & självförtroende
Läxhjälp ekonomi

Läxhjälp i ekonomi för ämnesförståelse och motivation

Läxhjälp i ekonomi för ämnesförståelse och motivation

SmartStudies har sedan start tillhandahållit personlig läxhjälp i ekonomi. Från det att vi grundades i Lund 2007 har målet alltid varit att förbättra elevers betyg och motivation.

Idag kan SmartStudies titulera sig som ett av Sveriges främsta företag inom läxhjälp i ekonomi. Våra studiecoacher hjälper familjer över hela landet, från norr till söder.

Oavsett nivå kan du få hjälp i ämnet ekonomi. Du som går på gymnasiet eller på högskola/universitet kan få läxhjälp av en av våra pedagogiska studiecoacher i ekonomi.

Läxhjälp ekonomi privatlärare

Välkommen till vår läxhjälp i ekonomi

Välkommen till vår läxhjälp i ekonomi

Steg 1: Telefonsamtal med SmartStudies

Det första samtalet går ut på att vi ska bilda oss en uppfattning om elevens behov och situation.

Steg 2: Urvalsprocessen påbörjas

En av våra utbildningsspecialister väljer ut en studiecoach i ekonomi som passar just din unika profil.

Steg 3: Första mötet med studiecoachen

Du och studiecoachen träffas, fysiskt eller digitalt, på ett förutsättningslöst första möte tillsammans.

Läxhjälp ekonomi privatlärare

Läxhjälp i ekonomi: Alltid nära dig

Läxhjälp i ekonomi med Jon

Läxhjälp i ekonomi med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i ekonomi med Sofia

Läxhjälp i ekonomi med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i ekonomi med Johanna

Läxhjälp i ekonomi med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i ekonomi med Styrbjörn

Läxhjälp i ekonomi med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i ekonomi med Klara

Läxhjälp i ekonomi med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i ekonomi med Alexander

Läxhjälp i ekonomi med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i ekonomi med Emma

Läxhjälp i ekonomi med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte rätt studiecoach?

Här syns enbart ett fåtal av studiecoacherna i din närhet. Kontakt oss så väljer vi ut den perfekta studiecoachen för just dig!

Läxhjälp i ekonomi på alla nivåer

Läxhjälp i ekonomi på alla nivåer

SmartStudies ger läxhjälp i ekonomi till elever på alla nivåer. Våra pedagogiska studiecoacher ger stöd till dig som exempelvis pluggar företagsekonomi eller nationalekonomi.

Våra studiecoacher arbetar över hela landet – därför kan vi erbjuda läxhjälp i ekonomi till elever på alla orter! Du väljer var du vill träffa din studiecoach – i hemmet, online eller någon annanstans.

 • Läxhjälp i företagsekonomi 1 (gymnasiet)
 • Läxhjäp i företagsekonomi 2 (gymnasiet)
 • Läxhjälp i redovisning (gymnasiet)
 • Läxhjälp i nationalekonomi (universitet/högskola)
 • Läxhjälp i företagsekonomi-kurser (universitet/högskola)
 • Läxhjälp i redovisning (universitet/högskola)
Läxhjälp i ekonomi studiecoach

Rekommendationer av elever och föräldrar

”Lily har alltid trivts i skolan och hon har haft en motivation kring studierna. På gymnasiet blev det dock tuffare. Hon valde ekonomiprogrammet men halkade snabbt efter i företagsekonomi 1. En studiecoach från SmartStudies blev lösningen för vår familj. Lily har idag en förståelse för ämnet och hennes motivation är tillbaka!”

Charlotta Burman Mamma till Lily

”Efter att enkelt ha tagit mig igenom gymnasiet så tänkte jag att studier på universitetet skulle gå lika lätt. Jag insåg dock snabbt att det krävdes mycket mer disciplin och studieteknik för att klara universitetsstudierna. Jag tog hjälp av en av SmartStudies studiecoacher och tack vare honom känner jag nu alltid att jag ligger i fas!”

Colin Åberg Elev med vår läxhjälp

”MIn grymma studiecoach från SmartStudies har varit en klippa under det första året på gymnasiet! Hon har hjälpt mig med svåra begrepp, övat inför prov med mig och hjälpt mig höja mina betyg. Men ännu tacksammare är jag över att hon har hjälpt mig att få tillbaka mitt självförtroende och min motivation i skolan!”

Tuva Larsson Elev med vår läxhjälp

”Vilken otrolig matchningsprocess SmartStudies lyckades genomföra! Lou, och hela familjen, är så nöjda med vår fantastiska studiecoach. Hon är pedagogisk, tydlig och strukturerad. Lou ser verkligen upp till henne och dem har byggt upp en fin relation. Tack vare SmartStudies har Lou fått högsta betyg i FEK2!

Daniel Lindberg Pappa till Lou

”Harry och hans studiecoach träffas en gång i veckan. Varje träff är noga planerad av vår duktiga studiecoach, hon har alltid koll på läget! Harry har behövt hjälp med företagsekonomin på gymnasiet och wow vilken hjälp han har fått! Nu hänger han med på lektionerna vilket jag är otroligt tacksam för!”

Carolina Berg Mamma till Harry

Mångårig erfarenhet av läxhjälp i ekonomi

Vi kan stolt konstatera att vi i över femton år har kunnat ge elever läxhjälp i ekonomi. Det är en stor förmån att varje år få hjälpa 26 000 elever till bättre studieresultat. Utöver högre betyg så arbetar våra studiecoacher också med mjuka värden, för att stärka motivation och självförtroende i ämnet ekonomi. Det gör att elever når sina målsättningar på alla plan.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få gratis prisförslag på läxhjälp i ekonomi

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Frågor om vår läxhjälp i ekonomi

Varför väljer så många er läxhjälp i ekonomi?

Vi tror att svaret är den matchningsprocess som vi alltid genomför. Våra utbildningsspecialister lägger ner mycket tid och engagemang på att hitta rätt studiecoach för varje elev. Fokus ligger på att hitta en privatlärare som matchar elevens målsättningar, behov och personlighet. Dessutom vet vi att det är uppskattat att våra studiecoacher, utöver att förbättra resultat, också arbetar med att stärka elevers självförtroende i studierna.

Var pluggar jag med min studiecoach i ekonomi?

Ni kan ses hemma hos dig, på ett bibliotek, cáfe eller på annan plats. Föredrar du att träffa din studiecoach digitalt? Det går också bra. Flexibiliteten är en viktig del i vår läxhjälp. Ni kan också anpassa hur ni ses från gång till gång.

Vilka upplägg finns för läxhjälp i ekonomi?

Vi har olika upplägg och löpande läxhjälp är det mest omtycka bland våra elever och familjer. Det är också det upplägg som ger bäst resultat för eleven ur ett längre perspektiv. Elev och studiecoach hinner lägga upp en långsiktig plan för läxhjälpen och lär känna varandra. Dessutom får eleven en kontinuitet kring studierna och läxhjälpen.

Hur mycket kostar läxhjälpen i ekonomi?

Vår läxhjälp i ekonomi kostar från 399 kr/t. Priset varierar beroende på upplägg och längd på lektionerna.

Kan jag få läxhjälp i ekonomi på min nivå?

SmartStudies studiecoacher ger läxhjälp i ekonomi till elever på alla nivåer. Dina förhandskunskaper i ämnet spelar ingen roll. I ämnet ekonomi undervisar vi elever på gymnasiet och på universitet/högskola. Tack vare alla våra duktiga studiecoacher kan vi hjälpa elever oavsett var i landet de bor!

SmartStudies upplägg för läxhjälp i ekonomi

Elever med löpande läxhjälp uppnår generellt sätt bäst resultat. Elev och studiecoach får möjlighet att bygga upp ett förtroende för varandra över tid och kan samtidigt sätta en mer långsiktig plan för läxhjälpen.

Vi värderar flexibilitet högt och därför erbjuder vi att elev och studiecoach kan träffas hemma, online eller på annan önskad plats. Att underlätta läxhjälpen för elev, såväl som studiecoach, är centralt för oss.

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i ekonomi

Vårt mest omtyckta och populära upplägg! SmartStudies löpande läxhjälp i ekonomi leder till högre betyg, bättre studieteknik och motivation.

Läxhjälp i ekonomi intensivt/akut

Önskar du få snabb hjälp inför ett prov i exempelvis företagsekonomi? Då är detta upplägg det bästa valet för dig.

Läxhjälp i naturvetenskap för bättre studieresultat och förståelse

Våra mål går bortom att enbart ge kvalitativ läxhjälp i matte. Sedan vi grundades i Lund 2007 har SmartStudies därför också tillhandahållit läxhjälp i naturvetenskap. Vår drivkraft ligger i att stärka elevers betyg och förbättra förståelsen för naturvetenskap. Som ett av Sveriges största företag för läxhjälp och egen studiecoachning i naturvetenskap finns vår läxhjälp givetvis i hela vårt avlånga land. SmartStudies ger läxhjälp i naturvetenskap på alla nivåer och elever kan därmed få en privatlärare i NO på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

Utöver att höja betyg och fokusera på att fördjupa förståelsen inom naturvetenskap så brinner våra studiecoacher för att stärka elevers självförtroende. Att öka motivation och förbättra studieteknik är också viktiga ledord i SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap. Våra studiecoacher vet av egen erfarenhet att det kommer vara viktigt för elevens framtid, på det akademiska samt det professionella planet.

SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap

 1. Handplockad studiecoach som ger professionell läxhjälp
 2. Individanpassad läxhjälp för att ni dina målsättningar
 3. Vi har även en nöjd-kund-garanti

Handplockning av studiecoach för läxhjälp i naturvetenskap

På SmartStudies är vår målsättning att erbjuda elever Sveriges bästa privatlärare i naturvetenskap. Endast ett fåtal av de som söker jobb som studiecoach i läxhjälp hos oss får jobbet. Det beror på att vi ställer höga krav på alla våra studiecoacher. Deras ämneskunskaper i NO är en del men lika viktigt är att eleven trivs med sin studiecoach. På Smartstudies matchar vi därför noga ihop varje elev med just rätt studiecoach.

Vi på SmartStudies anställer varje år toppstudenter från Sveriges bästa utbildningar. Utöver kunskap i naturvetenskap behöver studiecoachen vara en fena på förklara ämnet på ett enkelt och begripligt sätt. Som studiecoach hos SmartStudies är det grundläggande att man är kommunikativ och pedagogisk. Vi utbildar även alla våra studiecoacher i pedagogik. Att vi också ger löpande feedback till våra studiecoacher i naturvetenskap gör att de ständigt utvecklas i sin roll! För att bidra till att vara elev på sikt blir självständig i arbetet med sina studier så är en viktig uppgift som studiecoach att motivera, stärka självförtroendet och ge lärdom om en effektiv studieteknik!

9 av 10 höjer sina resultat med vår läxhjälp i ekonomi

Kontakta oss för ett prisförslag – helt kostnadsfritt