fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Tumba

  • Personlig privatlärare hemma & online
  • Läxhjälp i alla ämnen, för alla åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Kom igång med läxhjälp i Tumba

Kom igång med läxhjälp i Tumba

Att hamna efter i skolan vet vi kan kännas tungt. Det behöver inte ens vara att man ligger långt efter. Går du i grundskola eller gymnasiet så vet vi att det kan vara klurigt att få ihop det med läxorna när du har flera olika ämnen som löper samtidigt. Men om du halkar efter och märker att du har svårt att komma ikapp på egen hand, då kan du vända dig till oss.

Med SmartStudies läxhjälp kommer du få hjälp av en personlig privatlärare. Han eller hon ser till att hjälpa dig med dina studier genom att finnas där, stötta, motivera och såklart lära ut. 

Läxhjälp Tumba privatlärare

Din privatlärare i Tumba är din coach

Din privatlärare i Tumba är din coach

Behöver du hjälp med matten? Vi på SmartStudies specialiserar oss på just mattehjälp och har flera mattelärare som alla är lika duktiga i ämnet. Du kan få läxhjälp oavsett om du går i grundskolan, på gymnasiet eller läser på universitet eller högskolenivå.

Vi har mattelärare för alla studienivåer. Du kan också få hjälp i andra skolämnen. Det finns privatlärare som har höga ämneskunskaper i exempelvis svenska, samhällsvetenskap, kemi, teknik, historia och mycket mer. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss och berätta om din situation och vad du vill ha hjälp med så ser vi till att välja ut en studiecoach som möter ditt behov. Du kan klara vilket ämne som helst. Man behöver bara förstå hur man ska tänka så kommer det att rulla på smidigt sen. 

Läxhjälp i Tumba

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Tumba

Utmärkt
4.8 i betyg
3 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
3 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
3 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
3 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
3 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av läxhjälp i Tumba

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för privatlärare och läxhjälp i Tumba.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Tumba

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Tumba

Varför väljer så många er läxhjälp i Tumba?

Vi fokuserar på att du ska nå dina studiemål både idag och i framtiden. Med precis rätt privatlärare får du såväl bättre kunskaper som starkare motivation och studieteknik.

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i Tumba?

Vi har privatlärare för alla ämnen. Från matte på alla nivåer till exempelvis kemi, fysik och biologi. Även språk som spanska, tyska, franska och såklart engelska och svenska. Givetvis undervisar i fler ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare i Tumba?

Välj själv plats, såväl som tid och dag! Vanligt är att ses i hemmet, på ett bibliotek centralt eller för läxhjälp online i vårt virtuella klassrum. Kombinera fritt utifrån vad som passar!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i Tumba?

Vi har flexibla upplägg! Det som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, vanligtvis lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Givetvis finns det möjlighet till både mer och mindre frekvent undervisning, såväl som intensiva paket med ett visst anta timmar inför exempelvis viktiga prov. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar er läxhjälp i Tumba?

Vi har upplägg som passar alla! Pris för vår läxhjälp börjar från 399 kr/timme — kontakta oss för ett gratis prisförslag anpassat till just era behov!

Kom igång med vår läxhjälp i Tumba nu

Ju tidigare vi börjar, desto bättre resultat kan vi nå tillsammans!

Hur ofta behöver du läxhjälp i Tumba?

I början med läxhjälp kan det upplevas som att du har ett mer intensivt upplägg. Så brukar det vara för att man ska kunna komma igång med läxhjälpen och höja nivån inför ditt nästa prov. Det betyder inte att ni saktar ner sen, men du kommer att vara mer van vid undervisningsformen och du kommer ha fått in det som en rutinmässig del i din vardag. Mattehjälp är ett bra exempel på detta. I början kan det kännas mycket när man inte har en lika god förståelse än för ämnet, men så fort du gör det kommer alla problemlösningar, formler och mer kännas lättare. Då kommer det inte kännas som att det är lika mycket varje gång. 

Innan man kör igång med läxhjälpen rekommenderar vi att du bokar in en prova-på-träff med studiecoachen vi har valt ut till dig. Då kommer ni kunna träffas för en första gång och du kan känna efter hur det känns. Personkemin ska exempelvis stämma väl överens. Gör den inte det kan du säga till så väljer vi ut en ny bland i vårt kontaktnät av privatlärare. Det är viktigt att du känner att du och din lärare har en god koppling till varandra. Det gör läxhjälpen lättare då du känner dig mer bekväm. 

SmartStudies läxhjälp har en studiemetod som alla våra privatlärare har fått lära sig, och detta kommer du också få lära dig. I vår pedagogiska metod kommer läraren att se till att du får lära dig hur du ska planera ditt arbete, att jobba efter en målsättning och många fler tips inom studieteknik. Ni kommer kunna fira varje delmål som uppnås, och att ha en person som kan uppmuntra, stötta och motivera en är väldigt uppskattat. Du får ett bättre självförtroende med tiden och du kommer dessutom känna av att du klarar dig själv. Det är vårt mål med läxhjälp i Tumba — att du inser att du kan mer än du tror och att du vill och kan fortsätta på egen hand. Vår läxhjälp i Stockholm finns i alla orter så välj en plats som passar dig och besegra studierna tillsammans med din privatlärare!

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i Tumba

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag