fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Kungsholmen

  • Personlig privatlärare hemma & online
  • Läxhjälp i alla ämnen, för alla åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Omtalad privatundervisning i Kungsholmen

Omtalad privatundervisning i Kungsholmen

Har du tappat studiemotivationen, eller tycker du att det känns svårt med ett ämne och kommer inte vidare på egen hand? Då kan du få hjälp. Med SmartStudies läxhjälp ser vi till att du får hjälp av en personlig studiecoach som stöttar dig och ser till att du jobbar mot dina mål. Vår studiehjälp är effektiv och du får samtidigt med dig många bra studietekniker som är användbara i andra ämnen. Med en privatlärare för läxhjälp Kungsholmen kommer du kunna förbättra dig i mer än bara ett skolämne.

SmartStudies läxhjälp erbjuder skräddarsydd läxhjälp — du får stöd av en noggrant utvald studiecoach som möter dina behov och som du känner att du har en god personkemi med.

Läxhjälp Kungsholmen

Det finns effektiv läxhjälp på Kungsholmen

Det finns effektiv läxhjälp på Kungsholmen

Med läxhjälp Kungsholmen kan du välja hur många ämne du vill ha hjälp med. Du kan börja med ett och öka till fler. Men då vår studie metod hjälper dig på många sätt, inte bara tillför kunskap inom ämnet du vill ha hjälp med, så kommer du kunna förbättra dig i fler ämnen.

Vår metod går ut på att du ska förstå hur du ska tänka kring dina studier, och hur du gör för att lyckas när du tycker att det känns svårt. Planering, målsättning och studieteknik — det är vad som tillkommer med läxhjälp Kungsholmen.

Läxhjälp i Kungsholmen

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Kungsholmen

Utmärkt
4.8 i betyg
3 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
3 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
3 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
3 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
3 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av läxhjälp i Kungsholmen

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för privatlärare och läxhjälp i Kungsholmen.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Kungsholmen

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Kungsholmen

Varför väljer så många er läxhjälp i Kungsholmen?

Vi fokuserar på att du ska nå dina studiemål både idag och i framtiden. Med precis rätt privatlärare får du såväl bättre kunskaper som starkare motivation och studieteknik.

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i Kungsholmen?

Vi har privatlärare för alla ämnen. Från matte på alla nivåer till exempelvis kemi, fysik och biologi. Även språk som spanska, tyska, franska och såklart engelska och svenska. Givetvis undervisar i fler ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare i Kungsholmen?

Välj själv plats, såväl som tid och dag! Vanligt är att ses i hemmet, på ett bibliotek centralt eller för läxhjälp online i vårt virtuella klassrum. Kombinera fritt utifrån vad som passar!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i Kungsholmen?

Vi har flexibla upplägg! Det som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, vanligtvis lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Givetvis finns det möjlighet till både mer och mindre frekvent undervisning, såväl som intensiva paket med ett visst anta timmar inför exempelvis viktiga prov. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar er läxhjälp i Kungsholmen?

Vi har upplägg som passar alla! Pris för vår läxhjälp börjar från 399 kr/timme — kontakta oss för ett gratis prisförslag anpassat till just era behov!

Kom igång med vår läxhjälp i Kungsholmen nu

Ju tidigare vi börjar, desto bättre resultat kan vi nå tillsammans!

Undervisning på Kungsholmen – hemma hos dig, på ett bibliotek i närheten eller online

SmartStudies läxhjälp finns i hela Stockholm och är flexibelt. Det som gör att det blir flexibelt är för att vi dels har många studiecoacher på kungsholm och det finns olika sätt för hur ni kan genomföra lektionerna. Då det finns många studiecoacher i området gör i sin tur att vi kan välja ut en privatlärare till dig som kan hjälpa till de tiderna som du vill ha läxhjälp. Exempelvis, är det dagtid du söker läxhjälp för eller kväll kommer detta att tas med i beräkningen när vi letar efter en studiecoach till dig. Ni kan också välja att antingen ses på ett bibliotek eller pluggar hemma hos dig. Det går också att ha läxhjälp online där ni möts i ett virtuellt klassrum och har olika hjälpmedel, såsom en virtuell whiteboard. Det viktigaste är att ni studerar tillsammans på en plats där du kan få studiero. 

Studiehjälp kan kännas intensivt till en början, men du kommer inte behöva lägga mycket tid på dina studier. När du väl får t.ex mattehjälp, kommer du känna att du förstår ämnet bättre och kommer då bli mycket enklare att göra uppgifterna, vilket i sin tur gör att du kommer ta dig vidare snabbare. 

Motivation och positivitet med läxhjälp Kungsholmen

Med läxhjälp Kungsholmen får du hjälp av en engagerad och erfaren studeocah som har en positiv inställning och som vill hjälpa just dig. Du kommer att få tillbaka din motivation och studieglädje, och det blir äntligen roligt att plugga igen. Att göra läxor kan vara frustrerande ibland, men med läxhjälp på Kungsholmen kommer du veta hur du ska tackla varje uppgift och detta gör du med en positiv inställning och motivation.

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i Kungsholmen

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag