fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i engelska med en privatlärare

 • Personlig privatlärare i hemmet och online
 • Läxhjälp i engelska för alla årskurser
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp engelska

Läxhjälp i engelska för bättre resultat och ämnesförståelse

Läxhjälp i engelska för bättre resultat och ämnesförståelse

Vi på SmartStudies fokuserar inte bara på att ge riktigt bra läxhjälp. Sedan vi grundades 2007 har vi även gett professionell läxhjälp i engelska där fokus alltid legat på ökad ämnesförståelse i det engelska språket och ett bättre studieresultat.

SmartStudies läxhjälp finns i hela Sverige – oavsett om ni bor i en storstad som Stockholm och Göteborg eller i en mindre ort.

Vi erbjuder läxhjälp på alla nivåer, vilket innebär att elever kan få en privatlärare i engelska på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

Läxhjälp engelska privatlärare

Så fungerar vår läxhjälp

Så fungerar vår läxhjälp

Steg 1: Kontakta oss

Vi börjar med ett inledande samtal där vi hjälper att ta fram upplägg för läxhjälp i engelska.

Steg 2: Personlig matchning

Efter samtalet handplockar vi en privatlärare som passar såväl din personlighet som behov.

Steg 3: Prova vår läxhjälp i engelska

Prova läxhjälpen! Träffa din privatlärare på en prova-på-lektion utan bindning.

Läxhjälp engelska privatlärare

Välj en privatlärare i engelska nära dig

Läxhjälp i engelska med Jon

Läxhjälp i engelska med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i engelska med Sofia

Läxhjälp i engelska med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i engelska med Johanna

Läxhjälp i engelska med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i engelska med Styrbjörn

Läxhjälp i engelska med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i engelska med Klara

Läxhjälp i engelska med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i engelska med Alexander

Läxhjälp i engelska med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i engelska med Emma

Läxhjälp i engelska med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

Läxhjälp i engelska för alla åldrar och årskurser

Läxhjälp i engelska för alla åldrar och årskurser

Du kan få läxhjälp med en privatlärare i engelska från oss på SmartStudies oavsett vilken nivå du studerar. Detta innebär att vi har privatlärare som kan erbjuda läxhjälp i engelska för dig som studerar på grundskolan, gymnasiet eller universitet/högskola.

Vi finns såklart i hela landet – storstad som mindre ort. Du väljer själv om du vill träffa din studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats! Vi erbjuder läxhjälp för alla årskurser:

 • Årskurs 1-3 (lågstadiet)
 • Årskurs 4-6 (mellanstadiet)
 • Årskurs 7-9 (högstadiet)
 • Engelska 5, 6, 7, och IB (gymnasiet)
 • Engelska på universitet/höskola
Läxhjälp i engelska med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i engelska

”Så bra läxhjälp! Min dotter hade lite kämpigt med engelskan men vår privatlärare var helt fantastisk. Idag känner min dotter mindre stress och ökad studieglädje! Tack!”

Julia Mårtensson Mamma till Anna

”Ett företag som är smidiga och professionella att ha att göra med. Deras privatlärare är även helt otroliga. Jag är väldigt imponerad!”

Casper Steen Elev med vår läxhjälp

”Min privatlärare är bäst! Han är grym på engelska och hjälper mig så himla mycket! Jag fick A på mitt senaste prov!”

Nicole Davidsson Elev med vår läxhjälp

”Efter att vi börjat med läxhjälp från SmartStudies har vi märkt en tydlig skillnad för dotterns studieresultat. Hon upplever även mindre stress och mer motivation! Vi kommer utan tvekan att fortsätta.”

Lars Eliasson Pappa till Emma

”Löpande läxhjälp fungerar helt perfekt för oss. Läxhjälpen gör att vår son får struktur i skolan samtidigt som han alltid ligger i fas. Vi är evigt tacksamma!”

Jenny Winkler Mamma till David

Stor erfarenhet av läxhjälp i engelska

SmartStudies grundades 2007 i Lund och sedan dess har vi gett professionell läxhjälp. Årligen hjälper över 26 000 elever i hela Sverige med ökade studieresultat – akademiska som personliga. Idag är vi ett av Sveriges största företag som erbjuder läxhjälp och varje dag får vi förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation landets elever.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag för en privatlärare i engelska

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i engelska

Varför väljer så många er läxhjälp?

En av de främsta anledningarna till varför elever och familjer väljer vår läxhjälp grundar sig i att vi alltid strävar efter att matcha rätt elev med rätt privatlärare. Vi handplockar alltid en studiecoach utefter elevens individuella behov och önskemål. Det ska passa både på det personliga planet samtidigt som studiecoachen ska ha riktigt bra ämneskunskaper i engelska.

Vår läxhjälp fokuserar även på att hjälpa elever att lära sig om studieteknik och studieplanering, samt få ökad motivation och stärkt självförtroende! En studiecoach från oss på SmartStudies fungerar likt en personlig mentor och förebild som hjälper eleven att bli bättre för varje lektion som går.

Var träffar jag min privatlärare?

Det bästa med vår läxhjälp är att det väldigt flexibel. Elever kan få läxhjälp i hemmet, online eller på valfri plats. Ni väljer själva och kan kombinera!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i engelska?

Vi erbjuder olika upplägg för läxhjälp i engelska. Vårt mest populära upplägg är löpande läxhjälp. Att få kontinuerlig läxhjälp innebär att elever hinner bygga upp en givande relation med sin privatlärare då de dels hinner lära känna varandra men också kan de sätta upp en tydlig plan för läxhjälp som syftar till att nå målsättningarna.

Vad kostar er läxhjälp i engelska?

Priserna för läxhjälp varierar beroende på vilket upplägg som väljs samt hur långa lektionerna är. Gemensamt är att alla upplägg börjar från 399 kr/t.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i engelska?

Läxhjälp från oss på SmartStudies går att få oavsett om du läser på grundskolan, gymnasiet eller universitet/högskola! Mest populärt är det att få läxhjälp i kursen engelska 5.

Upplägg för läxhjälp i engelska som ger toppresultat

Det upplägg för som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, då elev och lärare hinner bygga upp en riktigt bra relation för läxhjälpen.

Du kan träffa din utvalda privatlärare i engelska i hemmet, online eller på valfri plats.

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i engelska

Vårt populäraste upplägg! Kontinuerlig läxhjälp innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

Läxhjälp i engelska intensivt/akut

Denna typ av upplägg passar dig som behöver snabb hjälp inför ett specifikt prov, exempelvis nationella proven i engelska.

Läxhjälp engelska för bättre resultat och ämnesförståelse

SmartStudies ett av Sveriges största företag för läxhjälp och privatundervisning i engelska. Vi erbjuder läxhjälp i hela Sverige – oavsett om ni bor i en storstad eller i en mindre ort. Vi ger läxhjälp i engelska på alla nivåer, vilket innebär att elever kan få en studiecoach i engelska på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

Utöver att vår läxhjälp fokuserar på högre betyg och ämnesförståelse, arbetar vi stenhårt med att hjälpa elever bli självständiga i sitt pluggande. Vår skräddarsydda läxhjälp fokuserar bland annat på att öka motivationen, stärka självförtroendet och förbättra studietekniken.

Mer om våra privatlärare i engelska

Vårt mål på SmartStudies är att erbjuda elever Sveriges bästa privatlärare i engelska. Vi ställer väldigt höga krav på vem vi väljer att anställa som studiecoach, då det är endast ett fåtal av alla sökande som faktiskt får jobbet som privatlärare. Men för att din läxhjälp ska bli riktigt bra krävs det att personkemin mellan elev och lärare stämmer. För att lyckas med detta jobbar vi på SmartStudies stenhårt med att matcha rätt elev med just rätt studiecoach. Såklart ser vi även till att din privatlärare alltid har väldigt goda ämneskunskaper i engelska.

Det är ofta toppstudenter från någon av Sveriges topputbildningar som ger privatlektioner i engelska. Vi väljer därför bara ut de studiecoacher med särskilt god kommunikativ förmåga. Därefter får de en ordentlig utbildning i pedagogik och löpande feedback för att kunna bli ännu bättre!

Vi handplockar en privatlärare åt dig

För att komma igång med att få läxhjälp i engelska med SmartStudies börjar du med att kontakta oss. Då får du hjälp av en erfaren utbildningsspecialist som utvärderar dina behov och därefter ger förslag på det optimala upplägget för just dig.

Sedan börjar matchningsprocessen där vi ser till att hitta den perfekta privatläraren för just din läxhjälp i engelska. Du blir därefter kontaktad av oss när vi hittat en studiecoach som vi tror är bäst lämpad för just dina behov. SmartStudies läxhjälp engelska inleds alltid med en första prova-på-träff utan bindning. Här får du möjlighet att lära känna din utvalda studiecoach i engelska. Är du inte nöjd hittar vi såklart alltid en ny åt dig!

Lång erfarenhet av läxhjälp engelska

Läxhjälp i engelska som hjälpt tusentals elever, tack vare att fokus ligger på att förbättra ämnesförståelsen, självförtroendet och studietekniken!

Sedan 2007 har vi hjälp tusentals elever i hela Sverige att nå sina mål i engelska och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation för elever i hela landet.

Vi samarbetar även med Allakandos läxhjälp i engelska (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger. Kontakta oss idag, så hjälper vi er att komma igång med en privatlärare i engelska!

9 av 10 höjer betyget med vår läxhjälp i engelska

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag