fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i engelska med en personlig privatlärare

 • Personlig privatlärare i hemmet och online
 • Läxhjälp i engelska för alla årskurser
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Välj ämne/ämnenVälj ämne/ämnen
  Läxhjälp engelska

  Läxhjälp i engelska för bättre resultat och ämnesförståelse

  Läxhjälp i engelska för bättre resultat och ämnesförståelse

  Vi på SmartStudies fokuserar inte bara på att ge riktigt bra läxhjälp i matte. Sedan vi grundades 2007 har vi även gett professionell läxhjälp i engelska där fokus alltid legat på ökad ämnesförståelse och ett förbättrat betyg.

  Idag är vi ett av Sveriges största företag för läxhjälp i engelska. SmartStudies läxhjälp finns i hela Sverige – oavsett om ni bor i en storstad som Stockholm och Göteborg eller i en mindre ort.

  Vi ger läxhjälp i engelska på alla nivåer vilket innebär att elever kan få en privatlärare i engelska på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

  Läxhjälp engelska privatlärare

  Så fungerar vår läxhjälp i engelska

  Så fungerar vår läxhjälp i engelska

  Steg 1: Kontakta oss
  Vi börjar med ett inledande samtal där vi hjälper att ta fram upplägg för läxhjälp i engelska.

  Steg 2: Personlig matchning
  Efter samtalet handplockar vi en privatlärare som passar såväl din personlighet som behov.

  Steg 3: Prova vår läxhjälp i engelska
  Prova läxhjälpen! Träffa din privatlärare på en prova-på-lektion utan bindning

  Läxhjälp engelska privatlärare

  Läxhjälp i engelska: Välj en privatlärare nära dig

  Läxhjälp i engelska med Jon

  Läxhjälp i engelska med Jon ,
  Ingenjörstudent

  Strukturerad och motiverande

  Läxhjälp i engelska med Sofia

  Läxhjälp i engelska med Sofia ,
  Läkarstudent

  Inspirerande och motiverande

  Läxhjälp i engelska med Johanna

  Läxhjälp i engelska med Johanna ,
  Ekonomistudent

  Motiverande och pedagogisk

  Läxhjälp i engelska med Styrbjörn

  Läxhjälp i engelska med Styrbjörn ,
  Läkarstudent

  Strukturerad och pedagogisk

  Läxhjälp i engelska med Klara

  Läxhjälp i engelska med Klara ,
  Ekonom

  Inspirerande och motiverande

  Läxhjälp i engelska med Alexander

  Läxhjälp i engelska med Alexander ,
  Leg. läkare

  Motiverande och mycket erfaren

  Läxhjälp i engelska med Emma

  Läxhjälp i engelska med Emma ,
  Juridikstudent

  Pedagogisk och strukturerad

  Hittar du inte den du söker?

  Detta är endast ett urval av privatlärare nära dig. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta precis rätt person för dig!

  Läxhjälp i engelska för alla åldrar och årskurser

  Läxhjälp i engelska för alla åldrar och årskurser

  Du kan få läxhjälp i engelska från oss på SmartStudies oavsett vilken nivå du studerar. Detta innebär att vi har privatlärare som kan erbjuda läxhjälp i engelska för dig som studerar på grundskolan, på gymnasiet eller på universitet/högskola.

  Vi finns såklart i hela landet – storstad som mindre ort. Du väljer själv om du vill träffa din studiecoach i hemmet, online eller på valfri plats!

  • Läxhjälp i engelska årskurs 1-3 (lågstadiet)
  • Läxhjälp i engelska årskurs 4-6 (mellanstadiet)
  • Läxhjälp i engelska årskurs 7-9 (högstadiet)
  • Läxhjälp i engelska 5, 6, 7, och IB (gymnasiet)
  • Läxhjälp i engelska på universitet/höskola
  Läxhjälp i engelska med privatlärare

  Både föräldrar och elever rekommenderar vår Läxhjälp i engelska

  ”Så bra läxhjälp! Min dotter hade lite kämpigt med engelskan men vår privatlärare var helt fantastisk. Idag känner min dotter mindre stress och ökad studieglädje! Tack!”

  Julia Mårtensson Mamma till Anna

  ”Ett företag som är smidiga och professionella att ha att göra med. Deras privatlärare är även helt otroliga. Jag är väldigt imponerad!”

  Casper Steen Elev med vår läxhjälp

  ”Min privatlärare är bäst! Han är grym på engelska och hjälper mig så himla mycket! Jag fick A på mitt senaste prov!”

  Nicole Davidsson Elev med vår läxhjälp

  ”Efter att vi börjat med läxhjälp från SmartStudies har vi märkt en tydlig skillnad för dotterns studieresultat. Hon upplever även mindre stress och mer motivation! Vi kommer utan tvekan att fortsätta.”

  Lars Eliasson Pappa till Emma

  ”Löpande läxhjälp fungerar helt perfekt för oss. Läxhjälpen gör att vår son får struktur i skolan samtidigt som han alltid ligger i fas. Vi är evigt tacksamma!”

  Jenny Winkler Mamma till David

  Stor erfarenhet av läxhjälp i engelska

  SmartStudies grundades 2007 i Lund och sedan dess har vi gett professionell läxhjälp i engelska. Årligen hjälper över 26 000 elever i hela Sverige med ökade sresultat – akademiska som personliga. Idag är vi ett av Sveriges största företag för läxhjälp i engelska och varje dag får vi förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation landets elever.

  96%
  Rekommenderar vår läxhjälp
  9 av 10
  Höjer betyget med läxhjälp
  26 000+
  Nöjda elever har haft läxhjälp
  2007
  Grundat i Sverige för 15 år sedan

  Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i engelska

  Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

  Läxhjälp

  Vanliga frågor om vår läxhjälp i engelska

  Varför väljer så många er läxhjälp i engelska?

  En av de främsta anledningarna till varför elever och familjer väljer vår läxhjälp i engelska grundar sig i att vi alltid strävar efter att matcha rätt elev med rätt privatlärare. Vi handplockar alltid en studiecoach utefter elevens individuella behov och önskemål. Det ska passa både på det personliga planet samtidigt som studiecoachen ska ha riktigt bra ämneskunskaper i engelska. Vår läxhjälp i engelska fokuserar även på att hjälpa elever att lära sig om studieteknik och studieplanering, samt få ökad motivation och stärkt självförtroende! En studiecoach från oss på SmartStudies fungerar likt en personlig mentor och förebild som hjälper eleven att bli bättre för varje lektion som går.

  Var träffar jag min privatlärare för läxhjälp i engelska?

  Det bästa med vår läxhjälp i engelska är att det väldigt flexibel. Elever kan få läxhjälp i hemmet, online eller på valfri plats. Ni väljer själva och kan kombinera!

  Vilka upplägg finns det för läxhjälp i engelska?

  Vi har lite olika upplägg för läxhjälp i engelska. Vårt mest populära upplägg som även ger bäst resultat över en längre tid är löpande läxhjälp. Att få kontinuerlig läxhjälp innebär att elever hinner bygga upp en givande relation med sin privatlärare då de dels hinner lära känna varandra men också kan de sätta upp en tydlig plan för läxhjälp som syftar till att nå målsättningarna.

  Vad kostar er läxhjälp i engelska?

  Priserna för läxhjälp i engelska varierar beroende på vilket upplägg som väljs samt hur långa lektionerna är. Gemensamt är att alla upplägg börjar från 399 kr/t.

  I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i engelska?

  Läxhjälp i engelska från oss på SmartStudies går att få oavsett om du läser på grundskolan, gymnasiet eller universitet/högskola! Vi finns i hela Sverige och vår läxhjälp i engelska går även att få online.

  Upplägg för läxhjälp i engelska som ger toppresultat

  Det upplägg för läxhjälp i engelska som ger bäst resultat hos flest är löpande läxhjälp då elev och lärare hinner bygga upp en riktigt bra relation för läxhjälpen.

  Du kan träffa din utvalda privatlärare i engelska i hemmet, online eller på valfri plats.

  Kontakta nu

  Löpande läxhjälp i engelska

  Vårt populäraste upplägg! Kontinuerlig läxhjälp i engelska innebär att du utvecklar både ämneskunskaper och studieteknik, samt får ökat självförtroende.

  Läxhjälp i engelska intensivt/akut

  Denna typ av upplägg passar dig som behöver snabb hjälp inför ett specifikt prov, exempelvis nationella proven i engelska.

  Läxhjälp i engelska för bättre resultat och ämnesförståelse

  Vi på SmartStudies fokuserar inte bara på att ge riktigt bra läxhjälp i matte. Sedan vi grundades 2007 har vi även gett professionell läxhjälp i engelska där fokus alltid legat på ökad ämnesförståelse och ett förbättrat betyg. Under åren har vi hjälpt över 14 000 till bättre studieresultat och är idag ett av Sveriges största företag för läxhjälp och privatundervisning i engelska. SmartStudies läxhjälp finns i hela Sverige – oavsett om ni bor i en storstad eller i en mindre ort. Vi ger läxhjälp i engelska på alla nivåer vilket innebär att elever kan få en privatlärare i engelska på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

  Utöver att vår läxhjälp i engelska fokuserar på högre betyg och ämnesförståelse, arbetar vi stenhårt med att hjälpa elever bli självständiga. Vår individanpassade läxhjälp i engelska fokuserar på att öka motivationen, stärka självförtroendet och förbättra studietekniken. Egenskaper som vi vet är otroligt viktiga att ha inför framtida studier och arbetsliv.

  Hur fungerar vår läxhjälp i engelska?

  1. Du får en privatlärare som kommer hem till dig
  2. Vi individanpassar läxhjälpen efter dina önskemål
  3. Vi kan hjälpa dig med läxhjälp i alla skolämnen
  4. Du har nöjd-kund-garanti och kan byta privatlärare eller avsluta om du mot förmodan inte är nöjd!

  Så hittar vi din privatlärare för läxhjälp i engelska

  Vårt mål på SmartStudies är att erbjuda elever Sveriges bästa privatlärare i engelska. Vi ställer väldigt höga krav på vem vi väljer att anställa som studiecoach, det är endast ett fåtal av alla sökande som faktiskt får jobbet. Men för att din läxhjälp ska bli riktigt bra krävs det att personkemin mellan elev och lärare stämmer. För att lyckas med detta jobbar vi på SmartStudies stenhårt med att matcha rätt elev med just rätt studiecoach. Såklart ser vi även till att din privatlärare alltid har väldigt goda ämneskunskaper för läxhjälp i engelska.

  Det är ofta toppstudenter från någon av Sveriges topputbildningar som ger läxhjälp i engelska. Det räcker dock inte bara med bra ämneskunskaper – de skall kunna förklara ämnet på ett sätt som är begripligt oavsett vem som lyssnar. Vi väljer därför bara ut de studiecoacher med särskilt god kommunikativ & pedagogisk förmåga. De får sedan en ordentlig utbildning i pedagogik och feedback löpande för att kunna bli ännu bättre! Våra studiecoacher är även väldigt bra på att motivera, stärka självförtroendet samt lära ut om god studieteknik – allt för att eleven ska bli självständig!

  VI HJÄLPER DIG HITTA DIN PRIVATLÄRARE I ENGELSKA

  För att komma igång med att få läxhjälp i engelska från SmartStudies börjar du med att kontakta oss på 0775 88 80 15 vardagar klockan 09-19. Under samtalet får du hjälp av en erfaren utbildningsspecialist som utvärderar dina behov och därefter ger förslag på det optimala upplägget för just dig. Det viktigaste för oss är alltid att du får en personlig privatlärare som har goda ämneskunskaper men som också matchar din personlighet.

  Sedan börjar matchningsprocessen där vi ser till att hitta den perfekta privatläraren för just din läxhjälp i engelska. Du blir därefter kontaktad av oss när vi hittat en studiecoach som vi tror är bäst lämpad för just dina behov.  SmartStudies läxhjälp engelska inleds alltid med en första prova-på-träff utan bindning. Här får du möjlighet att lära känna din utvalda privatlärare i engelska. Är du inte nöjd hittar vi såklart alltid en ny åt dig!

  Vår läxhjälp i engelska fokuserar alltid på att hjälpa eleven med mer än bara ökat betyg. Genom att vi systematiskt arbetar med motivation, självförtroende och studieteknik kan en studiecoach från oss ha en enormt stor positiv påverkan på hela elevens framtida liv. Att kunna ta ansvar för sina egna studier, känna sig trygg i dem samt känna att de är roliga och givande – det är detta som i slutändan gör den stora skillnaden.

  Vi samarbetar även med Allakandos läxhjälp i engelska (läs mer här) för att utöka vårt nätverk av riktigt duktiga pedagoger. Kontakta oss idag, så hjälper vi er att komma igång med läxhjälp i engelska!

  LÅNG ERFARENHET AV LÄXHJÄLP I ENGELSKA

  Läxhjälp i engelska som hjälpt tusentals elever. Fokus på att förbättra ämnesförståelsen, självförtroendet och studietekniken!

  Sedan 2007 har vi hjälp över 14 000 elever i hela Sverige att nå sina mål och vi är idag ett av Sveriges största och mest etablerade företag för privatundervisning, läxhjälp och kurser. Vi får varje dag förtroendet att stärka ämneskunskaper, studieteknik och motivation för elever i hela landet.

  9 av 10 höjer betyget med vår läxhjälp i engelska

  Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag