fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Plugghjälp som höjer dina betyg

 • Skräddarsydd plugghjälp hemma och online
 • Plugghjälp i alla ämnen och på alla nivåer
 • Förbättrar motivation och studieteknik
Plugghjälp med privatlärare

Så fungerar vår plugghjälp

Så fungerar vår plugghjälp

SmartStudies erbjuder plugghjälp i alla ämnen, oavsett ålder och nivå. Våra privatlärare hjälper elever att höja betygen, förbättra studietekniker och öka studiemotivationen.

1: Kontakta oss

Vi tar fram ett skräddarsytt upplägg på plugghjälp för dina behov.

2: Handplockad privatlärare

Vi matchar och handplockar den bästa privatläraren för just dig.

3: Prova-på-lektion

Träffa din privatlärare och testa plugghjälpen under en prova-på-lektion.

Plugghjälp med studiecoach

Plugghjälp: Välj en privatlärare nära dig

Plugghjälp med Jon

Plugghjälp med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Plugghjälp med Sofia

Plugghjälp med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Plugghjälp med Johanna

Plugghjälp med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Plugghjälp med Styrbjörn

Plugghjälp med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Plugghjälp med Klara

Plugghjälp med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Plugghjälp med Alexander

Plugghjälp med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Plugghjälp med Emma

Plugghjälp med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast några av ett flertal privatlärare nära dig. Kontakta oss för att veta mer om andra privatlärare så hittar vi den rätta läraren för din plugghjälp!

I vilka ämnen kan jag få plugghjälp?

I vilka ämnen kan jag få plugghjälp?

Vi har erfarna privatlärare för plugghjälp i alla ämnen och på alla nivåer. Oavsett om du studerar på grundskolan, gymnasiet eller på universitetet så hjälper vi dig hitta en erfaren och personlig privatlärare.

Vi finns i hela Sverige och erbjuder även plugghjälp online!

Plugghjälp i alla ämnen

Så säger andra om vår plugghjälp

”Saga behövde få hjälp med sina studier då hon låg efter. Hennes privatlärare är helt underbar och hon har nu höjt sina betyg i flera ämnen. Kan definitivt rekommendera SmartStudies!”

Linda Hinderoth Mamma till Saga

”Jag är så himla nöjd med min privatlärare! Nu har jag fått plugghjälp i ungefär ett år och jag kan så mycket mer än vad jag själv trodde att jag kunde. Tack för all hjälp och för min fantastiska privatlärare!”

Sandra Miller Gymnasiestudent

”Hela familjen är väldigt imponerade med hur SmartStudies verkligen lyckades matcha Simon med den perfekta privatläraren. De har varit så hjälpsamma sedan början!”

Katarina Almström Mamma till Simon

”Vi fick professionell hjälp så fort vi kontaktade SmartStudies. Min son behövde plugghjälp i matte och företaget hittade en privatlärare till oss direkt. Rekommenderar starkt!”

Mahad Azizi Pappa till Sammy

”Inte trodde jag att SmartStudies plugghjälp kunde vara såhär bra! På bara två veckor har jag lärt mig mer i fysik med min privatlärare än vad jag gjort under två terminer på gymnasiet.”

Emil Klaesson Gymnasiestuderande

Stor erfarenhet av plugghjälp i alla ämnen

Idag är vi ett av Sveriges största och mest väletablerade företag för plugghjälp med privatlärare. Sedan starten år 2007 har vi fått förtroendet att hjälpa över 26.000 elever i hela Sverige med att öka motivationen, förbättra studietekniker och nå sina studiemål.

96%
Rekommenderar vår plugghjälp
9 av 10
Höjer betygen med plugghjälp
26 000+
Nöjda elever har fått plugghjälp
2007
Grundades i Sverige för 16 år sedan

Kontakta oss för vår plugghjälp

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår plugghjälp

Varför väljer så många era privatlärare?
Plugghjälp

Det är många som väljer SmartStudies plugghjälp eftersom att vi hjälper elever med att nå såväl sina kortsiktiga som långsiktiga studiemål.

Tillsammans med våra duktiga privatlärare kan vi boosta våra elevers självförtroende och motivation. Vi hjälper även elever hitta rätt verktyg och tekniker som sedan kan användas för att nå studiemålen i andra ämnen.

Hur fungerar er plugghjälp?
Plugghjälp

Du kan smidigt komma igång med plugghjälp från SmartStudies genom att kontakta oss. Du kommer då i kontakt med en av våra utbildningsexperter. Tillsammans har ni sedan ett samtal om dina behov och önskemål med plugghjälpen.

När vi fått veta mer om dig och din situation gör vi en personlig matchning mellan dig och en privatlärare. Ni kan sedan träffas och lära känna varandra under en prova-på-lektion.

Vart kan jag hitta en privatlärare?
Plugghjälp

Vi erbjuder plugghjälp i hela Sverige, oavsett om du bor i en storstad eller i en mindre ort.

Du och din privatlärare kan själva bestämma om ni exempelvis vill ha fysisk undervisning i hemmet, på ett bibliotek eller ett café.

Du kan även välja att få plugghjälp online. Då kan du själv välja vart du vill sitta, koppla upp dig till vårt digitala klassrum och genomföra undervisningen tillsammans med din privatlärare online.

Vad har ni för upplägg?
Plugghjälp

Vi har flera upplägg för plugghjälp. Det vanligaste upplägget, som även brukar ge bäst resultat, är löpande plugghjälp. Med löpande plugghjälp kan du få studiehjälp och stöd i dina ämnen några dagar i veckan.

Ett annat upplägg vi erbjuder är intensiv plugghjälp. Detta upplägg passar dig som vill ha lite extra hjälp inför exempelvis ett prov eller en inlämning. Med intensiv plugghjälp kan din lärare hjälpa dig intensivt under en kortare period för att nå specifika studiemål.

Vi erbjuder även privatundervisning i små grupper om två till tre elever. Läxhjälp i grupp är vårt billigaste alternativ!

Vad kostar er plugghjälp?
Plugghjälp

Kostnaden för vår plugghjälp börjar från 399kr/t. Priset för plugghjälpen kan sedan variera beroende på upplägget du väljer.

Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer om våra specifika priser och upplägg.

I vilka ämnen kan ni undervisa?
Plugghjälp

Vi erbjuder plugghjälp i alla ämnen, vare sig det gäller moderna språk, samhällsvetenskapliga eller naturvetenskapliga ämnen. Vi har privatlärare som kan hjälpa dig oavsett om du studerar i grundskolan, gymnasiet eller på universitetet.

Genom att välja online-undervisning får du tillgång till hela Sveriges utbud av duktiga privatlärare. Detta gör det lättare för dig att hitta en privatlärare som är extra kunnig i de specifika ämnen och nivåer som du behöver lite extra stöd i.

Våra upplägg för plugghjälp

Träffa din privatlärare och få skräddarsydd plugghjälp i hemmet, online eller på valfri plats.

Våra utbildningsexperter hjälper gärna dig hitta ett upplägg som passar dina behov och ditt schema. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Kontakta nu

Löpande plugghjälp

Med löpande plugghjälp kan du ständigt utvecklas i dina ämnen och med tiden även förbättra studietekniker och självförtroendet. Detta alternativ brukar ge bäst kort- och långsiktiga resultat.

Intensiv plugghjälp

Detta upplägg passar dig som vill lära dig så mycket som möjligt på kort tid. Det brukar vara vanligast att få intensiv plugghjälp inför exempelvis nationella proven eller en inlämningsuppgift.

Mattehjälp

Plugghjälp som ger toppresultat

På SmartStudies har vi sedan 2007 årligen hjälpt tusentals elever i hela Sverige med att öka motivationen och nå sina studiemål. Vi är ett av Sveriges största företag för plugghjälp i alla ämnen men är störst inom mattehjälp.

Vi erbjuder plugghjälp för elever och studenter i alla ämnen, åldrar och på alla nivåer – vare sig du pluggar på grundskolan, gymnasiet, universitetet eller komvux.

Vi handplockar din privatlärare för plugghjälp

Med plugghjälp från SmartStudies får du fördelen av en personligt matchad lärare. Vi strävar efter att hitta den perfekta kombinationen av dina studiemål och din personlighet för att skapa en rolig och lärorik undervisning. Vid matchningsprocessen tittar vi inte enbart på dina behov och studiemål, utan handplockar även en privatlärare som matchar din personlighet och ditt schema. Genom att ta hänsyn till dina individuella behov och mål kan vi på bästa sätt säkerställa att du får den bästa möjliga undervisningen.

Våra privatlärare är utbildade och certifierade för att kunna ge dig den plugghjälp du behöver – vare sig det gäller extra hjälp inför nationella proven eller få studiehjälp i matematik för att höja betyget och komma in på drömutbildningen.

Vi säkerställer att du får en professionell lärare

Vi genomgår en gedigen rekryteringsprocess, där endast ett fåtal sökande går vidare och kan bli privatlärare. Många av våra privatlärare har själva bemästrat sina ämnen och fått toppresultat på universitetsnivå.

Unika metoder för att nå toppresultat

Tillsammans med våra privatlärare ger vi elever unika metoder och studietekniker som hjälper elever att lyckas i skolan. Plugghjälp från SmartStudies fokuserar även på att stärka både motivation och självförtroende för att elever ska finna glädje och vilja till att ständigt utvecklas.

Plugghjälp för flera ämnen

Det vanligaste ämnet att få plugghjälp i är matematik, vilket även är det ämne som vi på SmartStudies specialiserar oss i. Vi har även många privatlärare som kan ge dig plugghjälp i ett flertal andra ämnen!

Vanliga ämnen som elever får plugghjälp i:

 • Mattehjälp
 • Plugghjälp i svenska
 • Plugghjälp i engelska
 • Plugghjälp i fysik
 • Plugghjälp i kemi
 • Plugghjälp i moderna språk
 • Plugghjälp i historia

Detta är enbart några exempel på vanliga ämnen som elever får plugghjälp i. Berätta för oss vilka ämnen och nivåer just du behöver plugghjälp i så hittar vi en privatlärare som matchar dina behov och kan hjälpa dig nå dina studiemål.

Börja med en prova-på-lektion

För att ni ska känna er trygga och bekväma erbjuder vi även en prova-på-lektion utan bindningstid. Där får ni möjligheten att lära känna varandra och känna efter om det blivit en perfekt match mellan dig och din nya privatlärare. Skulle det mot förmodan inte kännas rätt hjälper vi dig hitta en ny privatlärare – men det brukar bli en perfekt match redan vid första tillfället!

Kom igång med plugghjälp

Kontakta oss och berätta dina behov och önskemål med plugghjälpen så hjälper vi dig hitta din privatlärare. När du kontaktar oss ger vi dig även ett gratis prisförslag.

9 av 10 höjer betygen med vår plugghjälp

Kontakta oss och få ett gratis prisförslag på vår plugghjälp