fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i naturvetenskap med en utvald studiecoach

 • Individuell privatlärare i naturvetenskap
 • Läxhjälp i naturvetenskap för alla nivåer
 • Höj betyg, självkänsla & studieglädje
Läxhjälp naturvetenskap

Läxhjälp i naturvetenskap för bättre förståelse och betyg

Läxhjälp i naturvetenskap för bättre förståelse och betyg

SmartStudies etablerades 2007 och har sedan dess tillhandahållit individuell läxhjälp i naturvetenskap. Målet har alltid varit att elever ska förbättra betyg och motivation.

Numera är SmartStudies ett av Sveriges största företag för läxhjälp i NO. Vi förser familjer över hela landet med läxhjälp, oberoende av vart du bor i vårt avlånga Sverige.

Elever kan få en studiecoach i naturvetenskap på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola då vi erbjuder läxhjälp på alla nivåer.

Läxhjälp naturvetenskap privatlärare

Introduktion till vår läxhjälp i naturvetenskap

Introduktion till vår läxhjälp i naturvetenskap

Steg 1: Samtal med oss

I ett inledande samtal vill vi lära känna er och ta reda på era behov.

Steg 2: Matchning av studiecoach och elev

Efter ett ha lagt fram ett passande upplägg väljer vi omsorgsfullt ut en studiecoach i naturvetenskap som passar just dig och din unika situation.

Steg 3: Testa på vår läxhjälp i naturvetenskap

Dags för ett första möte! Du och din föreslagna studiecoach ses på en förutsättningslös prova-på-lektion.

Läxhjälp naturvetenskap privatlärare

Läxhjälp i naturvetenskap: Vi har studiecoacher nära dig

Läxhjälp i naturvetenskap med Jon

Läxhjälp i naturvetenskap med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i naturvetenskap med Sofia

Läxhjälp i naturvetenskap med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i naturvetenskap med Johanna

Läxhjälp i naturvetenskap med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i naturvetenskap med Styrbjörn

Läxhjälp i naturvetenskap med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i naturvetenskap med Klara

Läxhjälp i naturvetenskap med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i naturvetenskap med Alexander

Läxhjälp i naturvetenskap med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i naturvetenskap med Emma

Läxhjälp i naturvetenskap med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Detta är endast ett axplock av våra studiecoacher i närheten av dig. Hör av dig till oss, så hittar vi rätt person för just dig.

Läxhjälp i naturvetenskap för alla nivåer och åldrar

Läxhjälp i naturvetenskap för alla nivåer och åldrar

På SmartStudies tillhandahåller vi läxhjälp i NO oberoende av vilken nivå du studerar på. Våra studiecoacher finns där för dig som pluggar exempelvis biologi, kemi eller fysik.

Vi hjälper familjer i storstäderna och på mindre orter – vår läxhjälp i naturvetenskap sträcker sig över hela landet! Det är upp till dig var du vill träffa din studiecoach – hemma, digitalt eller på annan plats.

 • Läxhjälp i NO årskurs 1-3 (lågstadiet)
 • Läxhjälp i NO årskurs 4-6 (mellanstadiet)
 • Läxhjälp i NO årskurs 7-9 (högstadiet)
 • Läxhjälp i NO årskurs 1-3 (gymnasiet)
 • Läxhjälp i NO på universitet/högskola
Läxhjälp i naturvetenskap med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i naturvetenskap

”Min dotter har alltid varit duktig i skolan, men på gymnasiet blev det tuffare. Inte minst med ämnet fysik. Att få en studiecoach har varit räddningen för hennes betyg och studieteknik. Hon har klarat alla sina prov i ämnet under detta läsår! Tack SmartStudies för att ni har gett min Agnes hennes självförtroende tillbaka!”

Jessica Bergman Mamma till Agnes

”Jag hade det kämpigt med fysiken när jag började 9:an. Som tur var fick jag hjälp av en egen studiecoach från SmartStudies. Hon förklarade ämnet på ett sätt som jag kunde förstå. Idag läser jag till och med naturvetenskapliga linjen på gymnasiet. Jag är så glad att ni hittade rätt studiecoach för mig!”

Anton Petersson Elev med vår läxhjälp

”Min studiecoach har varit min största förebild och inspiratör under detta året! Första året på gymnasiet är tufft och att få stöd i särskilt kemi har varit så värdefullt. Jag har fått tillbaka mitt självförtroende i skolan och det har jag min fantastiska studiecoach och SmartStudies att tacka för!”

Ella Bengtsson Elev med vår läxhjälp

”Min dotter matchades med en studiecoach som stärker och utvecklar henne vid varje träff. Som en bonus har Julia även klarat alla prov i naturvetenskap sedan vi började få hjälp av SmartStudies. Att få hjälp av en professionell studiecoach har gjort underverk från Liv.”

Fredrik Madsen Pappa till Liv

”Varannan vecka träffar min son en studiecoach för att få hjälp med naturvetenskapen. Med SmartStudies hjälp har Charlie också fått en större motivation i skolan och han har nu en studieteknik som funkar för honom. Både han och jag är så tacksamma för vår fantastiska studiecoach!”

Pernilla Palmqvist Mamma till Charlie

Gedigen erfarenhet av läxhjälp i naturvetenskap

Vi har erbjudit professionell läxhjälp i naturvetenskap allt sedan vi grundades i Lund för över 15 år sedan. På Smartstudies känner vi en stolthet över att hjälpa 26 000 elever i hela Sverige, varje år. Med vår läxhjälp i naturvetenskap förbättrar elever sina resultat, samtidigt som de växer på det akademiska såväl som personliga planet. Vi varje dag förmånen att öka elevers förståelse i exempelvis biologi, kemi och fysik – samtidigt som deras självförtroende höjs.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Kostnadsfritt prisförslag på läxhjälp i naturvetenskap

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Frågor och svar om Smartstudies läxhjälp i naturvetenskap

Varför väljer så många just er läxhjälp i naturvetenskap?

Vår mälsättning är alltid att matcha ihop varje elev med rätt studiecoach. Varje studiecoach handplockas och vi tror att det är en stor anledning till att elever och familjer väljer SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap. Elevens unika personlighet och förväntningar är vägledande i vår matchningsprocess. Studiecoachen erbjuder mer än läxhjälp – personen fungerar också som en personlig mentor som hjälper eleven att utvecklas.

Var träffar jag min studiecoach för läxhjälp i naturvetenskap?

Det bestämmer du! Flexibilitet är ett nyckelord när det kommer till vår läxhjälp i naturvetenskap. Elever kan få läxhjälp hemma, online eller på vilken annan plats som helst. Självklart kan ni kombinera dessa alternativ och variera från träff till träff.

Vilka upplägg erbjuder ni för läxhjälp i naturvetenskap?

Av flera olika upplägg är löpande läxhjälp det mest populära för läxhjälp i naturvetenskap. Kanske för att det generellt genererar bäst resultat på sikt. Kontinuerliga träffar med en egen studiecoach gör det möjligt för eleven att bygga upp ett förtroende till personen. Att dem lär känna varandra ordentligt underlättar arbetet med att tillsammans nå de uppsatta målen!

Vad kostar er läxhjälp i naturvetenskap?

Priserna avgörs av vilket upplägg du väljer och längden på lektionerna. Våra upplägg kostar från 399 kr/t.

På vilka nivåer erbjuder ni läxhjälp i naturvetenskap?

Hos oss kan alla få läxhjälp i naturvetenskap – ålder, årskurs och förhandskunskap är sekundärt! På SmartStudies hjälper vi dig som läser på grundskolan, gymnasiet eller universitet/högskola. Vår läxhjälp i naturvetenskap erbjuds över hela landet och går även att få digitalt.

Upplägg för läxhjälp i naturvetenskap som ger goda studieresultat

Bäst resultat i naturvetenskap ser vi generellt hos elever som har löpande läxhjälp som valt upplägg. Elev och studieccoach hinner då få ett förtroende för varandra och sätta en långsiktig gemensam målsättning för läxhjälpen.

Valfriheten och flexibiliteten är stor då eleven och studiecoachen kan träffas hemma, digitalt eller på annan valfri plats. Allt för att underlätta varje möte så mycket som möjligt för eleven.

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i naturvetenskap

Löpande läxhjälp har blivit vårt mest populära upplägg! Löpande läxhjälp i naturvetenskap har många fördelar. Utöver högre betyg så stärker vi även studieteknik och motivation.

Läxhjälp i naturvetenskap intensivt/akut

Behöver du snabb hjälp? Kanske inför ett prov i exempelvis biologi, kemi eller fysik? Då rekommenderar vi detta upplägg för dig.

Läxhjälp i naturvetenskap för bättre studieresultat och förståelse

Våra mål går bortom att enbart ge kvalitativ läxhjälp i matte. Sedan vi grundades i Lund 2007 har SmartStudies därför också tillhandahållit läxhjälp i naturvetenskap. Vår drivkraft ligger i att stärka elevers betyg och förbättra förståelsen för naturvetenskap. Som ett av Sveriges största företag för läxhjälp och egen studiecoachning i naturvetenskap finns vår läxhjälp givetvis i hela vårt avlånga land. SmartStudies ger läxhjälp i naturvetenskap på alla nivåer och elever kan därmed få en privatlärare i NO på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

Utöver att höja betyg och fokusera på att fördjupa förståelsen inom naturvetenskap så brinner våra studiecoacher för att stärka elevers självförtroende. Att öka motivation och förbättra studieteknik är också viktiga ledord i SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap. Våra studiecoacher vet av egen erfarenhet att det kommer vara viktigt för elevens framtid, på det akademiska samt det professionella planet.

SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap

 1. Handplockad studiecoach som ger professionell läxhjälp
 2. Individanpassad läxhjälp för att ni dina målsättningar
 3. Vi har även en nöjd-kund-garanti

Handplockning av studiecoach för läxhjälp i naturvetenskap

På SmartStudies är vår målsättning att erbjuda elever Sveriges bästa privatlärare i naturvetenskap. Endast ett fåtal av de som söker jobb som studiecoach i läxhjälp hos oss får jobbet. Det beror på att vi ställer höga krav på alla våra studiecoacher. Deras ämneskunskaper i NO är en del men lika viktigt är att eleven trivs med sin studiecoach. På Smartstudies matchar vi därför noga ihop varje elev med just rätt studiecoach.

Vi på SmartStudies anställer varje år toppstudenter från Sveriges bästa utbildningar. Utöver kunskap i naturvetenskap behöver studiecoachen vara en fena på förklara ämnet på ett enkelt och begripligt sätt. Som studiecoach hos SmartStudies är det grundläggande att man är kommunikativ och pedagogisk. Vi utbildar även alla våra studiecoacher i pedagogik. Att vi också ger löpande feedback till våra studiecoacher i naturvetenskap gör att de ständigt utvecklas i sin roll! För att bidra till att vara elev på sikt blir självständig i arbetet med sina studier så är en viktig uppgift som studiecoach att motivera, stärka självförtroendet och ge lärdom om en effektiv studieteknik!

9 av 10 höjer sina resultat med vår läxhjälp i naturvetenskap

Kontakta oss för ett prisförslag – helt utan kostnad