fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i kemi med en egen studiecoach

 • Personlig privatlärare i kemi
 • Läxhjälp i kemi för alla åldrar
 • Förbättra resultat & studieteknik
Läxhjälp kemi

Läxhjälp i kemi för bättre förståelse och studieresultat

Läxhjälp i kemi för bättre förståelse och studieresultat

Vi har sedan vi grundades i Lund år 2007 erbjudit elever läxhjälp i kemi. Målet är och har alltid varit att stärka elevers betyg, motivation och självförtroende.

Idag kan vi stolt konstatera att SmartStudies är en av landets ledande organisationer inom läxhjälp i kemi. Tack vare våra studiecoacher kan vi hjälpa familjer oavsett var i landet man bor.

Smartstudies ger läxhjälp i kemi på alla nivåer och för alla åldrar. Du kan få hjälp av en av våra professionella studiecoacher i kemi om du går på högstadiet, gymnasiet eller universitet/högskola.

Läxhjälp kemi privatlärare

Kom igång med vår läxhjälp i kemi

Kom igång med vår läxhjälp i kemi

Steg 1: Informationssamtal med oss

För oss är det viktigt att få veta mer om elevens unika situation, därför startar vi med ett informationssamtal.

Steg 2: Urvalsprocessen startar

Efter ett första telefonsamtal väljer en av våra utbildningsspecialister ut en studiecoach utefter den behovsanalys vi har gjort.

Steg 3: Ett första möte

Eleven får träffa den studiecoach som vi har valt ut, för ett första förutsättningslöst möte, för att se hur det känns.

Läxhjälp kemi privatlärare

Läxhjälp i kemi: studiecoacher på din ort

Läxhjälp i kemi med Jon

Läxhjälp i kemi med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i kemi med Sofia

Läxhjälp i kemi med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i kemi med Johanna

Läxhjälp i kemi med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i kemi med Styrbjörn

Läxhjälp i kemi med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i kemi med Klara

Läxhjälp i kemi med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i kemi med Alexander

Läxhjälp i kemi med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i kemi med Emma

Läxhjälp i kemi med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

SmartStudies har fler duktiga studiecoacher på din ort. Hör av dig till oss så startar vi igång en matchningsprocess!

Läxhjälp i kemi för elever i alla åldrar

Läxhjälp i kemi för elever i alla åldrar

SmartStudies hjälper elever i alla åldrar med studierna i kemi. Våra professionella studiecoacher ger stöd åt dig som studerar på grundskolan, gymnasiet eller högskola/universitet.

Tack vare att vi har rekryterat studiecoacher över hela Sverige så kan vi säkerställa att familjer över hela landet kan ta del av vår läxhjälp, hemma eller digitalt.

 • Läxhjälp i kemi (högstadiet)
 • Läxhjäp i kemi 1 (gymnasiet)
 • Läxhjälp i kemi 2 (gymnasiet)
 • Läxhjälp i kemi-kurser och program (universitet/högskola)
Läxhjälp i kemi studiecoach

Läxhjälp i kemi: rekommendationer

”Julias studiecoach från SmartStudies är allt vi någonsin hade kunnat drömma om. Hon är lugn, pedagogisk, varm och organiserad i sin undervisning. Julia behärskar ni ämnet kemi bättre än någonsin. Nu har hon höjt sig i ämnet vilket känns som en bra grund inför gymnasiet i höst. Tusen tack SmartStudies!”

Madeleine Ohlsson Mamma till Julia

”Jag har alltid drömt om att bli läkare, men jag insåg inte hur tuff kemin på gymnasiet skulle bli. Därför är jag så glad att jag fick en så grym studiecoach. Han förklarar så man förstår och gör pluggandet inför prov lite roligare. Utan honom hade jag aldrig klarat kemiproven så bra så bra som jag har gjort nu!”

Sebastian Jönsson Elev med vår läxhjälp

”Jag har min studiecoach att tacka för allt! Tack vare henne har jag klarat höstens alla prov i kemi 2. Dessutom vågar jag nu svara på frågor i klassrummet, jag har fått mitt självförtroende tillbaka. Och hennes tips kring studieteknik har varit riktigt bra, det är något jag tar med mig till framtida studier på universitetet.”

Hannah Danielsson Elev med vår läxhjälp

”SmartStudies är ett professionellt företag med hög servicemedvetenhet. Matchningsprocessen var smidig och tydlig, Nova klickade med sin studiecoach från första stund och sedan det mötet har vi sett vår dotter utvecklas, få ett bättre självförtroende och klara alla sina kemiprov. Som förälder känns det så himla härligt.”

Jörgen Eklund Pappa till Nova

”Jag är så imponerad av hur väl SmartStudies lyckades i sin matchning mellan Philip och hans studiecoach. Redan efter några veckor såg både jag och Philips lärare tydliga förbättringar i hans studieresultat. Philip har fått upp ögonen för ämnet kemi och funderar till och med på att plugga naturprogrammet på gymnasiet!”

Åsa Nilsson Mamma till Philip

Flerårig erfarenhet av läxhjälp i kemi

I över 15 år har SmartStudies haft det stora nöjet att hjälpa elever till bättre studieresultat. För oss är det en stor ära att varje år kunna ge 26 000 elever läxhjälp. Dessutom säkerställer våra studiecoacher att det inte enbart är betygen som höjs, utan också självförtroendet och studiemotivationen.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Prisförslag: läxhjälp i kemi

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Smartstudies svarar: läxhjälp i kemi

Vad gör er läxhjälp i kemi så populär?

Vi genomför en gedigen matchningsprocess mellan alla våra elever och studiecoacher. SmartStudies utbildningsspecialister letar upp en professionell studiecoach som passar eleven och dennes målsättningar och unika personlighet. En annan bidragande faktor till SmartStudies populäritet är att vi arbetar med mjuka värden i undervisningen, så som stärkt motivation och självförtroende.

Var kan jag och min studiecoach plugga?

Flexibilitet är A och O i vår läxhjälp i kemi. Du och din studiecoach kan genomföra läxhjälpen hemma hos dig eller på en offentlig plats. Ni har också möjlighet att ses online. Självklart kan ni anpassa var och hur ni ses från gång till gång.

Vilka alternativ erbjuds för läxhjälp i kemi?

SmartStudies erbjuder olika alternativ för läxhjälp men löpande läxhjälp brukar vara mest uppskattat. Elev och studiecoach hinner få in en kontinuitet i undervisningen, en långsiktig plan och bygga upp ett förtroende mellan sig. Detta bidrar till att löpande läxhjälp genererar bäst resultat över tid.

Vad kostar er läxhjälp i kemi?

Priserna varierar från 399 kr/t. Val av upplägg och längd på lektionerna påverkar priset.

Vem kan få läxhjälp i kemi?

Elever på alla nivåer och i alla åldrar kan ta del av SmartStudies läxhjälp i kemi. Våra studiecoacher hjälper elever som läser kemi på grundskolan, gymnasiet och på universitet/högskola. Det spelar ingen roll var i landet du bor, vi finns till för elever över hela Sverige!

Populära upplägg för läxhjälp i kemi

Löpande läxhjälp är det upplägg som vi ser ger bäst resultat bland våra elever. Att elev och studiecoach får chans att lära känna varandra i lugn och ro är avgörande för att undervisningen ska ge bra resultat.

Ni väljer alltid själva hur och var ni vill genomföra läxhjälpen. Våra studiecoacher kan ge läxhjälp hemma hos eleven, på ett cáfe, bibliotek eller digitalt. Det viktiga är att ni hittar en plats som ger studiero och fungerar för just er.

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i kemi

Vårt mest omtyckta upplägg! Detta upplägg är ultimat för att förbättra betyg, motivation, självförtroende och studieteknik.

Läxhjälp i kemi intensivt/akut

Vill du få snabb hjälp inför ett kemiprov? Då är detta ett populärt och uppskattat val.

Läxhjälp i naturvetenskap för bättre studieresultat och förståelse

Våra mål går bortom att enbart ge kvalitativ läxhjälp i matte. Sedan vi grundades i Lund 2007 har SmartStudies därför också tillhandahållit läxhjälp i naturvetenskap. Vår drivkraft ligger i att stärka elevers betyg och förbättra förståelsen för naturvetenskap. Som ett av Sveriges största företag för läxhjälp och egen studiecoachning i naturvetenskap finns vår läxhjälp givetvis i hela vårt avlånga land. SmartStudies ger läxhjälp i naturvetenskap på alla nivåer och elever kan därmed få en privatlärare i NO på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

Utöver att höja betyg och fokusera på att fördjupa förståelsen inom naturvetenskap så brinner våra studiecoacher för att stärka elevers självförtroende. Att öka motivation och förbättra studieteknik är också viktiga ledord i SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap. Våra studiecoacher vet av egen erfarenhet att det kommer vara viktigt för elevens framtid, på det akademiska samt det professionella planet.

SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap

 1. Handplockad studiecoach som ger professionell läxhjälp
 2. Individanpassad läxhjälp för att ni dina målsättningar
 3. Vi har även en nöjd-kund-garanti

Handplockning av studiecoach för läxhjälp i naturvetenskap

På SmartStudies är vår målsättning att erbjuda elever Sveriges bästa privatlärare i naturvetenskap. Endast ett fåtal av de som söker jobb som studiecoach i läxhjälp hos oss får jobbet. Det beror på att vi ställer höga krav på alla våra studiecoacher. Deras ämneskunskaper i NO är en del men lika viktigt är att eleven trivs med sin studiecoach. På Smartstudies matchar vi därför noga ihop varje elev med just rätt studiecoach.

Vi på SmartStudies anställer varje år toppstudenter från Sveriges bästa utbildningar. Utöver kunskap i naturvetenskap behöver studiecoachen vara en fena på förklara ämnet på ett enkelt och begripligt sätt. Som studiecoach hos SmartStudies är det grundläggande att man är kommunikativ och pedagogisk. Vi utbildar även alla våra studiecoacher i pedagogik. Att vi också ger löpande feedback till våra studiecoacher i naturvetenskap gör att de ständigt utvecklas i sin roll! För att bidra till att vara elev på sikt blir självständig i arbetet med sina studier så är en viktig uppgift som studiecoach att motivera, stärka självförtroendet och ge lärdom om en effektiv studieteknik!

9 av 10 höjer sina resultat med vår läxhjälp i kemi

Kontakta oss för ett gratis prisförslag