fbpx
  • 26 000+ nöjda elever
  • 9 av 10 höjer betygen
  • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i sommar

  • Personlig privatlärare hemma & online
  • Läxhjälp i alla ämnen, för alla åldrar
  • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Kom ikapp, eller förbered dig inför nästa års skola med läxhjälp i sommar

Kom ikapp, eller förbered dig inför nästa års skola med läxhjälp i sommar

Det är viktigt att få ordentligt grepp om ett ämne som matematik eller språk för att man ska lyckas med sina studier. Läxhjälpen som du kan få med SmartStudies läxhjälp under sommarledigheten är skräddarsydd till dina behov. Du kan alltså få hjälp, oavsett vad du behöver läxhjälp i.

Du kan avancera snabbt då din privatlärare för läxhjälp hittar det som du har missat eller inte förstått. När du blir duktig på ämnet så kommer lusten till att studera det. Anledningen till att läxläsningen plötsligt går snabbt är inte bara att du faktiskt har tid för läxhjälp och till att i lugn och ro ta till dig materialet. Du får även hjälp av våra unika studiemetoder för läxhjälp som på mycket kort tid öppnar upp vilket ämne som helst och som ger dig motivationen.

Läxhjälp sommar privatlärare

Lugnt och skönt under sommaren

Lugnt och skönt under sommaren

SmartStudies läxhjälp i sommar fungerar på så sätt att vi väljer ut en studiecoach som är expert inom det området du vill ha hjälp med. Ni kommer att kunna mötas för en prova-på-träff, känns allt bra kan ni fortsätta med undervisningen.

I början kommer du får gå igenom vad du mer specifikt vill ha hjälp med och ni kan därefter tillsammans sätta upp mål och lägga upp en studieplan. Man kan också ändra upplägget under tidens gång ifall ni märker att det finns något annat som skulle behöva prioriteras.

Med läxhjälp i sommar kommer du, med hjälp av din studiecoach, kunna utvecklas och nå dina studiemål.

Läxhjälp i sommar

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i sommar

Utmärkt
4.8 i betyg
2 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
2 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
2 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
2 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
2 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av läxhjälp i sommar

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för privatlärare och läxhjälp i sommar.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i sommar

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i sommar

Varför väljer så många er läxhjälp i sommar?

Vi fokuserar på att du ska nå dina studiemål både idag och i framtiden. Med precis rätt privatlärare får du såväl bättre kunskaper som starkare motivation och studieteknik.

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i sommar?

Vi har privatlärare för alla ämnen. Från matte på alla nivåer till exempelvis kemi, fysik och biologi. Även språk som spanska, tyska, franska och såklart engelska och svenska. Givetvis undervisar i fler ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare i sommar?

Välj själv plats, såväl som tid och dag! Vanligt är att ses i hemmet, på ett bibliotek centralt eller för läxhjälp online i vårt virtuella klassrum. Kombinera fritt utifrån vad som passar!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i sommar?

Vi har flexibla upplägg! Det som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, vanligtvis lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Givetvis finns det möjlighet till både mer och mindre frekvent undervisning, såväl som intensiva paket med ett visst anta timmar inför exempelvis viktiga prov. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar er läxhjälp i sommar?

Vi har upplägg som passar alla! Pris för vår läxhjälp börjar från 399 kr/timme — kontakta oss för ett gratis prisförslag anpassat till just era behov!

Kom igång med vår läxhjälp i sommar nu

Ju tidigare vi börjar, desto bättre resultat kan vi nå tillsammans!

Lång erfarenhet av läxhjälp i sommar

Fördelen med läxhjälp som finns, och som du får under sommaren är att du här kan ta det hela i ett lugnare tempo och faktiskt komma till botten med orsaken till att det inte gick så bra. Oavsett studienivå så kan du få hjälp. Det finns hjälp för alla som vill och behöver läxhjälp, i hela landet. Läxhjälp finns för alla åldrar och årskurser även under sommar.

Läxhjälp och privatundervisningen visar dig att du faktiskt kan förstå och ger dig den metod som du fortsatt kommer att behöva för att lyckas. Läxhjälp generellt och att få hjälp ger självförtroende och bidrar till att du kommer att se fram emot höstens studier.

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i sommar

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag