fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i språk med en personlig privatlärare

 • Studiecoach i språk hemma och digitalt
 • Läxhjälp i språk för alla årskurser
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation
Läxhjälp språk

Läxhjälp för bättre resultat och förståelse för språket

Läxhjälp för bättre resultat och förståelse för språket

Ända sedan vi etablerades i Lund 2007 har tyngdpunkten för vår läxhjälp i språk legat på att hjälpa elever bli bättre på att tala, läsa och skriva samt få bättre betyg.

SmartStudies är idag en av Sveriges största organisationer för läxhjälp i språk. Vår läxhjälp finns i hela Sverige – vi hjälper er oberoende av vart i landet ni bor.

Tack vare att vi erbjuder läxhjälp i språk för alla åldrar kan du få en privatlärare i språk på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

Läxhjälp språk privatlärare

Om vår läxhjälp i språk

Om vår läxhjälp i språk

Steg 1: Inledande samtal

Vi inleder med ett kort samtal för att lära känna er och förstå era behov.

Steg 2: Handplockad studiecoach

Vi väljer ut en professionell studiecoach i språk som passar din unika profil.

Steg 3: Prova på vår läxhjälp i språk

Dags att få läxhjälp! Träffa din studiecoach för att prova vår läxhjälp, helt förutsättningslöst.

Läxhjälp språk privatlärare

Läxhjälp i språk: Hitta en privatlärare nära dig

Läxhjälp i språk med Jon

Läxhjälp i språk med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i språk med Sofia

Läxhjälp i språk med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i språk med Johanna

Läxhjälp i språk med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i språk med Styrbjörn

Läxhjälp i språk med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i språk med Klara

Läxhjälp i språk med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i språk med Alexander

Läxhjälp i språk med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i språk med Emma

Läxhjälp i språk med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den du söker?

Nu har du fått möta några av våra studiecoacher nära dig. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att hitta rätt match för dig!

Läxhjälp i språk för alla åldrar och årskurser

Läxhjälp i språk för alla åldrar och årskurser

Våra professionella studiecoacher ger läxhjälp till dig som studerar språk på grundskolan, på gymnasiet eller på universitet/högskola. Studiecoacherna ger läxhjälp i exempelvis spanska, franska, tyska, italienska och kinesiska. Vår läxhjälp i språk finns i hela landet och du väljer själv var du vill träffa din studiecoach!

 • Läxhjälp i språk årskurs 1-3 (lågstadiet)
 • Läxhjälp i språk årskurs 4-6 (mellanstadiet)
 • Läxhjälp i språk årskurs 7-9 (högstadiet)
 • Läxhjälp i språk 5, 6 och 7 (gymnasiet)
 • Läxhjälp i språk på universitet/högskola
Läxhjälp i språk med privatlärare

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i språk

”Jag är så tacksam att vi hittade den här tjänsten hos SmartStudies! Tidigare hade min dotter det lite tufft med spanskan. Som tur var så är vår privatlärare helt otrolig på att lära ut. Nu har jag en dotter som upplever mindre stress och hon har börjat känna glädje kring studierna! Tack!”

Klara Bergström Mamma till Hannah

”SmartStudies är alltid proffsiga i sitt bemötande. Min privatlärare är fantastisk på att möta mina behov och förväntningar. Jag är så tacksam för all hjälp jag har fått!”

Jonathan Lundberg Elev med vår läxhjälp

”Min privatlärare måste vara Sveriges bästa! Han är väldigt duktig på franska och hjälper mig bli bättre på språket! Jag fick högsta betyg på mitt senaste muntliga prov!”

Maja Arvidsson Elev med vår läxhjälp

”Läxhjälpen från SmartStudies har gjort underverk för dotterns studieresultat. Julia känner sig mer motiverad och trivs bättre i skolan! Att skaffa en privatlärare är ett beslut vi aldrig har ångrat.”

Sten Håkansson Pappa till Julia

”Vår son får läxhjälp av en privatlärare två gånger i veckan. Det passar honom perfekt. Läxhjälpen från SmartStudies har bidragit till att August fått en bättre studieteknik. Numera är han alltid förberedd inför proven. Vi är så nöjda!”

Annika Wikström Mamma till August

Mångårig erfarenhet av läxhjälp i språk

För 15 år sedan grundades SmartStudies i Lund och vi har erbjudit professionell läxhjälp i språk sedan dess. Varje år hjälper vi över 26 000 elever i hela Sverige. Eleverna förbättrar sina resultat – akademiska såväl som personliga. Numera är vi ett av Sveriges största företag för läxhjälp i språk och får varje dag förtroendet att höja elevers självförtroende och förståelse i bland annat spanska, franska, italienska, tyska och kinesiska.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Gratis prisförslag på läxhjälp i språk

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i språk

Varför väljer så många er läxhjälp i språk?

Vi strävar alltid efter att matcha rätt elev med rätt privatlärare. Det är en av de främsta anledningarna till varför elever och familjer väljer vår läxhjälp i språk. Vi utser alltid en studiecoach utefter elevens unika behov och önskemål. En studiecoach i språk från SmartStudies fungerar som en personlig mentor och förebild som hjälper eleven att ständigt utvecklas.

Vilka språk kan jag få läxhjälp i?

Vi arbetar med en stor mängd studiecoacher med kunskaper i språk. Vi kan därför erbjuda läxhjälp i bland annat spanska, franska, italienska, tyska och kinesiska. Alla studiecoacher är professionella och handplockade av SmartStudies. Behöver du hjälp i Frankrike kan du besöka Top Soutien Scolaire!

Vilka upplägg finns det för läxhjälp i språk?

SmartStudies har olika upplägg för läxhjälp i språk och det mest populära är löpande läxhjälp. Det är även det upplägg som brukar ge bäst resultat över en längre tid. Att få läxhjälp i språk kontinuerligt gör det möjligt för eleven att hinna bygga upp ett förtroende för sin studiecoach. De lär känna varandra och kan sätta en långsiktig plan för att nå elevens målsättningar i språk.

Vad kostar er läxhjälp i språk?

Priserna för läxhjälp i språk varierar beroende på vilket upplägg som du väljer samt hur långa lektionerna är. Alla upplägg kostar från 399 kr/t.

I vilka åldrar och årskurser ger ni läxhjälp i språk?

Du kan få läxhjälp i språk hos oss på SmartStudies oavsett om du läser på grundskolan, gymnasiet eller universitet/högskola! Vi finns i hela Sverige och vår läxhjälp i språk går även att få digitalt.

Vårt upplägg för läxhjälp i språk

För många elever är löpande läxhjälp det upplägg som genererar bäst resultat. Detta då elev och studiecoach får en ordentlig chans att bygga upp en god relation till varandra.

Varje elev ges möjlighet att träffa sin handplockade studiecoach i språk hemma, digitalt eller på annan valfri plats.

Kontakta nu

Kontinuerlig läxhjälp i språk

Vårt populäraste upplägg! med löpande läxhjälp i språk stärker du ditt självförtroende och får bättre studieteknik och kunskap i språket.

Läxhjälp i språk intensivt/akut

Detta upplägg är för dig som behöver hjälp fort inför ett särskilt prov i exempelvis spanska, franska eller tyska.

Läxhjälp i språk för bättre resultat och förståelse för språket

Vår mångåriga erfarenhet kring att ge läxhjälp i språk har sitt ursprung i kunskapens stad Lund, där SmartStudies grundandes för mer än 15 år sedan. Drivkraften i vårt arbete är och förblir att förbättra elevers förståelse för språket och nå ett bättre resultat. Genom åren har vi, som ett av landets största företag inom läxhjälp, haft förmånen att hjälpa över 14 000 elever att nå bättre betyg! Vi ger läxhjälp till elever över hela landet,i alla åldrar och på alla nivåer.

Vår läxhjälp i språk kretsar kring att få högre betyg och en förståelse för språket. Vi arbetar också med att stärka elevers motivation, självförtroende och studieteknik. Vi vet nämligen hur relevant detta kommer att vara i elevens framtida liv.

Vår läxhjälp i språk

 1. Du får en egen studiecoach som ger läxhjälp
 2. Vi skräddarsyr läxhjälpen efter dina preferenser
 3. Med vår nöjd-kund-garanti kan du alltid byta studiecoach eller avsluta om du mot förmodan är missnöjd!

Så handplockar vi din studiecoach för läxhjälp i språk

Vår främsta målsättning är att förse Sveriges elever bästa studiecoacher i språk. De som får jobb som studiecoach hos oss är noga handplockade för att möta de krav vi ställer. Deras kunskaper i språket är en aspekt men lika avgörande är att eleven trivs med sin studiecoach. Smartstudies genomför därför en gedigen matchningsprocess mellan varje elev och studiecoach.

Hos Smartstudies arbetar toppstudenter från några av Sveriges bästa utbildningar med att som ge läxhjälp i språk. Utöver ämneskunskap krävs att studiecoachen kan förklara ämnet på ett sätt som alla kan begripa. En god kommunikativ & pedagogisk förmåga är är därför A och O när vi väljer ut våra studiecoacher. Våra studiecoacher som ger läxhjälp i språk utbildas sedan i pedagogik. De erhåller också frekvent feedback från oss på SmartStudies – allt för att ständigt bli bättre och bättre på att lära ut! Vi på SmartStudies vill att alla våra elever ska bli självständiga. För att uppnå detta så arbetar våra studiecoacher med att motivera, stärka självförtroendet och lära ut om god studieteknik!

9 av 10 höjer betyget med vår läxhjälp i språk

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag