fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i samhällskunskap med en egen studiecoach

 • Personlig privatlärare i samhällskunskap
 • Läxhjälp i samhällskunskap för alla åldrar
 • Bättre betyg, motivation & självförtroende
Läxhjälp samhällskunskap

Läxhjälp i samhällskunskap för bättre förståelse och resultat

Läxhjälp i samhällskunskap för bättre förståelse och resultat

Sedan SmartStudies grundades i Lund 2007 har organisationen erbjudit läxhjälp i samhällskunskap. Vi hjälper dig som elev att få bättre studieteknik och nå bättre studieresultat.

SmartStudies är numera ett av landets ledande företag inom läxhjälp i SO. Vi erbjuder läxhjälp till elever över hela Sverige och kan därmed hjälpa dig var du än bor.

Som elev kan du få hjälp i samhällskunskap vilken nivå du än pluggar på. Våra studiecoacher hjäper elever på grundskolan, gymnasiet och på universitet/högskola.

Läxhjälp samhällskunskap privatlärare

SmartStudies läxhjälp i samhällskunskap

SmartStudies läxhjälp i samhällskunskap

Steg 1: Ett första telefonsamtal

Under samtalet gör vi en behovsanalys utifrån din situation och dina önskemål.

Steg 2: Matchningsprocessen drar igång

Efter samtalet väljer vi ut en skräddarsydd studiecoach som passar just dig.

Steg 3: Träffa din studiecoach

Du träffar den studiecoach vi matchat dig med på ett förutsättningslöst möte.

Läxhjälp samhällskunskap privatlärare

Läxhjälp i samhällskunskap: Våra studiecoacher nära dig

Läxhjälp i samhällskunskap med Jon

Läxhjälp i samhällskunskap med Jon ,
Ingenjörstudent

Strukturerad och motiverande

Läxhjälp i samhällskunskap med Sofia

Läxhjälp i samhällskunskap med Sofia ,
Läkarstudent

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i samhällskunskap med Johanna

Läxhjälp i samhällskunskap med Johanna ,
Ekonomistudent

Motiverande och pedagogisk

Läxhjälp i samhällskunskap med Styrbjörn

Läxhjälp i samhällskunskap med Styrbjörn ,
Läkarstudent

Strukturerad och pedagogisk

Läxhjälp i samhällskunskap med Klara

Läxhjälp i samhällskunskap med Klara ,
Ekonom

Inspirerande och motiverande

Läxhjälp i samhällskunskap med Alexander

Läxhjälp i samhällskunskap med Alexander ,
Leg. läkare

Motiverande och mycket erfaren

Läxhjälp i samhällskunskap med Emma

Läxhjälp i samhällskunskap med Emma ,
Juridikstudent

Pedagogisk och strukturerad

Hittar du inte den studiecoach du söker?

Detta är enbart några av alla våra privatlärare nära dig. Kontakta oss, så matchar vi ihop dig med en personlig studiecoach!

Läxhjälp i samhällskunskap för alla elever

Läxhjälp i samhällskunskap för alla elever

Vi på SmartStudies erbjuder läxhjälp i SO för alla elever, oavsett årskurs och ålder. Som elev kan du få hjälp av en duktig studiecoach vare sig du går på grundskolan, på gymnasiet eller på universitet/högskola.

Vår läxhjälp i samhällskunskap finns tillgänglig för familjer över hela Sverige. Du och din studiecoach kan ses hemma, online eller på annan valfri plats.

 • Läxhjälp i SO årskurs 1-3 (lågstadiet)
 • Läxhjälp i SO årskurs 4-6 (mellanstadiet)
 • Läxhjälp i SO årskurs 7-9 (högstadiet)
 • Läxhjälp i SO årskurs 1-3 (gymnasiet)
 • Läxhjälp i SO på universitet/högskola
Läxhjälp i samhällskunskap med privatlärare

Vår läxhjälp i samhällskunskap rekommenderas av föräldrar och elever

”När min dotter började gymnasiet så tappade hon motivationen för allt skolarbete. Vår studiecoach har gett henne motivationen och självförtroendet tillbaka! Och det syns också på betygen. Numera klarar hon sina prov galant. Tack SmartStudies!

Jenny Carlström Mamma till Iris

”Jag har aldrig tyckt att samhällskunskapen har varit särskilt rolig. Min privatlärare hjäpte mig att få en bättre förståelse för ämnet vilket gjorde att det började bli mer intressant och därmed roligare! Idag läser jag till jurist tack vare honom!”

Frans Larsson Elev med vår läxhjälp

”SmartStudies för att ni gav mig universums bästa studiecoach! Tack vare henne har jag fått bättre betyg och anpassat mig till studietakten på gymnasiet. Nu känner jag att jag kommer ta mig igenom de sista två åren med lite mer självförtroende i studierna!”

Milla Sandberg Elev med vår läxhjälp

”Jag tycker SmartStudies gjorde en fantastisk matchning mellan min dotter och hennes studiecoach. Han är kompetent och pedagogisk och hjälper henne nå sina mål i skolan. Vi har SmartStudies att tacka för att vi har en dotter med så hög motivation i skolan idag.”

Patrik Ericsson Pappa till Elinor

”Vår otroliga studiecoach träffar sonen en gång i veckan. Dem pluggar samhällskunskap tillsammans och går igenom allt som känns utmanande. SmartStudies har inte bara gett oss en pedagogisk studiecoach utan också en inspirerande”

Ylva Alm Mamma till Zion

Lång erfarenhet av läxhjälp i samhällskunskap

Sedan vi etablerades i Lund år 2007 har vi kunnat ge elever professionell läxhjälp i samhällskunskap. Smartstudies har haft förmånen att hjälpa 6 000 elever varje år. Våra studiecoacher i samhällskunskap ger elever verktyg och motivation för att nå sina målsättningar och hitta en studieteknik som fungerar. Samtidigt får många elever bättre självförtroende inom skolarbetet.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betyget med läxhjälp
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Gratis prisupplägg för läxhjälp i samhällskunskap

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanligaste frågorna om läxhjälp i samhällsvetenskap

Varför väljer så många SmartStudies läxhjälp i samhällskunskap?

Vi genomför en gedigen matchningsprocess mellan elev och studiecoach. Just det grundarbetet är en av anledningarna till varför så många väljer vår läxhjälp i samhällskunskap. Till grund för matchningen ligger elevens målsättningar, önskemål och nuvarande situation. Alla SmartStudies studiecoacher i samhällskunskap arbetar med mjuka värden för att eleven inte enbart ska förbättra sina resultat utan också sitt självförtroende.

Var kan jag och min studiecoach ses för att plugga samhällskunskap?

Det bestämmer du! Vår läxhjälp i samhällskunskap är flexibel vilket gör att elev och studiecoach kan ses hemma hos er, digitalt eller på annan valfri plats. Givetvis kan ni ändra hur ni ses från gång till gång.

Vilka alternativ erbjuds för läxhjälp i samhällskunskap?

Vi erbjuder olika alternativ för läxhjälp i samhällskunskap. Bland våra elever är löpande läxhjälp det mest populära valet. Vi ser också att detta upplägg ger bäst resultat för elever på sikt eftersom löpande läxhjälp bygger upp en kontinuitet kring stödet i studierna. Dessutom får privatlärare och elev en chans att lära känna varandra ordentligt vilket underlättar undervisningen.

Vilket pris ligger er läxhjälp i samhällskunskap på?

SmartStudies läxhjälp kostar från 399 kr/timme. Det som avgör priset är valet av upplägg samt hur långa lektionerna är.

Vilka elever kan få en studiecoach i samhällskunskap hos SmartStudies?

Vi erbjuder läxhjälp till elever på alla nivåer och i alla åldrar. SmartStudies privatlärare undervisar elever i grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola. Oavsett var i landet du bor så finns vår läxhjälp i samhällskunskap tillgänglig för dig, på plats eller digitalt.

Upplägg för läxhjälp i samhällskunskap som ger framgångsrika studieresultat

SmartStudies löpande läxhjälp är det upplägg som ger bäst studieresultat. Privatlärare och elev lär känna varandra och kan lägga upp en gemensam och mer långsiktig plan för läxhjälpen i samhällskunskap.

Som elev har man en stor valfrihet när det kommer till var läxhjälpen ska äga rum. Elev och studiecoach kan ses hemma, online eller på annan valfri plats. Det gör att varje träff blir flexibel och går att anpassa från gång till gång.

Kontakta nu

Löpande läxhjälp i samhällskunskap

Löpande läxhjälp har blivit SmartStudies mest uppskattade upplägg för läxhjälp i samhällskunskap! Löpande läxhjälp i samhällskunskap har många fördelar för eleven. Privatläraren förbättrar elevens betyg, självförtroende och motivation.

Läxhjälp i samhällskunskap intensivt/akut

Behöver du läxhjälp snabbt? Exempelvis inför ett prov i samhällskunskap? Då är det detta upplägg vi rekommenderar för dig.

Läxhjälp i naturvetenskap för bättre studieresultat och förståelse

Våra mål går bortom att enbart ge kvalitativ läxhjälp i matte. Sedan vi grundades i Lund 2007 har SmartStudies därför också tillhandahållit läxhjälp i naturvetenskap. Vår drivkraft ligger i att stärka elevers betyg och förbättra förståelsen för naturvetenskap. Som ett av Sveriges största företag för läxhjälp och egen studiecoachning i naturvetenskap finns vår läxhjälp givetvis i hela vårt avlånga land. SmartStudies ger läxhjälp i naturvetenskap på alla nivåer och elever kan därmed få en privatlärare i NO på grundskolan, gymnasiet eller på universitet/högskola.

Utöver att höja betyg och fokusera på att fördjupa förståelsen inom naturvetenskap så brinner våra studiecoacher för att stärka elevers självförtroende. Att öka motivation och förbättra studieteknik är också viktiga ledord i SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap. Våra studiecoacher vet av egen erfarenhet att det kommer vara viktigt för elevens framtid, på det akademiska samt det professionella planet.

SmartStudies läxhjälp i naturvetenskap

 1. Handplockad studiecoach som ger professionell läxhjälp
 2. Individanpassad läxhjälp för att ni dina målsättningar
 3. Vi har även en nöjd-kund-garanti

Handplockning av studiecoach för läxhjälp i naturvetenskap

På SmartStudies är vår målsättning att erbjuda elever Sveriges bästa privatlärare i naturvetenskap. Endast ett fåtal av de som söker jobb som studiecoach i läxhjälp hos oss får jobbet. Det beror på att vi ställer höga krav på alla våra studiecoacher. Deras ämneskunskaper i NO är en del men lika viktigt är att eleven trivs med sin studiecoach. På Smartstudies matchar vi därför noga ihop varje elev med just rätt studiecoach.

Vi på SmartStudies anställer varje år toppstudenter från Sveriges bästa utbildningar. Utöver kunskap i naturvetenskap behöver studiecoachen vara en fena på förklara ämnet på ett enkelt och begripligt sätt. Som studiecoach hos SmartStudies är det grundläggande att man är kommunikativ och pedagogisk. Vi utbildar även alla våra studiecoacher i pedagogik. Att vi också ger löpande feedback till våra studiecoacher i naturvetenskap gör att de ständigt utvecklas i sin roll! För att bidra till att vara elev på sikt blir självständig i arbetet med sina studier så är en viktig uppgift som studiecoach att motivera, stärka självförtroendet och ge lärdom om en effektiv studieteknik!

9 av 10 höjer sina betyg med vår läxhjälp i samhällskunskap

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag