fbpx
 • 26 000+ nöjda elever
 • 9 av 10 höjer betygen
 • Grundat i Lund 2007

Läxhjälp i Gävle

 • Personlig privatlärare hemma & online
 • Läxhjälp i alla ämnen, för alla åldrar
 • Stärk betyg, studieteknik & motivation

Privatundervisning i Gävle med SmartStudies-metoden

Privatundervisning i Gävle med SmartStudies-metoden

Det många elever som upplever att de blir frustrerade när de försöker ta sig an läxorna. Ibland kan det vara så att du inte har fått tillräckligt bra anvisningar av läraren vilket försvårar det hela.

Med SmartStudies läxhjälp i Gävle får du hjälp av en personlig studiecoach. De kan hjälpa dig att lära dig smarta studietekniker så att du kan klara av den uppgift som till en början kändes omöjlig! Målet med vår läxhjälp är att du inom kort ska kunna fortsätta på egen hand. Du får med dig användbara studietekniker som är användbara hela livet ut – både i dina nuvarande och framtida studier!

Läxhjälp Gävle privatlärare

Nå toppresultat med vår läxhjälp Gävle!

Nå toppresultat med vår läxhjälp Gävle!

SmartStudies läxhjälp i Gävle fungerar på så sätt att vi väljer ut en studiecoach som är expert inom det området du vill ha hjälp med. Vi erbjuder alltid en första prova-på-träff. Om allt känns bra är det bara att fortsätta med undervisningen!

När du kontaktar oss börjar du med att berätta om vad det är du vill ha hjälp med. Därefter kan du tillsammans med din privatlärare sätta upp mål och lägga upp en studieplan. Man kan också ändra upplägget under tidens gång ifall ni märker att det finns något annat som skulle behöva prioriteras.

Med läxhjälp i Gävle kommer du med hjälp av din studiecoach kunna utvecklas och nå dina studiemål.

Gävle i Gävle

Både föräldrar och elever rekommenderar vår läxhjälp i Gävle

Utmärkt
4.8 i betyg
2 år sedan
Mycket nöjd!!
Mycket nöjd med vår läxhjälp
Anders
2 år sedan
Väldigt bra!
Väldigt proffsigt bemötande. Är supernöjd!
Ebba Fredlund
2 år sedan
Mycket bra
Mycket bra! Vilken service!
Karl
2 år sedan
Mycket bra
Rekommenderar starkt!
Lars Andersson
2 år sedan
Väldigt nöjd med och tacksam …
Väldigt nöjd med och tacksam för den hjälp min dotter får, det har gjort stor skillnad för hennes skolgång!
Johanna E
3 år sedan
Grymma!
Tack för all hjälpen! Min coach var perfekt för mig!
Truls

15 års erfarenhet av läxhjälp i Gävle

Sedan 2007 har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige att nå sina studiemål. Idag är vi ett av de ledande läxhjälpsföretagen, såväl nationellt som för privatlärare och läxhjälp i Gävle.

96%
Rekommenderar vår läxhjälp
9 av 10
Höjer betygen med läxhjälpen
26 000+
Nöjda elever har haft läxhjälp
2007
Grundat i Sverige för 15 år sedan

Få ett gratis prisförslag på läxhjälp i Gävle

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Läxhjälp

Vanliga frågor om vår läxhjälp i Gävle

Varför väljer så många er läxhjälp i Gävle?

Vi fokuserar på att du ska nå dina mål både idag och i framtiden. Med precis rätt privatlärare får du såväl bättre kunskaper som starkare motivation och studieteknik.

I vilka ämnen kan jag få en privatlärare i Gävle?

Vi har privatlärare för alla ämnen i Gävle. Från matte på alla nivåer till exempelvis kemi, fysik och biologi. Vi kan även hjälpa dig med språk som spanska, tyska, franska och såklart engelska och svenska. Givetvis undervisar i andra ämnen, bara kontakta oss så hjälper vi er!

Var kan jag träffa min privatlärare i Gävle?

Välj själv plats, såväl som tid och dag! Vanligt är att ses i hemmet, på ett bibliotek centralt eller för läxhjälp online i vårt virtuella klassrum. Kombinera fritt utifrån vad som passar!

Vilka upplägg finns för er studiehjälp i Gävle?

Vi har flexibla upplägg! Det som ger bäst resultat är löpande läxhjälp, vanligtvis lektioner på 90 minuter 1-2 gånger i veckan. Givetvis finns det möjlighet till både mer och mindre frekvent undervisning, såväl som intensiva paket med ett visst anta timmar inför exempelvis viktiga prov. Kontakta oss, så ger vi råd om exakt vad som passar just er!

Vad kostar er läxhjälp i Gävle?

Vi har upplägg som passar alla! Pris för vår läxhjälp börjar från 399 kr/timme — kontakta oss för ett gratis prisförslag anpassat till just era behov!

Kom igång med vår läxhjälp i Gävle nu

Ju tidigare vi börjar, desto bättre resultat kan vi nå tillsammans!

Privatundervisning i Gävle som gör skillnad

SmartStudies grundades år 2007 och sedan dess har vi hjälpt många elever i Gävle att nå toppresultat. Vi använder en metod för privatundervisning som inte bara fokuserar på att eleven ska klara nästa prov eller inlämning, utan att du ska kunna se resultat på lång sikt! Vårt fokus ligger på att stärka våra elevers studieteknik, motivation och självförtroende.

Alla våra privatlärare är utbildade i att enkelt kunna förklara komplicerade ämnen på ett sätt som gör dem begripliga. SmartStudies läxhjälp är specialiserade i matte, men finns självklart att få i alla ämnen. Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar kring vår läxhjälp Gävle!

Få läxhjälp i flera olika ämnen

Vi kan hjälpa dig med en riktigt bra och pedagogisk privatlärare för läxhjälp i alla ämnen och nivåer. Det innebär bland annat att du kan få läxhjälp i Gävle på grundskola och högstadiet, såväl som på gymnasiet och högskola/universitet.

Vi erbjuder bland annat privatlärare i ämnen såsom:

 • Läxhjälp Gävle Matte
 • Läxhjälp Gävle Svenska
 • Läxhjälp Gävle Engelska
 • Läxhjälp Gävle Svenska
 • Läxhjälp Gävle Samhällskunskap
 • Läxhjälp Gävle Kemi, fysik, biologi
 • Läxhjälp Gävle moderna språk som Tyska, Franska och Spanska

Var kan jag få mattehjälp Gävle?

SmartStudies är experter i mattehjälp som du kan få oavsett om du bor centralt i Gävle eller utanför Gävle.

Exempelvis kan du få läxhjälpen på platser som Alderholmen, Andersberg, Bomhus, Brynäs, Fredriksskans, Hagström, Hemlingby, Hemsta, Hille, Lexe, Stigslund, Sätra, Villastaden, Tolvfors och Åbyggeby. Vår läxhjälp finns såklart även tillgängligt på andra platser runt om i Gävle.

Så fungerar vår läxhjälp Gävle

Redan vid er första prova-på-lektion så hjälper din privatlärare dig att sätta upp en studieplan. Oavsett vad ditt mål är och vilket betyg du siktar på, kan våra studiecoacher hjälpa dig att nå toppresultat!

Om prova-på-lektionen går bra är det bara att fortsätta med din privatundervisning. Om inte kan vi självklart hitta en ny lärare åt dig.

Det är enkelt att komma igång!

Vi har gjort det enkelt för dig att komma igång med läxhjälp. Våra privatlärare finns tillgängliga i hela Sverige och är särskilt bra på att motivera och hjälpa dig oavsett om du siktar på ett E eller A. Kontakta oss så hittar vi en duktig personlig studiecoach åt dig – du kan även få läxhjälp online!

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i Gävle

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag