Extrajobba som privatlärare på SmartStudies - Läxhjälp med SmartStudies

Vår ambition är att vara bäst i Sverige på att hjälpa unga människor till nya framtidsmöjligheter

Extrajobba med läxhjälp

få betalt för att hjälpa andra människor

 • Bra lön

  Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången.
 • Meningsfullhet

  Du är med och förändrar unga människors liv.
 • Coaching

  Du får kontinuerligt stöd från våra utbildningsspecialister.
 • Arbeta 4-30 timmar/vecka

  Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar.
 • Utveckling

  Du lär dig att lära ut och ta ansvar.
 • En merit för framtiden

  Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga.
 • 1. Skicka in din ansökan

  Fyll i formuläret längre ner på den här sidan.
 • 2. Välj en intervjutid

  Vi rekryterar löpande och du kommer själv att kunna välja en dag och tid som passar dig.
 • 3. Intervju

  Du genomför din intervju.

Mer om att jobba tillsammans med oss

 

Som läxhjälpspedagog har du ett meningsfullt arbete där du utgör en stor positiv skillnad i många unga människors liv. Vanligtvis undervisar du en elev åt gången och ni arbetar kontinuerligt tillsammans under skolterminerna. Eleven går på grundskolan eller gymnasiet och ni träffas vanligtvis hemma hos familjen i 120 minuter per lektion. Genom att arbeta kontinuerligt och individuellt tillsammans med dina elever har du möjlighet att arbeta med mycket mer än bara hjälp med läxorna. Du kommer även att kunna arbeta med viktigt områden som motivation, självförtroende och studieteknik som alla verkligen har potential att utgöra avgörande skillnader i en ung människas liv. I all din undervisning och coachning har du ett nära stöd av våra interna pedagogikutbildningar, förberedda lektioner och utbildningsspecialisterna på kontoret. På SmartStudies arbetar vi tillsammans för att utgöra en stor positiv skillnad i många människors liv!

 

Svar på alla övriga frågor finns på: www.smartstudies.se/svar

 

Vi söker dig som

– Är positiv och engagerande
– Har goda ämneskunskaper
– Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
– Är minst 18 år och studerar på ett gymnasium, högskola eller universitet, eller som har studerat vid någon av dessa under de senaste två åren.
– Kan kommunicera effektivt på svenska i tal och skrift

 

Om din intervju

Efter att du har fyllt i formuläret här nedan kommer du själv att kunna välja en dag och tid som passar dig för din intervju. Under intervjun kommer du träffa en av våra rekryterare och du kommer bland annat att få göra ett test i pedagogik. Du kommer dessutom direkt få förslag på familjer som du börjar arbeta med om du blir antagen som lärare. Ca. en vecka efter intervjun får du via mail besked gällande anställning.

 

 

1. Ansök

Jobbansökan, vid problem med ansökan, se www.smartstudies.se/svar

Anges ej om det inte uttryckligen star i jobbannonsen att referens ska anges. (3 bokstäver och 8 siffror)

Utbildningsniva

1) Räkna ut ditt betyg: studentum.se/se/studentum/rakna_ut_betyg.aspx 2) IB-betyg: www.antagning.se/Global/Faktablad%20HSV-VHS/IB-svensk.pdf 3) Om du ännu inte har avslutat gymnasiet anger du ditt nuvarande gymnasiesnitt 4) Om du enbart har utländska betyg gör du själv en uppskattning

Ämnen

Vilka ämnen du kommer att undervisa i bestämmer du tillsammans med rekryteraren under din intervju. Här nedan anger du enbart vilka kurser du har läst tidigare. - Om du har läst ämnena i det gamla gymnasiesystemet kan du utgå ifrån att t ex Matematik 1 motsvarar Matematik A och att Biologi 2 motsvarar Biologi B. - Om du har läst något av ämnena på högskole-/universitetsniva väljer du i regel högsta möjliga nivå. - Bli inte orolig om du inte känner igen några av kurserna. Vissa är helt nya för det nya skolsystemet.

RUT för läxhjälp kvarstår!

Efter budgetomröstningen i december står det klart att RUT-avdraget för läxhjälp kommer att finnas kvar tills vidare. RUT-ansökningarna administreras direkt av oss och ni betalar endast hälften av det ordinarie timpriset – precis som tidigare.

 

Vi har flest studiecoacher i hela Sverige. Det ger oss bäst möjligheter att välja ut en person som passar just era behov och målsättningar. Vi undervisar i alla ämnen – men vi är experter på matte, studieteknik och motivation.

×